Gość: magdziky IP: *.autocom.pl 07.11.08, 10:26 bardzo bardzo udana piosenka, która o dziwo nie wyszła spod ręki Noela. brawa;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Oasis - Im Outta Time [teledysk] IP: *.autocom.pl 07.11.08, 10:31 Ależ mi się to podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwt79 Re: Oasis - Im Outta Time [teledysk] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 11:03 NO FAJNIUCHNY KLIMAT I PJOSENKA :p hmm smakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hax Re: Oasis - Im Outta Time [teledysk] IP: *.14.92-79.rev.gaoland.net 07.11.08, 13:13 a co niby nie zrobili w ogole dobrych piosenke? "wreszcie zrobili dobra piosenke" pfff Drogi autorze, to jedna z najlepszych grup muzycznych swiata, chyba musisz siegnac do ich starych plyt... no tak zapomnialem ... teraz jest moda na puczjurhendsap in di jer ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveforever Re: Oasis - Im Outta Time [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 13:38 Coż, dziwić to się mogą ci którzy nie znają nic oprócz pierwszych dwóch płyt Oasis. Prawda jest taka że mają mnóstwo genialnych utworów. Dowodem jest chociażby składanka The Masterplan gdzie zamieszczono same B-single. Który zespół na świecie ma w swej kolekcji utworów z drugiej strony singla takie utwory jak chociażby tytułowy Masterplan ? A co do I outta Time. To piękny utwór i teledysk też dobry. Najbardziej chyba lennowowski kawałek Liama w jego karierze ) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_portek Re: Oasis - Im Outta Time [teledysk] 07.11.08, 13:49 co za debilny tytuł newsa...WRESZCIE... Oasis ma mnóstwo wspaniałych piosenek!!! Ale co Pan tam wie Panie autorze artykułu..własnie mi sie przypomniała recenzja nowej płyty z przed miesiąca...pfff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acquiesce Re: Oasis - Im Outta Time [teledysk] IP: *.inowroclaw.mm.pl 07.11.08, 14:13 Gueesssss im outta tiiiiiime od miesiaca slucham tego wciaz i nadal mnie to porusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenuś Re: Oasis - Im Outta Time [teledysk] IP: 217.153.242.* 07.11.08, 14:28 fajne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama_prawie_pla Re: Oasis - Im Outta Time [teledysk] IP: 77.79.218.* 07.11.08, 14:36 hmm to oni w ogóle mają jakieś dobre piosenki. Myślałem, że dobre kawałki to miał Suede i The Stone Roses a Oasis to taka piąta woda po kisielu. But what do I know I'm just a model. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !@#$%^&* Re: Oasis - Im Outta Time [teledysk] IP: *.interia.pl 07.11.08, 18:58 Yoko Ono powinna pozwać Liama za splagiatownaie Johna. Choć ponoć Liam i Yoko spotkali się przed nagraniem płyty w słynnej Dakocie. Odpowiedz Link Zgłoś