Dodaj do ulubionych

farba do dachu

26.04.06, 08:49
witam
możecie polecić dobrą farbę do malowania dachu (blacha ocynkowana)
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: farba do dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:20
      hammerite , pilacynk
    • Gość: Andrzejek Re: farba do dachu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.06, 16:51
      polecam artykol w serwisie o dachach www.e-dach.pl/index.php
    • gosire Re: farba do dachu 04.05.06, 15:22
      dobra farba do dachu to cynkal.
      wejdź na stronę www.malexim.pl - producenta a zobaczysz pełną ofertę farba na
      rdzę na ocynk i tp.
      sama ją sprzedaję więc wiem, że jest dobra i tańsza od hammeraitu no i ma
      strukturę połysku a nie matu
      • Gość: mirekw Re: farba do dachu IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.13, 22:12
        Nie kupujcie cynkalu do dachu!!! mam opinie eksperta, że ta farba nie nadaje się do dachów!!odchodzi płatami, a słowo daję malowane było wszystko według instrukcji!!!!
    • 0panpawlik Re: farba do dachu 11.07.13, 09:47
      Może np. LOWICYN - farba poliwinylowa do malowania blach ocynkowanych? Ponoć też dobre są produkty POLIFARBU ale ja nie poręczę :)
      • Gość: Mirek Re: farba do dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 10:44
        Witam, praktycznie każdy poliwinyl jest dobrą farbą do blachy dachowej. Z doświadczenia polecam Łódzki lowicyn, następnie Śnieżka na dach i opcja ekonomiczna poliwinyl Anser
        • marek1245 Re: farba do dachu 01.04.15, 14:50
          Jeżeli chcesz pomalować naprawdę dobrą farbą poszukaj (choć to nie łatwe) farb norweskej firmy Jotun
          • sto.krotka79 Re: farba do dachu 13.04.15, 15:24
            Ta farba tikurili wytrzymuje bardzo długo, nawet ją reklamują jako "mercedes wśród farb" :) www.farby.shop.pl/product-pol-321-Tikkurila-Makor-Tix-Gruntoemalia-na-powierzchnie-metalowe-min-dachy-rynny-siatki-ogrodzeniowe-Mat-.html?text=makortix
            • marek1245 Re: farba do dachu 21.04.15, 08:31
              Jako mercedes wśród farb określić można farby norweskiej firmy Jotun.Poszukaj w internecie to się dowiesz.
    • jaceknowy59 Re: farba do dachu 29.04.15, 17:49
      Ja malowałem Śnieżką na dach w zeszłym sezonie, jeszcze się nie zdążyłem przekonać jak wygląda po latach, ale tę zimę przetrwała bez żadnych problemów.
    • ole-pl Re: farba do dachu 04.09.18, 14:58
      pibied napisał:

> witam
      > możecie polecić dobrą farbę do malowania dachu (blacha ocynkowana)

Tak, z czystym sumieniem polecam www.bekerfarb.pl/farby-do-dachu-blachy/168/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka