Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

chyba zostałem przeoczony

15.09.06, 14:06
    Widzę, że Pani Expert metodycznie odpowiada na posty zloszone później, więc pozwolę sobie przymnieć się z pytaniem:

Kierownik Działu Prawnego

Nie wiem ile powiedzieć na rozmowie dotyczącej oferty kierowania działem prawnym średniej wielkości spółki. Mam uprawnienia
    radcowskie i kilka lat praktyki.
    Z góry dziękuję za wskazówki - mogą być od-do lub na podstawie zbliżonych stanowisk.
    Obserwuj wątek
      • bozena.jakubowska Re: chyba zostałem przeoczony 20.09.06, 12:15
        Witam,

Przepraszam za "przeoczenie". Rzeczywiście takiego stanowiska nie posiadamy ale
        podam może srednie wynagrodzenie w skali kraju dla:
        -Radcy prawnego : 7500
        -Specjalisty ds. prawnych: 5200.
        Nie wiem takze co ma Pan na myśli pisząc o "średniej" wielkości spółce. Jeśli
        chciałby Pan uzyskać dokladnijesze informacje proszę podać zakres obowiązków i
        liczbe zatrudnionych pracowników.

Serdeczenie pozdrawiam,
        • mariusz-mix-kolanko Dziękuję i precyzuję 20.09.06, 13:42
          > Nie wiem takze co ma Pan na myśli pisząc o "średniej" wielkości spółce. Jeśli
          > chciałby Pan uzyskać dokladnijesze informacje proszę podać zakres obowiązków i
          > liczbe zatrudnionych pracowników.

Zakres obowiązków to kierowanie zespołem prawnym liczącym ok. 5 osób. Spółka z o.o., zatrudnia ok. 200 osób w mieście pow. 500 tys. mieszkańców.

Dziękuję z góry za sugestie a myślę, że przydadzą się też innym czytelnikom forum, bo wiedza o zarobkach jest dość nikła, zarówno wśród pracodawców jak i pracowników co utrdnia negocjacje płacowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka