dzidzia_ch 28.12.07, 21:40 czy ktos kupowal parkiet w sklepie internetowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baziaczek Re: oarkiet - sklep internetowy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.12.07, 19:20 Dzidzia_ch, coś mi się tak kojarzy,że Ty jesteś z Krakowa? Jeśli tak to niedługo będę zamawiać parkiet w firmie w Wadowicach - dali cenę korzystniejszą niż ta w sklepach internetowych, w tym jest możliwość zrobienia 7% Vatu razem z usługą. Jeśli chcesz to po spotkaniu ze sprzedawcą (wybieramy sie tam w przyszłym tygoniu) dam Ci namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: oarkiet - sklep internetowy 30.12.07, 21:31 tak jestem z Krakowa :)! bardzo bym prosila o namiary bo narazie oferty krakowskich firm parkieciarskich przyprawiaja o cenowy zawrot glowy :)))! Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek Re: oarkiet - sklep internetowy 09.01.08, 12:42 Hej, niestety nie byłam na spotkaniu z panem od parkietu (synek jest chory i nie wychodzimy), sprawa utknęła. Ale rozglądałam się w internecie. Firma Wadowicka jak najbardziej aktualna, jedziemy w przyszłym tygodniu. A w tym planujemy jeszcze odwiedzić Grodex (gdzies na Woli Duchackiej???), ceny konkurencyjne, ale gość się tak nachalnie reklamuje, że mnie to troche odstraszyło. Jak będę coś wiedzieć, to się odezwę. Generalnie zauwazyłam, że oferty z Słomnik, Kalwarii czyli tych wszystkich miejscowości spod Krakowa są dużo tańsze niż w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
krk000 Re: oarkiet - sklep internetowy 19.03.08, 00:59 Tylko że co tanie, poźniej okazuje się drogie. Mi podłogi wykonywał pan Artur z firmy centrum parkieciarza z Krakowa i jestem zadowolona, w przeciwieństwie do pierwszego parkieciarza. Całe szczęście że w porę się wycofałam. Mi wykonywał parkiet jesionowy i deski merbau w domu, no i naprawkę parkietu w mieszkaniu w Krakowie. Ma takiego fajnego pracownika Jerzego, wygląd ma typowego pracownika budowlanego ale mogę powiedzieć że dobry fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś
krk000 Re: oarkiet - sklep internetowy 19.03.08, 01:00 Wstępna cena nie była zbyt niska, ale z p. Arturem wynegocjowałam taka jak mi się podobała. Więc zawsze warto negocjować z fachowcami, DOBRYMI! Odpowiedz Link Zgłoś
mj.agh Re: oarkiet - sklep internetowy 20.03.08, 22:16 baziaczek napisała: > Generalnie zauwazyłam, że oferty z Słomnik, Kalwarii czyli tych > wszystkich miejscowości spod Krakowa są dużo tańsze niż w Krakowie. Po doświadczeniach z wykańczaniem mieszkania też mam takie obserwacje. Praktycnzie wszystko co kupuje się (towar/usługa) w Krakowie jest trochę droższe niż w bliskich okolicach Krakowa. Niestety za ceną nie zawsze idzie jakość. Parkiet w mieszkaniu kładli panowie z dość sporej krakowskiej firmy. Położyli faktycznie bardzo dobrze ale... Parkiet dębowy jest dość smutny dlatego zamarzył mi się lakier barwiony na kolor morski (lakier i barwnik zakupiony w sklepie firmy kładącej parkiet). Choć właściciel firmy zapewniał, że chłopaki niejednokrotnie lakierowali barwionym lakierem to w praktyce okazało się, że nie do końca byli tacy doświadczeni. Trochę im nie wyszło tak jak powinno… mieli masę roboty z poprawkami a ja prawie 4 tygodnie w plecy. Cóż, zapewne u kolejnego klienta nie popełnią już tak podstawowych błędów przy lakierowaniu… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward KRK Re: oarkiet - sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:35 Hehe ja miałem podobną sytuację z firmą Grodex strasznie się reklamowali, tak bardzo że zgodziłem się na wykonanie przez nich mojej podłogi. Wybrałem w ich salonie Parkiet Egzotyczny Wenge wraz z montażem... Dla Podsumowania: Cena po kilkukrotnych ngocjacjach wporządku. Terminowość OK. Wykonanie - pieścili 120m2 tydzień czasu ale efekt był powalający , polecam wszystkim znajomym którzy wykończają swoje gniazdka. Zamówiłem jeszcze u nich taras z drewna egzotycznego , zobaczymy jak się z tym spiszą na wiosnę -będę informował na bieżąco. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
olga_krk Re: oarkiet - sklep internetowy 28.01.09, 23:17 Również korzystałam z usług firmy Grodex, wykonywali u mnie posadzkę z drewna egzotycznego. Jak narazie jestem bardzo zadowolona z podłogi :) Odpowiedz Link Zgłoś