Gość: marek m IP: *.chello.pl 22.12.07, 16:28 witam chciałbym sie dowiedziec ile trzeba zapłacic za jeden punkt na dzien dzisiejszy montaż w nowym domu w okolicach warszawy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p Re: ile za punkt elektryki IP: *.ghnet.pl 29.02.08, 13:22 Możesz sobie oriętacyjnie policzyc ok 70 zeta za pkt, (z montażem osprzętu!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotka69 Re: ile za punkt elektryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 20:25 Ja właśnie wczoraj rozliczylam się z elektrykiem.Policzył sobie 60zł za pkt(oczywiście w tej kwocie jest zamontowanie włączników,gniazdek i kostek przy suficie)Jedynie za co dodatkowo zapłaciłam,to przyłączenie domofonu do domu(położenie kabla,instalacja przy bramie),kabel zasilający dom-przyłącze,skrzynki rozdzielcze.Sam załatwiał odbiór przyłącza przez Zakład Energetyczny.To są ceny z okolic Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: ile za punkt elektryki IP: *.generacja.pl 02.03.08, 23:52 ale to cena za samą robociznę czy z materiałem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotka69 Re: ile za punkt elektryki IP: 62.233.181.* 03.03.08, 08:49 Z materiałem,tylko osobno policzony został kabel zasilający do domu,przewód do domofonu(między budynkiem a bramą) i skrzynki rozdzielcze.Za przewody które znajdują się w domu i robociznę koszt 60zł za pkt(bez względu na to czy jest to przewód elektryczny,TV czy telefon). Odpowiedz Link Zgłoś
brunecia1 co to za cena!!! 20.03.08, 10:51 ja wczoraj rozmawiałam z elektrykiem który ma mi zakladać elektrykę - okolice Łodzi i bierze 25zł za punkt z wszystkimi papierami. Załatwia wszystko od a do z. Matriały bierze z hurtowni a jak coś zostaje to oddaje w rozliczeniu. 60zł to okropnie dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: ile za punkt elektryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:56 Ten elektryk u mnie robił www.instalacjelektryczne.wwarszawie.pl i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubcio Re: ile za punkt elektryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 15:37 Zależy od elektryka - ten jest tani - zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
tysiak1988 Re: ile za punkt elektryki 26.06.18, 23:04 Około 60 zł w mojej okolicy. markorp.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś