Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 20:03 Jaki jest najpiękniejszy utwór smooth jazzowy?Lub piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: smooth jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 20:34 Naprawdę nikt nie zna nic ciekawego. Może "Forget me not" z Do widzenia do jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: smooth jazz 12.12.08, 22:09 Powiem szczerze ,ze za smooth jazzem nie ..przepadam.Bardziej pieści moje zmysły ..klezmer jazz Zanm kilku wykonawców smooth np.: Nina Simon pl.youtube.com/watch?v=soczC9mDcAY Amy Winehouse pl.youtube.com/watch?v=aygAu1x2uQo Bill Withers pl.youtube.com/watch?v=tIdIqbv7SPo Sarah Vaughan pl.youtube.com/watch?v=8m1X6y9Gzhs Nancy Wilson pl.youtube.com/watch?v=0qFpvlBYQy0 Pozdr) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: smooth jazz 13.12.08, 14:11 Żaden. Smooth jazz to szmira, która ma tyle wspólnego z jazzem, co Pedro Rubik z tzw. "klasyką". Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca cały jazz to szmira, przecież murzyni nie potrafią IP: *.chello.pl 14.12.08, 02:37 grać melodii, posłuchaj jazzmana - uszy Ci zdrętwieją. wydaje mi się że najlepsze utwory w jazzie to jest smooth jazz właśnie, bliżej cywilizowanej muzyki. na przykład z takich smooth jazzowych, to mi się podobał ten, zespół Air. tam takie jazzowe instrumenty mają i nie rani uszu - chociaż do melodii im jeszcze daleko Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: cały jazz to szmira, przecież murzyni nie pot 14.12.08, 12:51 Nie przejmuj się. Masz po prostu niewyrobione ucho. Naprawdę - to nie stanowi obowiązku i nie wszyscy muszą mieć słuch i słyszeć. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p2 Re: cały jazz to szmira, przecież murzyni nie pot IP: 77.88.144.* 14.12.08, 13:26 Ty masz wyrobione bu ha haha To widac po tym co piszesz Kolejny madry inaczej ,hi hi Odpowiedz Link Zgłoś