jack9 14.12.03, 11:15 Super kawałek nagrałeś dla mnie - kojarzy mi sie z dziciństwem i amerykańskimi kreskówkami ...ale teraz będe go namiętnie słuchał w samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agentcooper Re: Dzięki Gregkor!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.03, 11:35 ja tez dzieki, wlasnie sobie słucham. I Vul też dzięki. JEszcze nie słucham ale będę. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Dzięki Gregkor!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.03, 11:50 Dzięki, ja też właśnie słucham! "Music Man" rulez. Ale powiem, że z przyjemnością odsłuchuję również kawałki, zadedykowane innym forumowiczom. Masz Gregkor jednak wyczucie. Od dzisiaj masz ksywkę "born normal" Kurczę, ile płyt do słuchania... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Dzięki Gregkor!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 12:00 vulture napisał: > Dzięki, ja też właśnie słucham! "Music Man" rulez. Ale powiem, że z > przyjemnością odsłuchuję również kawałki, zadedykowane innym forumowiczom. Masz > > Gregkor jednak wyczucie. Od dzisiaj masz ksywkę "born normal" > Kurczę, ile płyt do słuchania... Kolęd nie zdążyłem przesłuchać....a Jon Lord całkiem ciekawy...dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Dzięki Gregkor!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 14:40 Ja tez dziekuje za piekny utwor i wszystkim za mile towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Dzięki Gregkor!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 14:46 foxy21 napisała: > Ja tez dziekuje za piekny utwor Prawda, że wykonali ten utwór z sercem... > i wszystkim za mile towarzystwo ja też dziękuję..)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Dzięki Gregkor!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 15:29 gregkor napisał: > > Prawda, że wykonali ten utwór z sercem... Fajna wersja, w ogole calej plyty slucha sie przyjemnie > > Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Dzięki Jack!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.03, 13:22 Teraz jestem jeszcze większym Twoim dłużnikiem Właśnie zaczynam słuchać Opozyszyn. Dziękuję też za resztę płyt, one na deser... )) Odpowiedz Link Zgłoś