skks Re: Lepper Premierem!!! 15.01.04, 14:47 Samoobrona to "niestety, fenomen" - powiedział wiceszef klubu PSL Zbigniew Kuźmiuk i dodał, że jeśli Samoobrona utrzyma silną pozycję, to ciężko będzie stworzyć bez niej rząd. Kuźmiuk skomentował wyniki ostatniego sondażu Pracowni Badań Społecznych, przeprowadzonego na zlecenie "Rzeczpospolitej", badającego preferencje wyborcze Polaków. Według opublikowanego w czwartek sondażu, gdyby wybory parlamentarne odbywały się na początku stycznia, to najwięcej głosów uzyskałyby PO - 26% (wzrost o 7 pkt); Samoobrona uzyskałyby 18% (wzrost o 2 pkt) a SLD-UP - 17% (spadek o 2 pkt). Dalsze miejsce zajęłyby: PiS - 12% (bez zmian); LPR - 9% (spadek o 3 pkt) i PSL - 6% (spadek o 2 pkt). Kuźmiuk uznał za zdumiewające, że Lepper, który "nie zgadza się na nic i atakuje elity polityczne, może wyprowadzić w sondażach swoje ugrupowanie polityczne na drugie miejsce". Zdaniem polityka PSL, w Polsce na znaczeniu traci podział lewica - prawica, a zaczyna odgrywać coraz większą rolę oś biedni-bogaci. "Zyskuje PO, która niewątpliwe reprezentuje bogatych, oraz zyskuje Samoobrona, która w świadomości wielu reprezentuje biednych" - wyjaśnił Kuźmiuk. "Mam nadzieję, że na nowej osi podziału PSL odzyska świeżość i będzie partią postrzeganą jako lepiej zorganizowana i z lepszymi pomysłami, niż te, które proponuje Samoobrona" - dodał. Oceniając spadek notowań SLD, wiceszef klubu PSL powiedział, że Sojusz miał w świadomości społecznej reprezentować biedniejszych, a ponieważ od dłuższego czasu tego nie robi, to traci na rzecz Samoobrony. Zdaniem Kuźmiuka, nieuprawnione są jednak analogie sytuacji SLD z AWS, gdyż SLD ma swój twardy elektorat, który niezależnie od tego, co by się działo, i tak będzie głosował na Sojusz. (ck) Od kilkunastu miesięcy zachęcam do poparcia NASZEGO WODZA i wreszcie ma przynalezne jemu miejsce!!! Drugi w rankingach!! LSD trzecie. Psl na granicy 5%. co to będzie, co to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka ty zdaje sie 15.01.04, 14:49 roboty szukałeś? :) rozumiem, że dostrzegłes wymarzoną działkę Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: to już wolę skksa.. 15.01.04, 15:01 a co masz do bidnego skks'a? ha? Z dwojga... tez mi coś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to już wolę skksa.. 15.01.04, 15:07 skks napisał: > a co masz do bidnego skks'a? ha? > Z dwojga... tez mi coś:)) prawdopodobnie by się was tam więcej zebrało.. i nie byłoby wyboru z dwojga tylko z wielu złych Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: to już wolę skksa.. 15.01.04, 15:09 giepehowi też sie nie podobasz :( ale ja to wszystko notuje, panie premierze Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to już wolę skksa.. 15.01.04, 15:17 jottka napisała: > giepehowi też sie nie podobasz :( > > > ale ja to wszystko notuje, panie premierze hehe. jak Cię weźmie na przejażdżkę swoim Mi8 to zmiękniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Ty wypluj te słowa!!!!! n/t 15.01.04, 14:53 no patrz, toi sie skks na premiera nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ty wypluj te słowa!!!!! n/t 15.01.04, 15:00 Właśnie!!!!! Ja sobie to zapamiętam!! a pamiętliwy jestem:)))) Leper Premierem! Balcerowicz musi odejść!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Ty wypluj te słowa!!!!! n/t 15.01.04, 15:02 jak już będziesz premierem, to pamiętaj, że ja byłam za :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ty wypluj te słowa!!!!! n/t 15.01.04, 15:07 Zanotowałem!!! A jeszcze poczytam:)) co kto napisze! Ale w sumie to p.Lepper ma być Premierem - ja co najwyżej takim jego "Czerzasto-Wagnero-Jakubowską" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare a z urody do kogo z tej trójki jesteś podobny?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 15:09 Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: a z urody do kogo z tej trójki jesteś podobny 15.01.04, 15:15 Ja... ja to do samego Wodza!! Grubawy, z grzywką, wyszczekany, nooo... nie mam opalenizny i tez angielskiego nie znam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare wiesz,ze wodz nie lubi konkurencji;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 15:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare Skks, jestem z Toba.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 15:06 a propops,Qrwiku górą:) pzdr! vacare Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Skks, jestem z Toba.... 15.01.04, 15:09 Gość portalu: vacare napisał(a): > a propops,Qrwiku górą:) Qrwiku w Qurniku:) Ale ja nie mam kurwików w oczach i nie lubię owsa:((( Ale mam inne zalety.... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Skks, jestem z Toba.... 15.01.04, 15:11 skks napisał: > Ale mam inne zalety.... > Jakie??!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare to jest tylko kwestia "podejścia":))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 15:11 Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to jest tylko kwestia "podejścia":))) 15.01.04, 15:14 "I Ty, Vacare, przeciwko mnie??!!" ;)) P.S. Ja źle Skks'owi nie życzę, więc objęcia stanowiska Premiera również... A "śmigłem" polatać, hmmmmmmmmm "każdy może"... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: to jest tylko kwestia "podejścia":))) 15.01.04, 15:19 To.ja, To.ja!!! Mówisz śigiełko:)))? Uffff Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to jest tylko kwestia "podejścia":))) 15.01.04, 15:27 skks napisał: > To.ja, To.ja!!! "Przyłbica Twoja i ostoja..." ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Bez 17.01.04, 11:13 kurwików, to możesz co najwyżej pomarzyć o byciu premierem ;PP To też odnotuj i wspomnij me słowa, jak cię Beger przegoni w wyborach ;PPPP _____________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ty wypluj te słowa!!!!! n/t 15.01.04, 15:08 Skks, To nie o Tobie i nie do Ciebie!!!! To na Twoją myśl przewodnią wątku!!!! BTW: Ty na Premiera?? hmmmmmm.... Szkoda Cię chyba, co? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen szerzysz defetyzm... 15.01.04, 15:14 oby sie twoje slowa w konskie gowno zamienily... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: szerzysz defetyzm... 15.01.04, 15:17 Ooooo zapisałem!!! Jak już Lepper bedzie p.Premieram a ja "Czarzasto-wagnero-Jakubowską" to wyciągnę, wyciągnę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szerzysz defetyzm... 15.01.04, 15:18 peteen napisał: > oby sie twoje slowa w konskie gowno zamienily... zanim jeszcze z ust wyjdą?? fuj. ale nie byłoby tak źle. jakby skkes premierem został to mielibyśmy szanse załapać się do grupy trzymającej wiadomo co... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: szerzysz defetyzm... 15.01.04, 15:21 gph napisał: "..jakby skkes premierem został to mielibyśmy szanse załapać się do grupy trzymającej wiadomo co... KASĘ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szerzysz defetyzm... 15.01.04, 15:23 skks napisał: > gph napisał: > > "..jakby skkes premierem został to mielibyśmy szanse załapać się do grupy > trzymającej wiadomo co... > > KASĘ!!!! etam. na skromny początek.. władzę? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: szerzysz defetyzm... 15.01.04, 15:25 :))) Ale powiedz na ch.. Ciebie "wadza" bez kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szerzysz defetyzm... 15.01.04, 15:27 skks napisał: > :))) > Ale powiedz na ch.. Ciebie "wadza" bez kasy? jak będzie Władzia to i kasa wnet się znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: szerzysz defetyzm... 15.01.04, 15:47 10 000 000$$ to może jaki automat? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen skks chce byc tylko... 15.01.04, 15:22 czlonkiem (?!) grupy trzymajacej leppeja za... wladze... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: skks chce byc tylko... 15.01.04, 15:27 > czlonkiem (?!) grupy trzymajacej leppeja za... wladze... No za coś trzeba:) bo za "mózg" się nie uda - ze spowodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: skks chce byc tylko... 15.01.04, 15:30 skks napisał: > > > > czlonkiem (?!) grupy trzymajacej leppeja za... wladze... > > No za coś trzeba:) bo za "mózg" się nie uda - ze spowodu.... Zawsze za krawat można capnąć.... ["jednopalczasty zwis męski"- tak to szło? ;)] Odpowiedz Link Zgłoś
peteen skks = miecio wachowski 2 ?... ;c) 15.01.04, 15:32 szara emin(za przeproszeniem)enencja ?... kto nie z mieciem, tego zmieciem... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare Re: skks = miecio wachowski 2 ?... ;c) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 15:34 w samą pore Go poparłam ufff:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Lepper Premierem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 16:48 A mnie kandydatura skksa ogolnie zadawalnia!!! Kandydat posiada szereg cech predystynujacych Go do tego Urzedu: - jak wynika z opisu piekny z niego chlop jak marzenie! - kontakt z ludem (fk) niewatpliwy posiada! - byle kogo sie nie boi(sabbin)! - ludzki z niego Pan i litosciwy(sabbin)! - zaznajomiony doskonale z administacja panstwowa ( ze szczegolnym uwzglednieniem US nr1 w Krakowie:))))! - zarobiony juz troche jest - wiec moze nie bralby duzo??? - posiada jamnika - a powszechnie wiadomo, ze jamniki gorom!!!! i tylko wyjatkowo inteligentny czlowiek z nimi wytrzyma:) To mowilam ja - kobita1!!! (tez mam jamnika:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Lepper Premierem!!! 15.01.04, 23:37 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > A mnie kandydatura skksa ogolnie zadawalnia!!! > Kandydat posiada szereg cech predystynujacych Go do tego Urzedu: > - jak wynika z opisu piekny z niego chlop jak marzenie! Czerwonym ze wstydu!! > - zaznajomiony doskonale z administacja panstwowa ( ze szczegolnym > uwzglednieniem US nr1 w Krakowie:))))! UFFFFF > - zarobiony juz troche jest - wiec moze nie bralby duzo??? Ja brał? Co? Mało? a dlaczego miałbym mało? (tez mam jamnika:) Masz u mnie browca za tego jamniaka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Lepper Premierem!!! 16.01.04, 09:28 skks napisał: .. Tia, "... a świstak siedzi i zawija w sreberka..." ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: Lepper Premierem!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 19:36 SPADAJ!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minnie Re: Lepper Premierem!!! IP: *.toya.net.pl 16.01.04, 19:39 A może złożymy sie na jakiegoś Leona Zawodowca? :) (w tym miejscu chcę zaznaczyć, że to nie jest żadna groźba i proszę mnie nie ciągać po sądach i nie skazywać na karę grzywny, bo mnie na to nie stać :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Lepper Premierem!!! 16.01.04, 20:01 Leon Zawodowiec mógłby wodza podszkolić w hodowli kwiatów:) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya "polityk... 20.01.04, 08:53 ... jest to mianowicie zad, na którym istota ludzka nigdy nie usiadła" E.E.Cummings, tłum. St.Barańczak Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: "polityk... 20.01.04, 09:07 Zad zadem. a ja tam wole: dupa. Moze i masz rację ale p. Lepper będzie premierem. No bo jak nie on to kto? Jaskiernia? Kaczory? Tomaszewski? A skks będzie ... no wiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Prezydent... 20.01.04, 09:10 Ja wolałabym, żeby był Prezydentem Wszystkich Polaków! ;) Wawerkaq Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: "polityk... 20.01.04, 09:52 skks napisał: > A skks będzie ... no wiesz.. No wiem... ;)) "Mniej pokazuj, niż posiadasz, Więcej wiedz, niż wypowiadasz, Mniej pożyczaj, niż odkładasz, Więcej gromadź, niż przejadasz, Mniej kokluduj, niż zakładasz, Więcej zyskaj, niż postradasz; Żyj cnotliwie, dziecię moje, Wyskokowe rzuć napoje, Drogie stroje i dziewoje: Najważniejsze- wyjść na swoje." "Przyśpiewka błazna" z "Króla Leara", tłum. St. Barańczak Odpowiedz Link Zgłoś