kris281 29.12.02, 00:19 A w Sylwestra gdzie się bawicie? Ja to spędzę w domku z moją lubą i kotkiem. Życzę wszystkim dobrej zabawy :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Sylwester!!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.12.02, 01:11 ja juz jutro wyjezdzam na narty do wisconsin :)) tam ze znajomymi spedze sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiekt Re: Sylwester!!! 29.12.02, 08:34 monia a nie ze znajomym? Na pewno masz juz frenta w tym Chicago i na narty jedziecie pieprzyc sie. Gdzie mieszkasz na Jackowie czy Stejku? Dobrego sylwestra z frentem. wiesiekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Sylwester!!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 02.01.03, 01:37 wiesiekt napisał: wez sie schowaj spowrotem do tej dziury z ktorej wylazles.... idz sie leczyc chory czlowieku.... > monia a nie ze znajomym? Na pewno masz juz frenta w tym Chicago i na narty > jedziecie pieprzyc sie. Gdzie mieszkasz na Jackowie czy Stejku? > Dobrego sylwestra z frentem. > wiesiekt Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sylwester!!! 02.01.03, 20:50 Tu na leczenie już za późno. Zostaje tylko odstrzał sanitarny... Odpowiedz Link Zgłoś