darecki_s 19.02.12, 12:25 Czy oprócz firmy Fakro, jakiś producent ma okna w swojej ofercie, otwieranie i uchylnie i obrotowo? Chciałbym porównać ceny takich okien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antekantoni Re: Okna połaciowe 19.02.12, 12:29 Pewnie znajdzie się jakiś producent ale nie wiem czy warto zaoszczędzić parę groszy teraz a za kilka lat lub wcześniej żałować gdy okno się rozsypie. Fakro ma produkty wysokiej jakości a za jakość trzeba jednak płacić. Z drugiej strony ich ceny nie są jakieś powalające. Odpowiedz Link Zgłoś
darecki_s Re: Okna połaciowe 19.02.12, 12:31 Czyli uważasz, że firma Fakro jest godna polecenia? Dużo dobrego o niej słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
antekantoni Re: Okna połaciowe 19.02.12, 12:33 Ja się długo nie zastanawiałem i wybrałem ich okna. Nie żałuję. Użytkuję je już jakiś czas i śmiało mogę je polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cromwell Re: Okna połaciowe IP: *.163.246.94.ip4.artcom.pl 19.02.12, 14:48 kolego drogi jest problem z oknami dachowymi otoz wszystko zalezy od konkretnego modelu okna kiedy bylem mlody zawsze myslalem ze velux bije jakosciowo fakro na leb ale zdarzalo sie ze konkretne modele tak fakro jak veluxa byly nie do przyjecie jakosciowo radze dobrze sprawdzic oferty tak wspomnianych jak pominietych producentow jest ich kilka nie opierac sie na forum bowiem co okno to inna jakosc nawet u jednego wykonawcy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ed Re: Okna połaciowe IP: *.205.95.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.02.12, 12:49 Może przyjrzyj się tym oknom, www.ekspertbudowlany.pl/wizytowka/id1087,content,keylite-rw-polska-sp-z-oo chyba niedawno pojawiły sie na polskim rynku Odpowiedz Link Zgłoś
jan-majster.pl Re: Okna połaciowe 22.06.12, 13:37 witaj, na rynku masz jeszcze oprócz Fakro Velux, Roto, zobacz galerię okien tych firm www.obud.pl/galeria_okna_dachowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DTH Re: Okna połaciowe IP: *.rev.pro-internet.pl 11.10.12, 21:59 Zapominają Panowie o polskiej firmie Okpol, zapraszam na www.okpol.pl, jakość Fakro a ceny przystępniejsze . W końcu ro dzinna firma to nie koncern. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś