GoĹÄ: quick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 09:59 Kolejny sztuczny produkt, udający Feel, który z kolei udaje rocka, nie poszedł. Płyta nie ma nawet złota (przynajmniej na razie) i tak trzymać. Dość badziewia w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: wah Re: he, he, pectus nie poszedł IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.04.09, 11:08 nie pękaj, szykuje sie kolejna gwiazda ze stajni Michała Wiśniewskiego, będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: quick Re: he, he, pectus nie poszedł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 12:28 Tak, tylko że po kolejnym medialnym rozwolnieniu, występach na lodzie i w tańcach itd, znów nikt nie kupi płyty, bo muzyka będzie do kitu. A potem wytwórnia będzie biadoliła, że wstrętni słuchacze nie chcą kupować gniotów, przez co przemysł muzyczny w RP popada w ruinę. Po co wydają kasę na chłam? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: he, he, pectus nie poszedł 23.04.09, 15:19 Nieodmiennie mnie zastanawia, że jeśli popatrzeć na zestawienia najlepiej sprzedających się płyt w Polsce, to dominuje na niej muzyka bardziej ambitna niż to co puszczają w mediach. Więc niby rozgłośnie radiowe puszczają kit pod publikę, ale okazuje się, że publika niekoniecznie tego chce. Chociaż z drugiej strony, może obecnie już tylko elita kupuje płyty (zwłaszcza legalne). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: he, he, pectus nie poszedł IP: *.rev.masterkom.pl 23.04.09, 19:11 Plyta jest bardzo dobra,trzeba ja miec i sluchac,dopiero oceniac.Utwor "DUCHY" jest przepiekny i podoba sie wszystkim moim znajomym reszta utworow takze. Odpowiedz Link Zgłoś