czarny11222 17.07.09, 13:31 prosze o pomoc w wyborze drzwi wejściowych do mieszkania w bloku np gerda pol skone lub innej firmy do 2200 zł i opinie na temat gerda wx10 gerda wx20 myszków slaskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majlo776 Re: prosty wybor 09.08.09, 22:10 nic bardziej mylnego jest dużo producentów lepszych od Gerdy posiadających mocne zamki i solidne wygłuszenie poleciłbym Portę granit antywłamy z wyciszeniem 32db do 36 cena przystepna inie trzeba na nie długo czekać jak na Pol-Skone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mechooptyk Re: drzwi wejściowe do mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 09:51 Ja polecam drzwi wejściowe wewnętrzne Stolbud Włoszczowa. www.stolbud.pl/pl/drzwi/3961/42 cenowo dość atrakcyjne a bardzo wysokiej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
majlo776 Re: drzwi wejściowe do mieszkania 23.08.09, 12:20 kolego nie chcę Cie martwić ale ja bym tych drzwi nie kupił pamiętam ich jakość sprzed kilku lat to była tragedia ich jakość wykonania pozostawiała wiele do życzenia nawet ich przedstawiciele to przyznają co mają powiedzieć teraz Stolbud próbuje wrócić na rynek oferując lepsze drzwi niż kiedyś ale ja już się zraziłem nie mam zaufania do tej fabryki wole drzwi typu Porta takie Gdynie może i nie są tak tanie jak te robione przez stolarzy ale za to jestem pewny ich jakości. Odpowiedz Link Zgłoś