foxy21 30.12.03, 15:18 Niezla gratke przygotowal nam p.Piatkowski, 20 maja Hancock zagra w stolicy, a 21 w Zabrzu! HH zrealizuje autorski program z orkiestra symfoniczna-Gershwin World. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture 2 pytania do autorki wątku 30.12.03, 16:09 1. Czy wiesz coś o cenach i terminie sprzedaży biletów? 2. Czy repertuar będzie tylko gershwinowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: 2 pytania do autorki wątku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 16:54 Nic jeszcze nie wiadomo, poza terminami i miejscami. Na jesieni przyjeżdża Diana Krall. Więcej info jest (będzie) na www.jazz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: 2 pytania do autorki wątku 31.12.03, 09:54 Obawiam sie, ze koncert bedzie w teatrze i tanio nie bedzie, ale na takim koncercie musze byc! Na Diane chyba tez pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture cholera 05.01.04, 23:57 Yes Budgie ... znowu trzeba kosztorys roku robić - ale prawdziwa sztuka podobno nie ma ceny, więc mam nadzieję, że przed główną gwiazdą posłuchamy Patrycji Markowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: YES IP: *.man.polbox.pl 08.01.04, 14:58 www.odyssey.pl A koncert Hancocka będzie w Filharmoni Narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: YES 08.01.04, 20:30 foxy21 napisała: > Vul: kiedy, gdzie i po ile YES? > Yes późną wiosną i drogo jak sk... wiszą plakaty na mieście, dokładnie nie pamiętam, ale drożej niż rok temu. Ale pewnie i tak polezę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casals Re: HANCOCK w maju koncertuje! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 18:15 no właśnie...to będzie suuuper koncert....dwa razy kupowałem tę płytę<raz mi ją ukradli razem z samochodem > jest bardzo dobra. Na pewno pojde na ten koncercik,bo takiego czegoć fan jazzu nie opuści... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: HANCOCK w maju koncertuje! 10.01.04, 10:54 Pewnie będzie drogo jak cholera, ale może pójdę, jeszcze Herbiego na żywo nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: HANCOCK w maju koncertuje! 13.01.04, 16:33 Oby tylko Iza przed nim nie spiewala Odpowiedz Link Zgłoś
vulture yyy 13.01.04, 21:05 foxy21 napisała: > Oby tylko Iza przed nim nie spiewala > Inga, Inga, jak mogłaś nie pamiętać. Lewandowska, zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: yyy 14.01.04, 10:06 vulture napisał: > Inga, Inga, jak mogłaś nie pamiętać. Lewandowska, zresztą. Cholera dlaczego ja ja ciagle myle z Iza Zajac? Inga, Inga, co to za imie? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: HANCOCK w maju koncertuje! 14.01.04, 13:00 Ja się na pewno wybiorę, choć wolałbym go usłyszeć w innym repertuarem. Ciekawe po ile bilety? Znając realia to w przedziale 80-300 zł. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: HANCOCK w maju koncertuje! 14.01.04, 15:44 gregkor napisał: > Ja się na pewno wybiorę, choć wolałbym go usłyszeć w innym repertuarem. Ciekawe > > po ile bilety? Znając realia to w przedziale 80-300 zł. Gdyby śpiewała Inga, każdą cenę warto zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: HANCOCK w maju koncertuje! 14.01.04, 16:47 vulture napisał: > Gdyby śpiewała Inga, każdą cenę warto zapłacić. Z tym, że Ingę chciałbym usłyszeć w nowym repertuarze, nie w już mi znanym popowym-Szopenie a raczej punkowym-Vivaldim.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
piautre1 Re: HANCOCK w maju koncertuje! 15.01.04, 11:12 witam po dłuższej przerwie\ następna po jarrecie gratka dla miłośników tej muzyki. herbie po okresie "poszukiwań", tańców z keybordem na ramieniu i rytmów bardziej dyskotekowych niż jazzowych na płycie "gershwin world" gra to co lubi, umie i (najważniejsze) lubią miłośnicy JAZZU. wbrew pozorom na płycie jest nie tylko gershwin ale m.in genialnie wykonany fragment (2 częsć) koncertu G-dur Ravela. gorąco polecam , a na koncercie na pewno będę. pozdrowionka pi autre Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: HANCOCK w maju koncertuje! 15.01.04, 16:17 8 maja bedzie tez Sonny Rollins, tylko kase trzeba zbierac Odpowiedz Link Zgłoś