Dodaj do ulubionych

Gwiazdy jednego hitu

• Gość: Ini Kamoze Gwiazdy jednego hitu IP: 193.178.167.* 20.10.08, 14:56
      Ini Kamoze to weteran reggae i ma szereg genialnych songów na koncie. No, ale wiadomo ze infomuzyka.pl do portal glownie dla fanow pop-plastiku.
    • Gość: Ini Kamoze2 Gwiazdy jednego hitu IP: 193.178.167.* 20.10.08, 15:00
      Dodam jeszcze
    • Gość: tom Gwiazdy jednego hitu IP: *.aster.pl 20.10.08, 15:03
      jesli jest tu chumbawamba czy buggles itd
      a obok te wszystkie wynalazki
      to dziwi brak Polomskiego z "balem nad balami"
      i obok moniki borys z "co ty krolu zloty"
      ...albo Stuhra "śpiewać kazdy może"
      to jest krol jednej piosenki smile
      ps. nie szargajmy kiczu sztuką ! smile)
    • Gość: nie metal Gwiazdy jednego hitu IP: *.wbs.ssh.gliwice.pl 20.10.08, 15:07
      ja bym jeszcze dozucil metallice z "kill'em all" ;]
    • Gość: tom Gwiazdy jednego hitu IP: *.aster.pl 20.10.08, 15:15
      no wlasnie smile)
      i jeszcze The Clash - Should I Stay Or Should I Go?
      albo Passenger - iggy popa smile
    • Gość: tot Gwiazdy jednego hitu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 15:28
      Dodał bym jeszcze Men at Work i mega hit Down Under. To przecież absolutna klasyka.
      Natomiast co do Falco to jednak miał na koncie jeszcze jeden całkiem spory hit - Der Kommissar
    • Gość: Mila Gwiazdy jednego hitu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 15:43
      Falco miał jeszcze wiele hitowych utworów, wymienię tylko Jenny i Out of the dark...
      Odróbcie pracę domową!
    • Gość: Gość Gwiazdy jednego hitu IP: *.comarch.com 20.10.08, 15:49
      Loft - Majorka
    • Gość: matio Gwiazdy jednego hitu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 16:13
      the verve - bittersweet symphony
    • Gość: Vivepaw Gwiazdy jednego hitu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 16:15
      HADDAWAY !!! What is love - to jest hit...
    • Gość: Zesrak Gwiazdy jednego hitu IP: 78.133.192.* 20.10.08, 16:26
      A gdzie PiSowski Rubik?
    • bogumil.bogumil Gwiazdy jednego hitu 20.10.08, 16:35
      Umieszczenie Chumbawamby w tym zestawieniu to chyba kpina. Anonimowy (ciekawe dlaczego?) autor tego tekstu to jakiś wybitnie niedzielny melonam.
      Umieszczam po raz drugi ten komentarz, bo poprzedni zniknął. Ciekawe dlaczego?
    • Gość: walery Gwiazdy jednego hitu IP: *.pkobp.pl 20.10.08, 16:38
      Big In Uzbekistan!!!!
    • nololob Gwiazdy jednego hitu 20.10.08, 16:46
      Nic tak nie rozgrzewa jak Led Zeppelin i The Rolling Stones.
    • Gość: aniakin Gwiazdy jednego hitu IP: *.pp.htv.fi 20.10.08, 16:52
      Nena i Chumbawamba w tym towarzystwie to jakas pomylka. To, ze w Polsce kazdy z tych wykonawcow mial jeden hit, to nie znaczy, ze wszedzie tak bylo...

Beznadziejnie przygotowany artykul.
    • Gość: elmo Gwiazdy jednego hitu IP: *.satfilm.net.pl 20.10.08, 17:23
      Chumbawamba i tak potem sprzedała piosenkę do gry World Cup 1998 więc nie wiem czym podnieca się tak autor...

pl.youtube.com/watch?v=BPlaIutjr4M
    • kcramsib Gwiazdy jednego hitu 20.10.08, 17:53
      Nazywać Nenę gwiazdą jednego przeboju to przejaw ignorancji... no offence ale co z Leuchtturm, Nur geträumt czy Irgendwie, irgendwo, irgendwann? To były hity nie tylko w Niemczech...
    • Gość: michal Gwiazdy jednego hitu IP: 213.17.201.* 20.10.08, 17:56
      Nie wiem kto pisał ten artykuł ale wymienienie w nim Falco to idiotyzm. Jeżeli autor tego posta zna tylko jeden jego przebój to nie wiem jakim cudem mógł zostać redaktorem strony zajmującej się muzyką.
      Człowieku zajmij się czymś innym bo piszesz bzdury.
    • Gość: Aq Gwiazdy jednego hitu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 18:30
      Falco i Nena... smile No cóż, pogratulować tylko autorowi znajomości tematu.
    • wwi Gwiazdy jednego hitu 20.10.08, 18:46
      Ludzie, czy nikt już nie pamięta Europe i The Final Countdown??? Wiem, że potem raz czy dwa inne ich piosenki gdzieś tam w radiu ktoś puścił, ale The Final Countdown to był prawdziwy megahit i nigdy do tego sukcesu się nawet nie zbliżyli.
    • Gość: franko Gwiazdy jednego hitu IP: 80.187.145.* 20.10.08, 19:16
      autor artykułu to dyletant.
      Szkoda komentować - wrzucił do wora ludzi którzy nagrali wiele rozpoznawalnych piosenek (Mr.President) i Bahama men. Człowieku - to zestawienie chyba sobie sam wymyśliłeś...
    • Gość: W0jt@$ Gwiazdy jednego hitu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 19:33
      A gdzie Francie goes to Hollywood?
    • Gość: misieq Gwiazdy jednego hitu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 19:34
      nie wiem jak w innych krajach ten zespół sobie hitowo radził, ale w Polsce byli znani chyba tylko z jednego rżniętego przez wszystkie stacje kawałka. Chodzi mi o zespół Opus (Austria) i utwór "life is life" (oryginalna wersja ssie, ale obie w wykonaniu Laibach to miodzio). Z innej beczki: Blackbox - "Ride on time", Jeanette - "Porque te vas", no i pewno morze innych
    • Gość: andrew223 Gwiazdy jednego hitu IP: *.acn.waw.pl 20.10.08, 19:42
      W sumie fajny artykuł, ale Falco zupełnie bez sensu w tym gronie. Takie kawałki jak na przykład Jenny Part 1 i Out of the Dark są ogólnie znane, a całkiem sporo osób zna dokładniej twórczość Falco.
    • Gość: kuba Gwiazdy jednego hitu IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.08, 19:50
      Frankie Goes to Hollywood, a nie Francie... to po pierwsze, po drugie oni mieli conajmniej dwa przeboje. Relax i "The Power of Love".
      Jeśli chodzi o Falco i Chambałambe to totalnie nietrafione było podawanie ich w tym zestawieniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka