pibied 26.04.06, 08:49 witam możecie polecić dobrą farbę do malowania dachu (blacha ocynkowana) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: farba do dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:20 hammerite , pilacynk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejek Re: farba do dachu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.06, 16:51 polecam artykol w serwisie o dachach www.e-dach.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
gosire Re: farba do dachu 04.05.06, 15:22 dobra farba do dachu to cynkal. wejdź na stronę www.malexim.pl - producenta a zobaczysz pełną ofertę farba na rdzę na ocynk i tp. sama ją sprzedaję więc wiem, że jest dobra i tańsza od hammeraitu no i ma strukturę połysku a nie matu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirekw Re: farba do dachu IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.13, 22:12 Nie kupujcie cynkalu do dachu!!! mam opinie eksperta, że ta farba nie nadaje się do dachów!!odchodzi płatami, a słowo daję malowane było wszystko według instrukcji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0panpawlik Re: farba do dachu 11.07.13, 09:47 Może np. LOWICYN - farba poliwinylowa do malowania blach ocynkowanych? Ponoć też dobre są produkty POLIFARBU ale ja nie poręczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: farba do dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 10:44 Witam, praktycznie każdy poliwinyl jest dobrą farbą do blachy dachowej. Z doświadczenia polecam Łódzki lowicyn, następnie Śnieżka na dach i opcja ekonomiczna poliwinyl Anser Odpowiedz Link Zgłoś
marek1245 Re: farba do dachu 01.04.15, 14:50 Jeżeli chcesz pomalować naprawdę dobrą farbą poszukaj (choć to nie łatwe) farb norweskej firmy Jotun Odpowiedz Link Zgłoś
sto.krotka79 Re: farba do dachu 13.04.15, 15:24 Ta farba tikurili wytrzymuje bardzo długo, nawet ją reklamują jako "mercedes wśród farb" :) www.farby.shop.pl/product-pol-321-Tikkurila-Makor-Tix-Gruntoemalia-na-powierzchnie-metalowe-min-dachy-rynny-siatki-ogrodzeniowe-Mat-.html?text=makortix Odpowiedz Link Zgłoś
marek1245 Re: farba do dachu 21.04.15, 08:31 Jako mercedes wśród farb określić można farby norweskiej firmy Jotun.Poszukaj w internecie to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceknowy59 Re: farba do dachu 29.04.15, 17:49 Ja malowałem Śnieżką na dach w zeszłym sezonie, jeszcze się nie zdążyłem przekonać jak wygląda po latach, ale tę zimę przetrwała bez żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
ole-pl Re: farba do dachu 04.09.18, 14:58 pibied napisał: > witam > możecie polecić dobrą farbę do malowania dachu (blacha ocynkowana) Tak, z czystym sumieniem polecam www.bekerfarb.pl/farby-do-dachu-blachy/168/ Odpowiedz Link Zgłoś