Gość: Piżmak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:24 Kto jest za ekskomuniką PEJI (Slums Attack)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: Referendum 2 19.12.03, 17:35 Ja. Za zabiciem Saddama też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piżmak Re: Referendum 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:42 ihopeyouwilllikeme,mozesz mi wyjanic czemu masz taka sygnaturke? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Referendum 2 19.12.03, 17:44 Gość portalu: Piżmak napisał(a): > ihopeyouwilllikeme,mozesz mi wyjanic czemu masz taka sygnaturke? Ależ to bardzo proste, mój drogi. Żebyś się pytał CHACHACHACHACHA!!))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piżmak Re: Referendum 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:48 > Ależ to bardzo proste, mój drogi. Żebyś się pytał CHACHACHACHACHA!!))))) Czaczacza? Moj drogi,sygnaturka jest CH***** i U2 tez. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Referendum 2 19.12.03, 17:50 Gość portalu: Piżmak napisał(a): > > Ależ to bardzo proste, mój drogi. Żebyś się pytał CHACHACHACHACHA!!)))) > ) > > Czaczacza? Moj drogi,sygnaturka jest CH***** i U2 tez. Naprawdę mi przykro że nie mogę tego samego powiedzieć o Twojej i Michaelu Jacksonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piżmak Re: Referendum 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:55 > > ) > > > > Czaczacza? Moj drogi,sygnaturka jest CH***** i U2 tez. > Naprawdę mi przykro że nie mogę tego samego powiedzieć o Twojej i Michaelu > Jacksonie... Mi tez jest przykro,ze nie moge tego powiedziec o No Doubt.Bo w tym wypadku bylby to komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Referendum 2 19.12.03, 17:57 Gość portalu: Piżmak napisał(a): > Mi tez jest przykro,ze nie moge tego powiedziec o No Doubt.Bo w tym wypadku > bylby to komplement. A mi jest teraz przykro, że nie masz nic lepszego do roboty oprócz wymyślania debilnych wątków i pisania w nich nie na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Referendum 2 19.12.03, 18:00 ihopeyouwilllikeme napisał: > A mi jest teraz przykro, że nie masz nic lepszego do roboty oprócz wymyślania > debilnych wątków i pisania w nich nie na temat... Ależ Ajhołp, przecież każdy ma prawo pisania na forum, wyluzuj trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Referendum 2 19.12.03, 18:02 vulture napisał: > Ależ Ajhołp, przecież każdy ma prawo pisania na forum, wyluzuj trochę... > A czy ja mu czegoś zabraniam )))) Bawie się świetnie, zapewniam ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piżmak Re: Referendum 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 18:00 > A mi jest teraz przykro, że nie masz nic lepszego do roboty oprócz wymyślania > debilnych wątków i pisania w nich nie na temat... A mi sie zrobilo nagle wesolo,bo jest ktos kto na moje posty odpisuje.Widocznie tez nie ma nic lepszego do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Referendum 2 19.12.03, 18:03 Gość portalu: Piżmak napisał(a): > A mi sie zrobilo nagle wesolo,bo jest ktos kto na moje posty > odpisuje.Widocznie tez nie ma nic lepszego do roboty. Racja!) Aczkolwiek mam nadzieje, że jest to jedyna rzecz wspólna nam obu ) Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: Referendum 2 19.12.03, 18:16 ...to jest żałosne a nie wesołe.. (( Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: Referendum 2 19.12.03, 18:42 ja bym wlał nicka "ihopeyouwillkillme" Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Referendum 2 19.12.03, 20:28 god_save_the_queen napisał: > ja bym wlał nicka "ihopeyouwillkillme" Ja też bym mu wlał )) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Referendum 2 19.12.03, 18:51 Jezeli komus przeszla choc przez mgnienie oka mysl, ze ten Piżmak, to ja pizmak31 to zdecydowanie chcialam zaprzeczyc tym poglskom. Z tym Piżmakiem nie mam nic wspolnego i zaluje, ze ma podobna do mojej sygnatureke (( Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Referendum 2 19.12.03, 19:25 Pachniało mi to żle od początku tak samo jak linki Vula )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawer Re: Referendum 2 IP: 62.233.197.* 19.12.03, 19:07 ja jestem za rozczlonkowaniem peji bo szybka smierc to bylaby dla niego nagroda raczej... a przecie wiemy ,ze za grzech placic trzeba Odpowiedz Link Zgłoś