Gość: WolF IP: *.eranet.pl 02.02.07, 23:43 Kaziu! Głowa do góry... Spokój i opanowanie... Wszystkiego dobrego... LiP od A.B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Czekaj jest piekarzem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 08:23 A to ciekawe, że Czekaj jest piekarzem. Myślałem, że głównym komentatorem politycznym artykułów redaktora Wojciecha Pelowskiego no i agentem Playboya... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Czekaj-chlebki podobały się Kaczyńskim i GW ! IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:29 Zachęcam do dalszych takich eksperymentów, jak np: Diabeł Rokita z mocno spaloną skórką; Kaczor Donald w czapce ze swastyką; Bure suki z Polsatu z agresywnym rozwarciem szczęk; Knującą redakcję Gazety Wyborczej - zespół postaci; ITD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzinaslowemsilna Re: Czekaj-chlebki podobały się Kaczyńskim i GW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:35 strasznie jesteś agresywna, Pani Kurska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Czekaj-chlebki podobały się Kaczyńskim i GW ! IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:39 O ku...! Ja Kurska? Chłopie, twój wywiad wprowadza cię w błąd. Twoje informacje to shit. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Czekaj czekal, az sie doczekal. 03.02.07, 16:21 Zamiast paprac sie polityka i robic z chleba zabawke, niech juz lepiej zajmie sie robieniem dobrego chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Czekaj jest piekarzem? 03.02.07, 10:29 Lepiej byc agentem Playboya(sliczne dziewczyny) niz pissowskim katobolszewikiem (klechowskie pedofile, kurduplowata,brzydka,zakompleksiona i glupia partyja). Piss & Shit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Czekaj nie jest piekarzem! Jest nikim. IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:35 Agenturo i SLD z przyległościami łączcie się w walce z PiS! Wszak zawsze byliście razem, wsparcie na PO też zawsze możecie liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shithead Re: Czekaj nie jest piekarzem! Jest nikim. IP: *.ipt.aol.com 03.02.07, 10:37 Alicja, kup sobie wibrator i sie nim zajmij. Bedziesz miala duzo wieksza przyjemnosc niz z polityki, z ktorej nic nie rozumiesz. Piss & Shit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Czekaj nie jest piekarzem! Jest nikim. IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:41 Ale to musisz wiedzieć, że kobiety mają intuicję. Co daje im przewagę nad tępawym myśleniem politycznym niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Re: Czekaj nie jest piekarzem! Jest nikim. 03.02.07, 13:55 Gość portalu: Alicja napisał(a): > Ale to musisz wiedzieć, że kobiety mają intuicję. Co daje im przewagę > nad tępawym myśleniem politycznym niektórych. Ale dobry wibrator zastapi kazda kaczke Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Czekaj jest piekarzem! Jest kims!A ty? 03.02.07, 10:44 Gość portalu: Alicja napisał(a): > Agenturo i SLD z przyległościami łączcie się w walce z PiS! > Wszak zawsze byliście razem, wsparcie na PO też zawsze możecie liczyć. skad ta mnoga liczba chory z nienawisci, pewnie katolicki czlowieczku. Nikim to pewnie jestes ty i w ten sposob anonimowo dajesz upust swojej frustracji i stanom anankastycznym. Pana Czekaja ni znam osobiscie, ale wiem, ze reprezentuje to, co Polacy powinni cenic - dume z regionalnej specyfiki, ale ty tego nie rozumiesz! Kazdy, kto upiecze chleb w ksztalcie kaczki, to agent! Radny Kazimierz Czekaj, z zawodu piekarz, jest gorącym zwolennikiem promocji produktów regionalnych. Zainicjował starania o przyznanie krakowskiemu obwarzankowi certyfikatu Unii Europejskiej, wspiera władze Łącka w walce o legalizację śliwowicy, negocjuje z tanimi liniami lotniczymi możliwość sprzedaży na pokładach samolotów polskich specjałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Czekaj jest piekarzem! Jest kims!A ty? IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:52 Przyznam skromnie, ja też jestem nikim, podobnie jak ty. Wspomaga mnie jednak kobieca intuicja i nie widzę tutaj żadnego rewanżu. A dlaczego Czekaj nie upiecze diabła Rokity z mocno spaloną skórką ? Odpowiedz Link Zgłoś
nekropedofil Re: Czekaj jest piekarzem! Jest kims!A ty? 03.02.07, 11:52 pewnie upiekłby, gdyby PO było przy władzy, i satyrycy mieliby ich na celowniku Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Re: Czekaj jest piekarzem! Jest kims!A ty? 03.02.07, 13:57 Skorke ma juz Lepper! A Kaczor dba o koalicje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Po prostu niezrozumienie akcji oczyszczania IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:32 PiS i tak za mało czyści szeregi z rozmaitych pseudo-działaczy. Mam nadzieję, że akcja nabierze rozpędu po likwidacji WSI i opublikowaniu listy agentów w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Niezrozumienie akcji "oczyszczania? Miast i wsi? 03.02.07, 10:36 Gość portalu: Alicja napisał(a): > PiS i tak za mało czyści szeregi z rozmaitych pseudo-działaczy. > Mam nadzieję, że akcja nabierze rozpędu po likwidacji WSI > i opublikowaniu listy agentów w mediach. Gdyby to byla akcja oczyszczania brudnej Polski (bylem tydzien temu i widzialem) to by bylo super. Jezeli jednak o inny rodzaj przeczyszczyania chodzi to rzeczywiscie lepiej idz sie przeczysc sama, calosciowo! Moze troche mozdzek wyplukasz, do czzysta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Niezrozumienie akcji "oczyszczania? Miast i w IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:44 Faktem jest, ze unikam lektury Gazety Wyborczej. Może to powoduje, że tak różnimy się w poglądach. "Czytaj Gazetę Wyborczą będziesz głupszy(a)!" Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Re: Niezrozumienie akcji "oczyszczania? Miast i w 03.02.07, 10:47 Gość portalu: Alicja napisał(a): > Faktem jest, ze unikam lektury Gazety Wyborczej. Może to powoduje, > że tak różnimy się w poglądach. > "Czytaj Gazetę Wyborczą będziesz głupszy(a)!" Jezeli to jedyne kryterium, to jestes w bledzie. Tak jak przewidywalem, masz jednostronne, widzenie swiata, a moze jestes zalepiona(y). U mnie "Gazety wyborczej" niestety nie sprzedaja! Chyba zamowie prenumerate. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Re: Niezrozumienie akcji "oczyszczania? Miast i w 03.02.07, 10:58 Nieprawda! Nie można być głupszym niż niejaka Alicja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Niezrozumienie akcji "oczyszczania? Miast i w IP: *.akron.net.pl 03.02.07, 11:14 hehe, Alicja z krainy czarów czyta Nasz Nocnik, ogląda TV Bez Końca i słucha rozgłośni Krwawej Mary efekty prania mózgu widać... Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Niezrozumienie akcji "oczyszczania? Miast i w 03.02.07, 11:59 Gość portalu: Alicja napisał(a): > Faktem jest, ze unikam lektury Gazety Wyborczej to może zaczniesz też unikać pisania na forum gazety wyborczej? dziennik ma forum (cenzurowane), to może radio maryja, albo nasz dziennik też?? Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Re: Po prostu niezrozumienie akcji oczyszczania 03.02.07, 14:00 A co bedzie jak wyciagna teczki Kaczek? Napewno ktos ma takie materialy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiona Re: Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:34 Dobre! Pisiaki za grosz poczucia humoru na własny temat nie mają (na żaden inny zresztą też nie)....A poza tym facet prawdę pokazał, naszą regionalną specjalnością są w końcu kaczory. Aż 2 się nam na najwyższych szczytach władzy rozpanoszyły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Kazda próba naprawy RP to rewanż PiS na PO ! IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:37 Stary Układ pokochałby PiS, gdyby ten żadnych zmian nie robił. Odpowiedz Link Zgłoś
lemur40 Re: Kazda próba naprawy RP to rewanż PiS na PO ! 03.02.07, 11:13 Następną próbą naprawy RP będzie ustawa nakazująca chodowanie kaczek z równoczesnym zakazem spożywania. Chodowcy dostaną dofinansowanie z budżetu a na koniec roku "trzynastki". Odpowiedz Link Zgłoś
nekropedofil Re: Kazda próba naprawy RP to rewanż PiS na PO ! 03.02.07, 11:54 taa - bo wymienia starych kolesi z doświadczeniem, na młokosów bez doświadczenia, ale za to swojskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik z SO Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory IP: *.chello.pl 03.02.07, 10:35 Mam gospodarstwo na wsi . W ramach regionalizmów mam szambo wypełnione kaczym gnojem . Jak to usunąć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Hallo chello ! IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:48 Tylko tego nie pij, bo niekoszerne. Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski Czyli Ty, alicjo, wypijesz to ze smakiem 03.02.07, 12:47 Rozumiem, że skoro jedynym zastrzeżeniem, jakie zgłaszasz wobec picia roztworu kaczego łajna, jest jego niekoszerność, Ty pijasz tę substancję ze smakiem. No chyba, że jesteś Żydówką, której bardzo zależy na tym, żeby obrazić "Gojów". Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory bo PO to dno 03.02.07, 10:35 gdyby UBowcy mieli tu zamiar mataczyć no to niech pójdą zdychać z rozpaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocnik piekarski Re: Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory IP: *.gbn.pl 03.02.07, 10:40 Nowy Przewodniczący Wojciech Kozak może teraz, aż do czasu zmiany Marszałka Województwa wypiekać diabła Rokitę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy47 Re: Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:43 Szanowni wielbiciele PiS! Powiedzcie co dobrego zrobili dla kraju jej prominenci i namaszczeni? Czekam z nadzieją, że w następnych wyborach część narodu zmądrzeje i wyleje ich na ... Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Nie kradna jak inni 03.02.07, 10:46 Chodz nie jestem wielkim zwolennikiem PiS-u to uwazam ze to uczciwi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Zastopowali szkodliwe rządy SLD, libertynówPO. IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 10:57 To już znaczny postęp na drodze Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojo Re: Zastopowali szkodliwe rządy SLD, libertynówPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:09 libertynów? hehehe użyj słownika dziewczynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojo Re: Nie kradna jak inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:07 nie kradną bo nie potrafią, sp.rdolą, wszystko czego sie tkną bo nie potrafią. nic nie potrafią. cały pis. nie są uczciwi bo znając ocean swojej niekompetencji nie powinni zabierać sie do rządzenia. oszukali ludzi. herkus-monte napisał: > Chodz nie jestem wielkim zwolennikiem PiS-u to uwazam ze to uczciwi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiona Re: Nie kradna jak inni IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 11:30 Jak to nie kradną? Okradają społeczeństwo na 40 mln na Opatrzność Bożą!!! A ludzie umierają bo na leki nie mają. I to ma być uczciwość??? Odpowiedz Link Zgłoś
lemur40 Re: Nie kradna jak inni 03.02.07, 11:21 Może nie kradną, ale to się okaże jak przestaną rządzić. Za to rozdają pieniądze z ubezpieczeń, wypłacają urzędasom trzynastki zwiększają fundusze dla Prezydenta, Rządu, Sejmu i Senatu. Natomiast nie ma pięniędzy na ratowanie życia i reformę służby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi A kto kradl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:53 Masz dowody, zglosiles sie do prokuratury? Czy tylko powtarzasz slogany 1 komisarza PRL II? To , ze kaczory sa uczciwe nie oznacza ze cala horda ktora za nimi idzie (mierna, bez sukcesow, nienajedzona) nie bedzie kradla? Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Nie kradna jak inni 03.02.07, 13:38 tak? uczciwi ..chyba inaczej!Czy uczciwośc to tylko pieniadze brane formalnie- chociaz nieadekwatne do umiejetności? obrzucanie obelgami przeciwników politycznych? dzielenie narodu na swoich i ..no własnie..kogo? czy ci co nie popieraja PiS sa ludzmi wyklętymi? nie,nie mów mi o ich uczciwości.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory IP: *.amsnet.pl 03.02.07, 10:43 Czy to jest ten brodaty facet, który gra w reklamie tych produktów regionalnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory 03.02.07, 10:55 I słusznie. Wizerunek Kaczora jest Święty i nie wolno Go profanować. Niedługo będzie ogłoszony dekret o wymawianiu z nabożną czcią nazwisk kserokurdupli!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiona Re: Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 11:00 A kiedy Jej Maleńkości zaczniemy stawiać pomniki? Najlepiej zamknijmy wszystkie szpitale i w ich miejsce postawmy pomniki Słońcu Narodu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Każda próba naprawy RP to rewanż PiS na PO IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 11:02 Największy rewanż na PO to wykonali polscy wyborcy. Dwukrotne ścięcie głowy Hydry PO+SLD, no ale jeszcze trochę hydrowych głów pozostało. Życzę Kaczorom większej skuteczności, niech spada po kilka głów za jednym ruchem PISowskiego miecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Każda próba naprawy RP to rewanż PiS na PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:05 zas wybory, kasy pójdzie, a szpitale zadłużone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Intuicja i Alicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:13 Alicja powinna zdac sie na intuicje, ktora tak nam tu zachwala i przestac piac glupoty na temat wspanialosci pisu. Ale zdaje sie, ze ta jej intuicja jest tyle samo warta co Alicja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Każda próba naprawy RP to rewanż PiS na PO IP: *.akron.net.pl 03.02.07, 11:19 a nie mówiłam, że efekty prania mózgu widać ? Alicji zaszkodził Nasz Nocnik, TV Bez Końca i rozgłośnia Krwawej Mary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiona Re: Każda próba naprawy RP to rewanż PiS na PO IP: *.magma-net.pl 03.02.07, 11:22 Ach Alicja, Alicja...Po co tak się indyczysz (kaczorzysz?) dziewczyno? Trochę więcej dystansu do siebie i swoich idoli by ci się przydało...Ale czego tu wymagać od moherowej panienki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter Czekaj poczekaj . IP: *.broadband.pl 03.02.07, 11:06 ty im jeszcze dokopiesz, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.02.07, 11:19 Strasznie coponiektórzy wrażliwi- a sami bez szacunku w swoich własnych głowach kojarzą ludzi np. "małpa w czerwonym". To normalne,że jak się jest osobą publiczną to jest się narażonym na takie ekscesy - chyba,że sami chcą piec te chleby... A tak na poważnie-to czy Ja mogę się obrazić na rząd za nieróbstwo,spychologię i bicie piany?-i zażądać konsekwencji? A może Kaczka z menu w restauracjach zniknąć powinna - terror jakiś ktoś tu sieje.. Aż strach się szczerze wypowiedzieć,coby do więzienia nie pójść.. Coraz gorzej... Aferę międzynarodową,za artykuł w prasie niemieckiej zrobili...i szczyt Weimarski/przepraszam za błąd/ się nie odbył.- Taka cieńka skórka nie powinna pełnić najbardziej stresujących funkcji w Państwie... A jakby wojna była jaka - to zwierzchnik sił zbrojnych co by zrobił....Nie ma to przyszłości-władza za wszelką cenę - Pamiętacie "Polskie ZOO" Kryszaka-trzeba by było w sieci rozpowszechnić-tam są takie dwa chomiki żądne władzy... i na wszystko czego nie wiedzą robią hihihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory 03.02.07, 11:22 Kaziu chowaj sie! Hieny i szakale polują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kla Wybiórcza znowu jątrzy. IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.07, 11:44 Przeczytajcie te swoje "newsy" wybiórczy idioci! Czy widzicie ,ze Wybiórcza zeszła poziomem do rynsztoku??? Pisze o takich pierdołach , że nawet tabloidy przewyższaja obecnie poziomem intelektualnym wybiórczego szmatławca. Rynsztok to jest obecny poziom gazety wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu A miał być dożywotnio na tej funkcji? Paranoja! IP: *.crowley.pl 03.02.07, 11:56 Ale afera! Godna szmatławca, który ją usiłuje rozpętać. Śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Kretyński rewanż PiS IP: *.chello.pl 03.02.07, 12:00 No i mamy kolejnego idiotę i chwała mu, że się ujawnił. Wkrótce WON!~!! Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 ten się śmieje kto się śmieje ostatni, pamiętajcie 03.02.07, 12:04 Czekaje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xel Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:12 PiSiory to ludzie mali, malutcy, którzy nie znoszą sprzeciwu, we wszystkim co obce im intelektualnie dopartują się spisku, starają się tępić wszystko, co jest nie po ich myśli. najchętniej wprowadzili by dyktaturę oraz cenzurę, ponieważ uważają, że mają monopol na prawdę i jedynie słuszne rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102_t_34_85 Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory 03.02.07, 12:17 TA GODZINA MOŻE BYĆ TWOJĄ OSTATNIĄ... www.cafepress.com/jayandalistore.41104462 Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Szpotański pilnie poszukiwany!!! 03.02.07, 12:35 te Ć W O L E jeszcze nas pomęczą przez lat ??? i potem odejdą w niesławie jako Budowniczy IV Polski Ludowej ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory 03.02.07, 12:36 Co za odkrywczy artykul..... Jak ktos nastawia d... do kopania, to niech sie potem nie dziwi ze go kopia. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory 03.02.07, 12:47 Czego się czepiacie? Malutki ludzki pan, przecież mógł rozstrzelać, a nie rozstrzelał. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory 03.02.07, 13:03 Smutne oblicze mściwego PiS. Dla tych ludzi humor jest pojęciem ze słownika wyrazów obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Kaziu, Kaczory "odleca" a dobry chleb zostanie!!!! 03.02.07, 13:06 glowa do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Kto mieczem wojuje, od miecza ginie 03.02.07, 13:12 Gdyby pan Czekaj zajmował się tym, czym powinien, czyli promowaniem regionalnych produktów, to pewnie nadal by szefował radzie. Ale zachciało się mu się POlitykowania. Skoro więc zabrał się za politykę, to powinien wiedzieć, jakie reguły panują w tym świecie: rządzi ten, kto ma większość i wyniszcza swoich przeciwników, wpychając swoich zwolenników wszędzie gdzie się da. Dlatego - abstrahując od samego meritum sprawy - wcale mi nie żal Czekaja: chciał grać w politykę, to i polityka z nim zagrała. I tak samo byłoby, gdyby rządził Tusk, Miller czy inny Lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
gra-zyna1 Re: Kto mieczem wojuje, od miecza ginie 03.02.07, 13:46 co ty powiesz,ukradles slowa Kaliszowi w sprawie Dabrowskiego "kto mieczem wojuje,od miecza ginie" Jaki wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kto mieczem wojuje, od miecza ginie 03.02.07, 13:57 Do W.D. ma zastosowanie inna wersja. "Kto mieczem wojuje, ten od pochwy ginie". Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Nastały czasy mściwych ponuraków z PiS 03.02.07, 13:34 Ja tylko jestem ciekaw, jakie draństwo wymyślą żeby nie polec w nastepnych wyborach. Jakieś większe polowanie z nagonką na czarownice, czy jakoś twórczo zinterpretują demokratyczne procedury w noweli ordynacji wyborczej? Najpewniej oba... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Nastały czasy mściwych ponuraków z PiS 03.02.07, 13:39 apoplaws napisał: > Ja tylko jestem ciekaw, jakie draństwo wymyślą żeby nie polec w nastepnych > wyborach. Jakieś większe polowanie z nagonką na czarownice, czy jakoś twórczo > zinterpretują demokratyczne procedury w noweli ordynacji wyborczej? Najpewniej > oba... Przecież pisanie "Raportu o wszelkich bezeceństwach ..." * będzie trwało do końca świata i o jeden dzień dłużej. Ale i tak wykształ ciołki się przewiozą. Amen. * - wpisać odpowiednie słowo ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Rewanż PiS na PO za chlebowe kaczory 03.02.07, 13:46 pewnie uwierzył swoim kolesiom z placformy że koniec Kaczorów bliski no i doCzekj(ł)się.Powiedział ojciec Panu Michałowi z uwagi na jego "nikczemny"wzrost:jak się ciebie nie będą bali to się będą z ciebie śmiali Odpowiedz Link Zgłoś