Dodaj do ulubionych

PiS teraz w Ruchu

01.02.07, 08:26
zlozyl podanie i nie wiedzial o co sie uiega hehe
ciekawe gdzie yaraz82 (gdzie jestes??) wyladuje za pare lat...
Obserwuj wątek
    • unidfg PiS teraz w Ruchu 01.02.07, 09:52
      Lumpenłżeelity i kaczystowscy ćwierćinteligenci ruszyli na rzeź niewiniątek. Nie
      ważne, że działał Ruch dobrze, nieważne, ważne, że na miejsce menadżera
      przyjdzie Bierny, Mierny, ale kaczowiernopoddańczy oficer polityczny. Ruch nie
      został zawszłaszczony i obsadzony, trzeba ggo zdobyć, zniszczyć, a w zamian
      wprowadzić typowo katolickie, sterowane przez funkcjonariuszy łobuzdei,
      wydawnictwo Stella Maris. Juz ona zadba o interesu lumpełżekoalicji, Będzie
      Tylko Dziennik, Gazeta Polska i Niedziela!!! Typowe Trybuny Reżimu.
      • yotanka Re: Smiech mnie ogarnia gdy czytam takie komntarze 01.02.07, 11:34
        Przeciez w przypadku wygranej kaczorodonaldow byloby tak samo. Czy tak , czy
        siak w Polsce bylby sezon na "Kaczory-Dwa" albo na "Kaczora-D". Tylko ze Dwa
        przynajmniej nie kradna.
        • unidfg Re: Smiech mnie ogarnia gdy czytam takie komntarz 01.02.07, 11:38
          Witaj!
          Bardzo możliwe, że byłoby podobnie, ale się tego nie dowiemy. Ja mówię, jak jest
          teraz, czyli kaczyzm z przystawkami omni modo. Też chciałbym się z tego śmiać,
          ale to jest tragedia Narodu. Kaczki u władzy są gorsze niż ktokolwiek
          przypuszczał, co zdolności kaczek do zawłaszczanie cudzego polecam FOZZ!.
          PZD.
          • szczamnapis Re: Smiech mnie ogarnia gdy czytam takie komntarz 03.02.07, 17:10
            Dodaj jeszcze TELEGRAF i Fundację Solidarności, a także spółkę SREBRNA z kilkoma
            klonami....... to dopiero wyjdą "czyste" kupry....
            • maximus100 Re: Smiech mnie ogarnia gdy czytam takie komntar 03.02.07, 18:33
              pis wykorzystuje wladze
              Rega to nieudacznik
        • poklepywacz Re: Smiech mnie ogarnia gdy czytam takie komntarz 12.02.07, 17:09
          yotanka napisał:

> Przeciez w przypadku wygranej kaczorodonaldow byloby tak samo. Czy tak , czy
          > siak w Polsce bylby sezon na "Kaczory-Dwa" albo na "Kaczora-D". Tylko ze Dwa
          > przynajmniej nie kradna.
          ...tyle ze zadna partia nie zachlystywala sie haslami o odnowie moralnej, koncem
          ukladow i ukladzikow (swoja droga PiS to najwiekszy uklad w Polsce) nikt nie
          rzucal bezsensownych hasełek IV RP...a nawet za SLD nie dawano az takich
          nieudacznikow do rad nadzorczych jak teraz...w Poznaniu do kierowania radiem
          Merkury przydzielono sympatyka LPRu ktory wczesniej mial doswiadczenie
          zawodowe...jako ustawiacz palet i magazynier w hurtowni...
          jak to mowia: nie matura lecz chęć szczera....:]
          • maximus100 Re: Smiech mnie ogarnia gdy czytam takie komntarz 12.02.07, 17:22
            poklepywacz napisał:

> yotanka napisał:
            >
            > > Przeciez w przypadku wygranej kaczorodonaldow byloby tak samo. Czy tak ,
            > czy
            > > siak w Polsce bylby sezon na "Kaczory-Dwa" albo na "Kaczora-D". Tylko ze
            > Dwa
            > > przynajmniej nie kradna.
            > ...tyle ze zadna partia nie zachlystywala sie haslami o odnowie moralnej,
            konce
            > m
            > ukladow i ukladzikow (swoja droga PiS to najwiekszy uklad w Polsce) nikt nie
            > rzucal bezsensownych hasełek IV RP...a nawet za SLD nie dawano az takich
            > nieudacznikow do rad nadzorczych jak teraz...
            zgadza sie
            tak sie sklaad ze nieudaczny Rega wpisuje sie w ten schemat idealnie
    • xiaze.bydg Re: PiS teraz w Ruchu 01.02.07, 13:49
      to dopiero bedą bibki w Ruchu.
      • mannis Re: PiS teraz w Ruchu 01.02.07, 14:27
        No co wy chcecie. Studiowalem na roku razem z Tomkiem i uwazam, ze sie nadaje na
        stanowiska kierownicze.
        - egzaminy zdawal, z poprawkami, warunkami, ale zdawal. Prace magisterska tez
        tylko kilka lat po terminie bronil.
        - a w piciu piwa i innych alkoholi to byl prawdziwy rekordzista. Jak dzis
        pamietam te imprezy w akademiku (obok ktorego mieszkal), ktore konczyly sie
        wyrzucaniem mebli przez okno i bieganiem na golasa.
        To najwybitniejszy student bydgoskiego WSP, wiec nie zdziwie sie, jak wkrotce
        pojdzie w ministry - jak nie bedzie wolnego stanowiska, to z pewnoscia jego
        protektor zadba aby nowe ministerstwo utworzyc.
        • kanton2 Re:Może nawet dorówna tej pani ? 01.02.07, 14:36
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3888817.html
          • radca mam powiedziec bezstronnie - jak ja to widze ? 01.02.07, 15:59
            poprostu niedobrze sie dzieje - i jak bardzo zblizone jest do dzialan w czasach
            komuny w Polsce - czyli w PRL-u

przykre to i niesprawiedliwe.... eeech , amyslalby kto dawniej iz zaczniemy zyc
            w " Panstwie Prawa " ? - panstwie sprawiedliwym i ludzkim ? Panstwie - gdzie
            uklady i kolesiostwo nie bedzie juz dominowalo .... eeeech

kraju nasz kraju - kiedyz ty bedziesz bestronny i ludzki dla kazdego obywatela ?

radca

ps. i ze jeszcze sie nikt nie pokapowal na karierowiczach i egoistach ?
            i pomyslec ,ze ja kiedys tak bardzo sie mylilem i bylem tak naiwny
            uwierzylem w...." Prawo i Sprawiedliwosc " .... jak dlugo nam jeszcze
            przyjdzie czekac na Polske Sprawiedliwa -Polske Ludzka i Bezstronna .....
            " Polske Ludzi Dobrej Woli " ???!!!
    • krzysku1 A ja tam kiedys pracowalem 01.02.07, 18:11
      Kiedyś Ruch to była bardzo dobrze prosperująca firma, szanowano i dbano o
      pracowników. Pracując tam przez kilkanaście lat przewineło się kilku dyrektorów
      ( głównie z politycznego mianowania ). Ostatnie kilka lat to jedno wielkie
      szambo, slogany "3/4 etatu bo tak jest w każdym oddziale" czy "nie ma pieniędzy
      bo kołdra jest za krótka" zapamiętam do końca życia, pracowników zaczęto
      traktować jak ostanie szmaty, sporo ludzi szantażem ( utrata pracy, co w
      przypadku ludzi w okolicach 50-ciu lat grozi bezrobociem ) zmuszano do
      zakładania firm i pracy w Ruchu na zasadach samozatrudnienia, tzw. trzynaste
      pensje wystarczały zaledwie na McDonald's-a ( juz teraz wiem skad sie biora
      nowi pracownicy :-DDD ),natomiast zatrudnianie znajomych i
      kolesi zza krat oraz kilkutysięczne pensje były czymś normalnym za nic nie
      robienie będąc przy korycie ( czyt. u władzy w Ruch S.A. oddz. kuj. w
      Bydgoszczy ) i bardzo blisko podległych "stanowiskach". Nie znam obecnego
      dyrektora, słyszałem tylko ( bo znajomości pozostały ) że to jakiś młodzian
      (pewnie taki jak minister gospodarki morskiej ), biorąc pod uwagę partyjne
      namaszczenie czyli koalicję oszustów, zboczeńców seksualnych, potomków
      Frankensteina i oszołomów od Rydzyka, nie wróże tej firmie wysokich lotów tylko
      przejęcia rynku przez konkurencę. Teraz gdy przychodzi kolejny popapraniec i
      niedojda, TO MUSI BYC KONIEC RUCH-u.
      • maximus100 Rega 01.02.07, 19:44
        lepiej wyszedl na zdjeciu w wyborsczej niz w rzeczywistosci
        • icom1 Re: Rega 01.02.07, 21:58
          daj mu szansę, nie krytykuj
          • maximus100 Re: Rega 01.02.07, 22:00
            odpada w przedbiegach.ale fotka ok
    • mannis Re: PiS teraz w Ruchu 02.02.07, 10:29
      Mam tylko nadzieje, ze dziennikarze nie zostawia tego tematu i pociagna go -
      szczegolnie interesuja mnie kwalifikacje, ktore zdecydowaly o objeciu te posady
      (norma jest, ze firmach przyjmuje sie na podobne stanowiska osoby z piecioletnim
      doswiadczeniem na stanowisku kierowniczym). Ruch jako spolka notowana na
      gieldzie ma obowiazek udzielenia informacji o zarobkach swoich pracownikow i
      zasadach ich przyjmowania. Juz fakt, ze Tomek Rega zostal radnym to byla kpina,
      teraz gdy objal stanowisko kierownicze to jakis maga zart roku.
      • maximus100 Re: PiS teraz w Ruchu 02.02.07, 21:32
        mannis napisał:

> Mam tylko nadzieje, ze dziennikarze nie zostawia tego tematu i pociagna go -
        > szczegolnie interesuja mnie kwalifikacje, ktore zdecydowaly o objeciu te
        posady
        > (norma jest, ze firmach przyjmuje sie na podobne stanowiska osoby z
        piecioletni
        > m
        > doswiadczeniem na stanowisku kierowniczym). Ruch jako spolka notowana na
        > gieldzie ma obowiazek udzielenia informacji o zarobkach swoich pracownikow i
        > zasadach ich przyjmowania. Juz fakt, ze Tomek Rega zostal radnym to byla
        kpina,
        > teraz gdy objal stanowisko kierownicze to jakis maga zart
        zgadzam sie ztoba.to nieudacznik.jednak mial znajomosci
    • wojteckiy Kolesiostwo kwitnie. 05.02.07, 08:24
      • maximus100 Re: Kolesiostwo kwitnie. 06.02.07, 07:13
        www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=516&NrSection=1&NrArticle=56502&IdTag=18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka