mozilla.org 01.02.07, 08:26 zlozyl podanie i nie wiedzial o co sie uiega hehe ciekawe gdzie yaraz82 (gdzie jestes??) wyladuje za pare lat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unidfg PiS teraz w Ruchu 01.02.07, 09:52 Lumpenłżeelity i kaczystowscy ćwierćinteligenci ruszyli na rzeź niewiniątek. Nie ważne, że działał Ruch dobrze, nieważne, ważne, że na miejsce menadżera przyjdzie Bierny, Mierny, ale kaczowiernopoddańczy oficer polityczny. Ruch nie został zawszłaszczony i obsadzony, trzeba ggo zdobyć, zniszczyć, a w zamian wprowadzić typowo katolickie, sterowane przez funkcjonariuszy łobuzdei, wydawnictwo Stella Maris. Juz ona zadba o interesu lumpełżekoalicji, Będzie Tylko Dziennik, Gazeta Polska i Niedziela!!! Typowe Trybuny Reżimu. Odpowiedz Link Zgłoś
yotanka Re: Smiech mnie ogarnia gdy czytam takie komntarze 01.02.07, 11:34 Przeciez w przypadku wygranej kaczorodonaldow byloby tak samo. Czy tak , czy siak w Polsce bylby sezon na "Kaczory-Dwa" albo na "Kaczora-D". Tylko ze Dwa przynajmniej nie kradna. Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: Smiech mnie ogarnia gdy czytam takie komntarz 01.02.07, 11:38 Witaj! Bardzo możliwe, że byłoby podobnie, ale się tego nie dowiemy. Ja mówię, jak jest teraz, czyli kaczyzm z przystawkami omni modo. Też chciałbym się z tego śmiać, ale to jest tragedia Narodu. Kaczki u władzy są gorsze niż ktokolwiek przypuszczał, co zdolności kaczek do zawłaszczanie cudzego polecam FOZZ!. PZD. Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis Re: Smiech mnie ogarnia gdy czytam takie komntarz 03.02.07, 17:10 Dodaj jeszcze TELEGRAF i Fundację Solidarności, a także spółkę SREBRNA z kilkoma klonami....... to dopiero wyjdą "czyste" kupry.... Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: Smiech mnie ogarnia gdy czytam takie komntar 03.02.07, 18:33 pis wykorzystuje wladze Rega to nieudacznik Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz Re: Smiech mnie ogarnia gdy czytam takie komntarz 12.02.07, 17:09 yotanka napisał: > Przeciez w przypadku wygranej kaczorodonaldow byloby tak samo. Czy tak , czy > siak w Polsce bylby sezon na "Kaczory-Dwa" albo na "Kaczora-D". Tylko ze Dwa > przynajmniej nie kradna. ...tyle ze zadna partia nie zachlystywala sie haslami o odnowie moralnej, koncem ukladow i ukladzikow (swoja droga PiS to najwiekszy uklad w Polsce) nikt nie rzucal bezsensownych hasełek IV RP...a nawet za SLD nie dawano az takich nieudacznikow do rad nadzorczych jak teraz...w Poznaniu do kierowania radiem Merkury przydzielono sympatyka LPRu ktory wczesniej mial doswiadczenie zawodowe...jako ustawiacz palet i magazynier w hurtowni... jak to mowia: nie matura lecz chęć szczera....:] Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: Smiech mnie ogarnia gdy czytam takie komntarz 12.02.07, 17:22 poklepywacz napisał: > yotanka napisał: > > > Przeciez w przypadku wygranej kaczorodonaldow byloby tak samo. Czy tak , > czy > > siak w Polsce bylby sezon na "Kaczory-Dwa" albo na "Kaczora-D". Tylko ze > Dwa > > przynajmniej nie kradna. > ...tyle ze zadna partia nie zachlystywala sie haslami o odnowie moralnej, konce > m > ukladow i ukladzikow (swoja droga PiS to najwiekszy uklad w Polsce) nikt nie > rzucal bezsensownych hasełek IV RP...a nawet za SLD nie dawano az takich > nieudacznikow do rad nadzorczych jak teraz... zgadza sie tak sie sklaad ze nieudaczny Rega wpisuje sie w ten schemat idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
mannis Re: PiS teraz w Ruchu 01.02.07, 14:27 No co wy chcecie. Studiowalem na roku razem z Tomkiem i uwazam, ze sie nadaje na stanowiska kierownicze. - egzaminy zdawal, z poprawkami, warunkami, ale zdawal. Prace magisterska tez tylko kilka lat po terminie bronil. - a w piciu piwa i innych alkoholi to byl prawdziwy rekordzista. Jak dzis pamietam te imprezy w akademiku (obok ktorego mieszkal), ktore konczyly sie wyrzucaniem mebli przez okno i bieganiem na golasa. To najwybitniejszy student bydgoskiego WSP, wiec nie zdziwie sie, jak wkrotce pojdzie w ministry - jak nie bedzie wolnego stanowiska, to z pewnoscia jego protektor zadba aby nowe ministerstwo utworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re:Może nawet dorówna tej pani ? 01.02.07, 14:36 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3888817.html Odpowiedz Link Zgłoś
radca mam powiedziec bezstronnie - jak ja to widze ? 01.02.07, 15:59 poprostu niedobrze sie dzieje - i jak bardzo zblizone jest do dzialan w czasach komuny w Polsce - czyli w PRL-u przykre to i niesprawiedliwe.... eeech , amyslalby kto dawniej iz zaczniemy zyc w " Panstwie Prawa " ? - panstwie sprawiedliwym i ludzkim ? Panstwie - gdzie uklady i kolesiostwo nie bedzie juz dominowalo .... eeeech kraju nasz kraju - kiedyz ty bedziesz bestronny i ludzki dla kazdego obywatela ? radca ps. i ze jeszcze sie nikt nie pokapowal na karierowiczach i egoistach ? i pomyslec ,ze ja kiedys tak bardzo sie mylilem i bylem tak naiwny uwierzylem w...." Prawo i Sprawiedliwosc " .... jak dlugo nam jeszcze przyjdzie czekac na Polske Sprawiedliwa -Polske Ludzka i Bezstronna ..... " Polske Ludzi Dobrej Woli " ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysku1 A ja tam kiedys pracowalem 01.02.07, 18:11 Kiedyś Ruch to była bardzo dobrze prosperująca firma, szanowano i dbano o pracowników. Pracując tam przez kilkanaście lat przewineło się kilku dyrektorów ( głównie z politycznego mianowania ). Ostatnie kilka lat to jedno wielkie szambo, slogany "3/4 etatu bo tak jest w każdym oddziale" czy "nie ma pieniędzy bo kołdra jest za krótka" zapamiętam do końca życia, pracowników zaczęto traktować jak ostanie szmaty, sporo ludzi szantażem ( utrata pracy, co w przypadku ludzi w okolicach 50-ciu lat grozi bezrobociem ) zmuszano do zakładania firm i pracy w Ruchu na zasadach samozatrudnienia, tzw. trzynaste pensje wystarczały zaledwie na McDonald's-a ( juz teraz wiem skad sie biora nowi pracownicy :-DDD ),natomiast zatrudnianie znajomych i kolesi zza krat oraz kilkutysięczne pensje były czymś normalnym za nic nie robienie będąc przy korycie ( czyt. u władzy w Ruch S.A. oddz. kuj. w Bydgoszczy ) i bardzo blisko podległych "stanowiskach". Nie znam obecnego dyrektora, słyszałem tylko ( bo znajomości pozostały ) że to jakiś młodzian (pewnie taki jak minister gospodarki morskiej ), biorąc pod uwagę partyjne namaszczenie czyli koalicję oszustów, zboczeńców seksualnych, potomków Frankensteina i oszołomów od Rydzyka, nie wróże tej firmie wysokich lotów tylko przejęcia rynku przez konkurencę. Teraz gdy przychodzi kolejny popapraniec i niedojda, TO MUSI BYC KONIEC RUCH-u. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Rega 01.02.07, 19:44 lepiej wyszedl na zdjeciu w wyborsczej niz w rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
mannis Re: PiS teraz w Ruchu 02.02.07, 10:29 Mam tylko nadzieje, ze dziennikarze nie zostawia tego tematu i pociagna go - szczegolnie interesuja mnie kwalifikacje, ktore zdecydowaly o objeciu te posady (norma jest, ze firmach przyjmuje sie na podobne stanowiska osoby z piecioletnim doswiadczeniem na stanowisku kierowniczym). Ruch jako spolka notowana na gieldzie ma obowiazek udzielenia informacji o zarobkach swoich pracownikow i zasadach ich przyjmowania. Juz fakt, ze Tomek Rega zostal radnym to byla kpina, teraz gdy objal stanowisko kierownicze to jakis maga zart roku. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: PiS teraz w Ruchu 02.02.07, 21:32 mannis napisał: > Mam tylko nadzieje, ze dziennikarze nie zostawia tego tematu i pociagna go - > szczegolnie interesuja mnie kwalifikacje, ktore zdecydowaly o objeciu te posady > (norma jest, ze firmach przyjmuje sie na podobne stanowiska osoby z piecioletni > m > doswiadczeniem na stanowisku kierowniczym). Ruch jako spolka notowana na > gieldzie ma obowiazek udzielenia informacji o zarobkach swoich pracownikow i > zasadach ich przyjmowania. Juz fakt, ze Tomek Rega zostal radnym to byla kpina, > teraz gdy objal stanowisko kierownicze to jakis maga zart zgadzam sie ztoba.to nieudacznik.jednak mial znajomosci Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: Kolesiostwo kwitnie. 06.02.07, 07:13 www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=516&NrSection=1&NrArticle=56502&IdTag=18 Odpowiedz Link Zgłoś