Dodaj do ulubionych

Mamo, chwalę się :PPP

04.12.03, 15:42
Kupta se dzisiejszy "Parkiet" (gazeta giełdowa, nie podłogowa). Jest tam mój
artykuł, hehe kurwa, chujowy na maksa ale zawsze możecie powiedzieć, że
znacie RODZINĘ wink dziennnikarzy smile)))))
Obserwuj wątek
    • pizmak31 Re: Mamo, chwalę się :PPP 04.12.03, 15:45
      o rany, Wnuska mi idzie na zmarnowanie, na zmarnowanie mi idzie sad((((
      • nikka007 Re: Mamo, chwalę się :PPP 04.12.03, 15:51
        ??????????
        • pizmak31 Re: Mamo, chwalę się :PPP 04.12.03, 15:56
          Bo to chleb ciezki i niewdzieczny, bycie dziennikarzem.... smile
          • nikka007 Re: Mamo, chwalę się :PPP 04.12.03, 15:59
            ależ Kochana, ja zostanę żoną z zawodu
            • gregkor Re: Mamo, chwalę się :PPP 04.12.03, 16:06
              Czytałem, czytałem....
              • nikka007 hehe 04.12.03, 16:23
                obawiam się, że takiej chujówki jeszcze sporo naprodukuję, zanim pozwolą pisać
                o tym co mnie naprawdę interesuje (faceci, wódka, hejwimetal)
    • pizmak31 Re: Mamo, chwalę się :PPP 04.12.03, 16:07
      Aaaaa, to przepraszam, to bedziesz miala na waciki z tego honorarium smile
      • nikka007 och***jałaś? 04.12.03, 16:20
        nawet na kafelate z szarlotką nie starczy, nie wspominając o lodach smile
        • jack9 Re: och***jałaś? 04.12.03, 17:07
          Z przykrością informuje że z ... róznych powodów nie mogę podać linków do
          moich artykułów...też się chciałem pochwalić ..ale niestety
          • nikka007 Re: och***jałaś? 04.12.03, 17:38
            nie podam linka, bo nie życzę sobie, żeby ktoś wiedział jak się nazywam. No
            dobra, nazywam się Nikka Mierna-Bierna, primo voto Avalanche
            • homohedonistus Re: och***jałaś? 04.12.03, 17:43
              ja bym Wam podał linki do paru moich wpisów, ale nie chciałbym, żeby ktoś wiedział jaki mam nick.
              • nikka007 Re: och***jałaś? 04.12.03, 17:49
                spierdalaj
                • homohedonistus Re: och***jałaś? 04.12.03, 17:53
                  Spierdalać. Ale dokąd?
                  • nikka007 Re: och***jałaś? 04.12.03, 17:58
                    najlepiej tam gdzie będzie przytulny pokoik, siostra oddziałowa i ciepły
                    kaftanik. Homo,jakby mój post był do Ciebie, to bym napisała "Do
                    Homohedonistusa". A tak proszę się nie wp***ć
                    • homohedonistus Re: och***jałaś? 04.12.03, 18:04
                      Droga Nikko. Póki co to forum jest ogólnodostępne. Pisząc cokolwiek na tym forum możesz liczyć się z tym, że ktoś to skomentuje. Jeżeli nie podobają Ci się takie komentarze to ich po prostu nie czytaj. Ewentualnie możesz przestać pisać, wtedy nie będzie żadnych komentarzy. A ja po prostu lubię sobie trochę pobrykać.
                      • nikka007 Re: och***jałaś? 04.12.03, 18:08
                        Też lubię brykać i gdybym Cię spotkała w realu to bryknęłabym Ci pięścią w
                        twarz. W końcu trzeba liczyć się z tym, że można dostać w ryja na ulicy od
                        obcej baby,nie?
                        • homohedonistus duży może więcej 04.12.03, 18:20
                          Masz absolutną rację. Argument pięści zawsze przemawiał mi do wyobraźni. Pomyliłem się.
                          • nikka007 Re: duży może więcej 04.12.03, 18:40
                            to tylko przykład, czego możesz oczekiwać w życiu codziennym. Bo ja naprawdę
                            lubię brykać. Nie mów, że kobieta ma przewagę fizyczną nad facetem, hehe. To
                            naprawdę musi być mikry facet, jak argument pięści w ustach kobiety wydaje mu
                            się straszny. EOT
                            • lalabo Re: duży może więcej 07.12.03, 23:59
                              I pewno sama sobie wydajesz sie taka fajna.
                              ( tu lalabo otrzasnal sie na widok liszki)
                              • forumowy.pajac O! Była amnestia w wariatkowie! 08.12.03, 00:10

• nikka007 Re: duży może więcej 08.12.03, 08:52
                                no pewnie że tak !!! jestem zajebista
                                • lalabo Re: duży może więcej 14.12.03, 18:54
                                  Nie naduzywaj tego slowa nadaremno.
                                  • forumowy.pajac Do lalabo - propozycja nie do odrzucenia 14.12.03, 18:59
                                    Spierdalaj stąd.
                                    • jerzy_jaskiernia Do forumowego pajaca-propozycja nie do odrzucenia 14.12.03, 19:49
                                      Jestes rownie obiektywny co ja! Nadajesz sie do SLD. Serdecznie zapraszamy na
                                      ulice Rozbrat.
                                      • aleksandra.jakubowska panie jerzy 14.12.03, 20:39
                                        Pan spierdala bo pana jebne torebka, ty glupi chuju.
                                        • jerzy_jaskiernia Re: panie jerzy 14.12.03, 20:50
                                          Uwielbiam ostre kobiety. A moglbym wybrac miejsce na moim seksownym ciele, w
                                          ktore mnie jebniesz torebka?
                                          • aleksandra.jakubowska Re: panie jerzy 14.12.03, 21:00
                                            To nie jest kurwa zaden jebany koncert zyczen. Pierdolne cie gdzie bede
                                            chciala, fagasie, w koncu od tego mam swoja wykurwista torebke.
                                            • jerzy_jaskiernia Re: panie jerzy 14.12.03, 21:12
                                              No to zrobmy tak. Zaloze twoje szpilki i twoj biustonosz, a ty mnie wtedy
                                              zaczniesz napierdalac swoja torebka??
                                              • aleksandra.jakubowska Re: panie jerzy 14.12.03, 21:18
                                                Odpierdol sie od mojego biustonosza, chuju pojebany. I szpilki to ci predzej w
                                                dupe wsadze zanim dam zalozyc. Jeb sie na ryj, cioto zasrana!
                                                • anita_blochowiak Re: panie jerzy 14.12.03, 21:28
                                                  Pan Jerzy to nie ciota. Pedaly nosza kolorowe skarpetki. Ona ma biale.
                                                  Widzialam gdy zakladal moje szpilki. Poza tym polecam klapsy w pupe, on to
                                                  bardzo lubi.
                                                  • slawoj_leszek_glodz Re: panie jerzy 14.12.03, 21:32
                                                    O! Ja lubie! Ja lubie pasem po pupie! Mi daj! Przyloz mi! Wybatoz mnie na gola
                                                    dupe!!! Aaaaaahhh!!!
                                                  • aleksandra.jakubowska Re: panie jerzy 14.12.03, 21:38
                                                    Kurwa odjebcie sie wszyscy w pizdu ode mnie, cwoki pierdolone i wyjebujcie stad
                                                    w pizdu, bede kurwa walila kogo mam ochote a nie jakichs niedojebanych
                                                    pederastow. Chuj wam w morde, kurwa!
                                                  • warszawskie_metro Re: panie jerzy 14.12.03, 21:41
                                                    Nastepna stacja - sodomizacja!
                                                  • beger_renata Re: panie jerzy 14.12.03, 21:47
                                                    Lubie seks jak kon owies. Kolega twierdzi nawet, ze mam w oczach takie ogniki -
                                                    kurwiki. Tylko problem mam z mezem. Ciagle go boli glowa.
                                                  • maz_renaty_beger Re: panie jerzy 14.12.03, 21:51
                                                    napisalbym cos ale mnie boli glowa
                                                  • beger_renata Re: panie jerzy 14.12.03, 22:01
                                                    A po knajpach z kumplami to szlajac sie mozesz? I gdybys jeszcze tylko pil, ale
                                                    ty im opowiadasz, ze podczas stosunkow ze mna musisz udawac orgazm! Jak ci nie
                                                    wstyd?
                                    • nikka007 Re: Do lalabo - propozycja nie do odrzucenia 15.12.03, 08:25
                                      Pajac, co się czepiasz. Niech zostanie naszą nową maskotką smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka