ihopeyouwilllikeme 25.10.03, 12:54 Cze, co Ty o tym właściwie sądzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiwi Re: Let It Be... Naked IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 12:58 wiesz jakoś nic? troche zimno Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Let It Be... Naked 25.10.03, 13:11 Od kiedy zacząłem na poważnie słuchać Beatlesów, zabiegi Spectora przy Let It Be uważałem za kiepski pomysł. Zawsze chciałem usłyszeć tę płytę w wersji pierwotnej, bez tych jego anielskich chórów. Sęk w tym, że mam już kilka bootlegów, które są właśnie taką wczesną wersją Let It Be (a właściwie Get Back). Z tego punktu widzenia ta płyta (Naked) nie jest mi już do niczego potrzebna. Tym bardziej, że wyrzucili stamtąd jedną z moich ulubionych piosenek zespołu, Dig It. Wyrzucili, a ja miałem nadzieję, że właśnie na tej płycie zostanie zamieszczona w swojej oryginalnej, siedmiominutowej wersji (niechby nawet to były cztery minuty). PS. Ale i tak chętnie kupię. Zawsze to coś nowego w dyskografii mego ulubionego zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Let It Be... Naked 25.10.03, 13:13 cze67 napisał: > PS. Ale i tak chętnie kupię. Zawsze to coś nowego w dyskografii mego > ulubionego zespołu Ja też. Mam nadzieję, że się nie zawiodę ( z tym że nie wyobrażam sobie " The Long And Winding Road " bez smyków... ) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Let It Be... Naked 25.10.03, 13:16 ihopeyouwilllikeme napisał: > Ja też. Mam nadzieję, że się nie zawiodę ( z tym że nie wyobrażam sobie " The Long And Winding Road " bez smyków... ) A ja wyobrażam, bo słyszałem. Jest o wiele piękniejsza od wersji z Let It Be. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Let It Be... Naked 25.10.03, 13:27 cze67 napisał: > A ja wyobrażam, bo słyszałem. Jest o wiele piękniejsza od wersji z Let It Be. Nie usłyszę - nie uwierzę. Zawsze wydawało mi się że ta piosenka jest wręcz stworzona do takiej podniosłej aranżacji... Odpowiedz Link Zgłoś