mameluch 16.10.03, 12:22 Witam! Wlasnie przymierzam sie do poznania tego zespolu,sciaga sie plytka "River Runs Red",ale to tak w ciemnoChcialem sie zapytac o najlepsza Waszym zdaniem ich plyte,no i jak tam z solowymi dokonianiami K.Caputo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aislinn Re: Life Of Agony IP: *.spray.net.pl / 192.168.1.* 16.10.03, 13:06 Chyba właśnie River Runs Red jest najlepsza. "Ugly" już mi siętak nie podobało, i kolejnej po prostu nie nabyłam, nie przesłuchałam. W swoim czasie nie mogłam się od "River..."niej uwolnić. A o solowych dokonaniach Keitha C. wolę nie wspominać...słyszałam jakieś single i takie ble ble popowe to jakieś było, żenada...A, w ogóle to na River Runs Red Pan Caputo ma taki fajny głos, na "Ugly" nie. Nie wiem ,może go wtedy modulował, ale dla mnie to brzmi zajefajnie. Znaczy, brzmiało, bo już nieco dawno nie słuchałam tej płyty. Ogólnie - "River " polecam bardzo, choć nie wiem czy ta muzyka się nieco nie zestarzała, bo to było tak na fali njujorskiego hardcore'u nagrane i w sumie...ściągnij, sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Life Of Agony 16.10.03, 13:12 Gość portalu: aislinn napisał(a): bo to było tak na fali njujorskiego hardcore'u nagrane ale to bardzo dobrze))wlasnie plyta pieknie sie siagala i padlo na ostatniej piosence:/a wlasnie wychodze i chcialem sobie na plytke nagrac.Moze jeszcze zdazypozdrowienia)) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Life Of Agony 16.10.03, 13:15 Gość portalu: aislinn napisał(a): bo to było tak na fali njujorskiego hardcore'u nagrane ale to bardzo dobrze))wlasnie plyta pieknie sie siagala i padlo na ostatniej piosence:/a wlasnie wychodze i chcialem sobie na plytke nagrac.Moze jeszcze zdazypozdrowienia)) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Life Of Agony 16.10.03, 13:15 Gość portalu: aislinn napisał(a): bo to było tak na fali njujorskiego hardcore'u nagrane ale to bardzo dobrze))wlasnie plyta pieknie sie siagala i padlo na ostatniej piosence:/a wlasnie wychodze i chcialem sobie na plytke nagrac.Moze jeszcze zdazypozdrowienia)) Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Life Of Agony 16.10.03, 13:06 Ja polecam "Ugly" i "Soul Searching Sun", co do solowych nagrań Keith'a Caputo to hmm w sumie przyjemne piosenki, ale też nic specjalnego, ale też nie znam ich zbyt dobrze, na pewno są łagodniejsze niż nagrania Life Of Agony. Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Life Of Agony 16.10.03, 13:17 szybko podsumowując to wygląda na to, ze poleciliśmy Ci cała dyskografię Life Of Agony ) studyjną bo poza tymi 3 płytami, wyszła jeszcze jakas koncertowa, ale ja juz jej nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Life Of Agony 16.10.03, 13:17 szybko podsumowując to wygląda na to, ze poleciliśmy Ci cała dyskografię Life Of Agony ) studyjną bo poza tymi 3 płytami, wyszła jeszcze jakas koncertowa, ale ja juz jej nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Life Of Agony 16.10.03, 13:13 szybko podsumowując to wygląda na to, ze poleciliśmy Ci cała dyskografię Life Of Agony ) studyjną bo poza tymi 3 płytami, wyszła jeszcze jakas koncertowa, ale ja juz jej nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Life Of Agony 16.10.03, 13:14 szybko podsumowując to wygląda na to, ze poleciliśmy Ci cała dyskografię Life Of Agony ) studyjną bo poza tymi 3 płytami, wyszła jeszcze jakas koncertowa, ale ja juz jej nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Life Of Agony 16.10.03, 13:14 szybko podsumowując to wygląda na to, ze poleciliśmy Ci cała dyskografię Life Of Agony ) studyjną bo poza tymi 3 płytami, wyszła jeszcze jakas koncertowa, ale ja juz jej nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Life Of Agony/cholerna gazeta 16.10.03, 13:23 sorry za powtórzenia, ale portal gazety własnie zgłupiał doszczętnie Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Life Of Agony/cholerna gazeta 16.10.03, 13:29 hm,tez to zauwazylemale za to jak sie watek rozrosl w tak krotkim czasie;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ton Re: Life Of Agony IP: 81.210.22.* 16.10.03, 13:22 Solowy Keith Caputo jest do bani jak dla mnie. Kiepska jest też "Soul Sun Searching". "Ugly" jest w porządku, ale to "River Runs Red" jest zdecydowanie zdecydowanie najlepsza plyta Life Of Agony. Zarowno jesli chodzi o muzyke (ach te zmiany tempa), jak i wokale Keitha Caputo. Moim zdaniem tylko "Ugly" i "RRR" sa warte polecenia, a reszte spokojnie mozne sobie odpuscic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Life Of Agony IP: *.spray.net.pl / 192.168.1.* 16.10.03, 13:33 Widzę że gazeta nam jebła nieco. No, ale widzisz, nie masz wyjścia jak tylko przesłuchac wszystkie trzy płyty i odczepić się od solowego Caputo. Ciekawe, ile razy Ci to napiszę )) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Life Of Agony 16.10.03, 13:48 teraz juz nie zdaze przesluchac,cala sie nie sciagnelasolowego Caputo tez mam na liscie i chyba wywale,chociaz jedyna piosenka jego ktora znam,"Razzberry Mockery" nawet mi sie podobapzdr! Odpowiedz Link Zgłoś