Gość: artinsanity IP: *.skomur.pl 28.08.08, 14:36 poszukuję twórczych ludzi z talentem do kapeli rockowej. preferowana muzyka: rock, punkrock, rowniez domieszki innych styli. prosze pisac na maila: artinsanity@go.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smakosz jestem chętny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 18:07 mieszkam w Zairze (Afryka). możecie wpaść, to pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artinsanity Re: jestem chętny! IP: *.skomur.pl 28.08.08, 23:33 taaa ... tak, potrezbujemy powaznych odp i zalezy nam na czasie wiec piszcie artinsanity@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: jestem chętny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 03:28 podstawowy błąd: nie piszesz gdzie jesteś, w jakim mieście i na to ci chciałem zwrócić uwagę. w amerykańskich portalach takie ogłoszenie brzmi "gitarzysta 20-23 lata, heavy metal, Jersey City i południowe okolice, własny sprzęt, własny tranmsport, no drugs, na wyłączność, perspektywa kontraktu płytowego, dzwoń do jake'a" Z twojego ogłoszenia wynika, że poszukujecie kogoś, ale nie wiadomo kogo, nie wiedzieć gdzie i do czego, a nuż na antarktydzie ma grać acid jazz, albo w zairze polskie kujawiaki w wersji punk core, albo potrzebujecie z nim wypić flaszke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artinsanity Re: jestem chętny! IP: *.skomur.pl 29.08.08, 20:11 co za gornolotne wywody. skoro ogloszenie brzmi jak brzmi to znaczy ze jest w tym jakis cel fakt nie napisalam miasta bo forum wyskoczylo po wyszukaniu w googlach "miasto łódź ogłoszenia kulturalne" nie zwrocilam uwagi ze na forum nie ma zadnych przypisow apropo miejscowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artinsanity Re: jestem chętny! IP: *.skomur.pl 29.08.08, 20:11 i nie jestesmy w ameryce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Do smakosza IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.08.08, 20:58 jak będziesz w Gdańsku dostań się jakoś na teren Stoczni Remontowej, jest tam bar "Smakosz" (bez kitu!), klimat z "Misia", stoczniowcy i pani z wąsem za ladą weź laptopa, na smakoszowej ceracie napiszesz post życia a jak już napiszesz, ogarnie cię spokój i uczucie spełnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz umyj kudły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 09:36 i zajmij się grą w kapsle. muzyka jest ci obca. i to wszystko w temacie "uorchamster". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: umyj kudły IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.08.08, 10:16 mo i wyszło szydło z worka troll z gatunku prymitywnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artinsanity Re: umyj kudły IP: *.skomur.pl 30.08.08, 10:25 ihihihihihi wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś