kobieta2 01.02.07, 09:34 Bardzo prosze niech Pani sie odezwie do mnie na maila mojego gazetowego..chce porozmawiac o przedszkolu...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna- nauczycielka Re: Anna-nauczycielka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 20:55 prosze o podanie maila. nie ukrywam ze znlazłam te prosbe bo jakos tak akurat dzisiaj zerknęłąm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna-jeszcze jedna Re: Anna-nauczycielka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:04 Ja też tak zerknełam... Swoją drogą to ile jeszcze Aneczek nauczycielek jest w jeleniej?:) Mo że by tak własny wątek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna-nauczycielka Re: Anna-nauczycielka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:38 Przepraszam ale jeszcze wiem co pisałam poprzednio (na temat przedszkoli), wiec prosze nie wchodzic w mój wątek. I nie pisałam wcale , ze jestem z Jeleniej... Prosze czytać dokładnie. No tak ale jak ktoś wchodzi nie na własny wątek...,a podaje sie za innego ma problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna- jeszce jedna Re: Anna-nauczycielka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:49 Przepraszam ale to nie jwet twój wątek, tylko watek publczny na gazeta.pl. Możesz sobie założyć prywatny na gazecie. Jest taka możliwość w innym miejscu tedo forum i decydować kto ma pisać a kto nie. Nie zrozumiałaś chyba. Ja też jestem Anna i uczę. Troszke radości i pogody moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna- nauczycielka Re: Anna-nauczycielka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:07 nie przypominam sobie abyśmy przechodziły na ty? Poprostu nie lubie jak ktoś podpisuje sie pode mnie. Mogła pani chociaż coś zmienić w podpisie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Anna-nauczycielka. i Anna jeszcze jedna IP: *.233.udn.pl 03.02.07, 16:25 Ten sam IP? Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hahaha Re: Anna-nauczycielka. i Anna jeszcze jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 18:30 Znawco tematu. Neostrada harakteryzuje się tak zwanym dynamicznym IP. Więc widać że ściemniasz jak mało kto.:)Poza tymtu nawet hosta nie widać całego. Więc buraku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Anna nauczycie Re: Anna-nauczycielka. i Anna jeszcze jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:35 proponuję dac sobie po razie, drogie Anny- nauczycielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Anna-nauczycielka. i Anna jeszcze jedna IP: *.233.udn.pl 07.02.07, 00:02 "charakteryzuje się " - tak pisze się po polsku!!! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hahaha Re: Anna-nauczycielka. i Anna jeszcze jedna IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.02.07, 06:55 Literówka palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Anna-nauczycielka. i Anna jeszcze jedna IP: *.233.udn.pl 07.02.07, 14:11 ortografia! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy z USA. Re: Anna-nauczycielka. i Anna jeszcze jedna IP: *.alb.east.verizon.net 07.02.07, 19:36 ....This is the Day which the LORD has made ; Let us rejoice and be glad in it !!!...... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta2 Ale dużo odp.:) 03.02.07, 16:42 Chodzi mi o przedszkola w JG...a mój mail to kobieta2@gazeta.pl - Odpowiedz Link Zgłoś