Gość: rupi IP: 10.203.2.* 03.03.09, 16:58 Jesli urządzacie bitwę coverów to albo nie wstawiajcie do niej także oryginalnej wersji (bo to, hm, oryginalna wersja a nie cover), albo zmieńcie nazwę tej zabawy, bo inaczej wychodzicie na idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nika Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 17:05 O jeny, nie czepiajmy sie szczegółow. Ktoś nie zna Kids to sobie może porownac i wybrac najlepszy cover... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxpane1994t2 Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 17:05 ja chciałem tyle powiedziec pisało na stronie głownej koniec ery gitar ni jak sie ma to do coverów w których urzywa sie w koncu gitar (przynajmniej tutaj) ale dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLF Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.acn.waw.pl 03.03.09, 17:58 > Jesli urządzacie bitwę coverów to albo nie > wstawiajcie do niej także oryginalnej wersji (bo to, > hm, oryginalna wersja a nie cover) Wow! Ależ odkrywcze! Startujesz po nagrodę Darwina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody Re: Bitwa coverów: Kids IP: 81.168.185.* 03.03.09, 19:28 maxpane1994t2 Ty to lepiej użyj słownika, a potem odłącz sobie neostradę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 19:59 1. Oldschoolowa pozytywka. Magiczna wersja. 2. The Kooks 3. The Mentalists Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxpane1994t2 Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 20:26 do somebody wybacz nie kozystam z neostrady i i jestem dysortografikiem ;] ( nie tego sie mistrzu nie leczy ) pozatym nic tym swoim komentarzem nie wniosłes chyba pr~óba oczernienia mnie cos wnosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata-Dyrektor Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.aster.pl 03.03.09, 20:36 Znów o cuperach... Jam to odkrył, gdym się uperł, Wiele synonimów na kuper - Więc mam bronić w Jara talii Rymnięcia do genitalii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osoba Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.chello.pl 03.03.09, 20:47 covery tego kawałka niestety za każdym razem są do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.09, 21:54 ahaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasem Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.chello.pl 03.03.09, 22:36 Kids Apologize jak to nazwaliście jest absolutnie fantastyczne. Koleś świetnie się bawi, a chyba oto chodzi!!! Suuper. Dziewczyny z ipodami i innymi i... też niezłe, ale jakieś takie spięte Po za tym jakość ich wykonania (dźwięk z urządzeń) pozostawia wiele do życzenia. The Kooks się nie popisali, o wersji Soulwax nie piszę bo odpadła po 10 sekundach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubokek Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 09:33 remix SOULWAX rewelacyjny. dobry parkietowy sztos. Laski z iphonem i ipodem fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Bitwa coverów: Kids IP: 77.236.0.* 04.03.09, 10:44 kawałek jest kiepski wiec covery też nie powalają, ciekawy był pomysł z iPhonami, no i pozytywka sprawiła ze nawet taki gniot brzmiał uroczo Odpowiedz Link Zgłoś
mike69 Re: Bitwa coverów: Kids 04.03.09, 16:17 zagłosowałem na Kids Apologize bo chłopak ma pasję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login Re: Bitwa coverów: Kids IP: 91.150.194.* 04.03.09, 18:15 ten chłopak od Kids Apologize to PV Nova z The Mammy Novas, którzy swoją drogą dają rade jeśli chodzi o funk, polecam poszperac w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
vins3nt Re: Bitwa coverów: Kids 04.03.09, 23:07 ixi kawałek jest lepszy niż to co Ty byś kiedykolwiek zrobił. Albo Twoja stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi_333 Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.chello.pl 06.03.09, 18:21 oczywiście oryginał najlepszy, a potem od razu jest the kooks, dlatego też oddaje swój głos na nich. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.06.09, 12:34 Trochę na siłę to zestawienie, mash- up to nie cover. Remix to też nie cover. Pozytywka też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dot Re: Bitwa coverów: Kids IP: *.acn.waw.pl 23.06.09, 02:10 rupi: To raczej Ty wyszedłeś na idiotę, skoro oryginał nie został umieszczony na liście do głosowania! Jest tu dla PORÓWNANIA. Odpowiedz Link Zgłoś