zadowolony2008 05.06.08, 14:27 pod rządami Platformy, no po prostu nieustające szczytowanie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malena-krakow Re: O Jezu jak mi dobrze 06.06.08, 09:21 A konkretnie, bo ja też się chcę trochę ucieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolony2008 Re: O Jezu jak mi dobrze 06.06.08, 15:44 no ogólnie żyje się lepiej, wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
2rosomak4254 Re: O Jezu jak mi dobrze 07.06.08, 13:35 Ale dlaczego to mówisz Jezusowi?, przecież ON o nic nie pytał a sam wszystko wie. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolony2008 Re: O Jezu jak mi dobrze 10.06.08, 21:29 ciekawy paradoks, ale to nie jest wątek teologiczny, skupmy sie raczej na ziemskim raju w którym zyjemy tu i teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolony2008 Re: O Jezu jak mi dobrze 15.06.08, 23:15 "Der Spiegel": "- Po ponad pół roku ustawicznych uśmiechów Polacy żądają od Tuska czynów. Ale mimo, że PO tworzy z PSL stabilną koalicję i może być dumna z 5-procentowego wzrostu gospodarczego, premier nie zabrał się jeszcze za żadną z koniecznych reform - ocenia "Spiegel". Wylicza, że nie rozpoczęto jeszcze żadnej z 700 zaplanowanych procedur prywatyzacyjnych, Polska ma najmłodszych emerytów, setki szpitali są zadłużone, a lekarze "tygodniami nie otrzymują wynagrodzeń". - Tusk nie chce też więcej słyszeć o planach podatku liniowego, któremu od początku sprzeciwiał się koalicyjny partner PSL - dodaje tygodnik." e tam, co te niemieckie marudy opowiadają, ja jestem bardzo zadowolony... Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolony2008 Re: O Jezu jak mi dobrze 18.06.08, 15:43 "Psychologiczna granica pięciu złotych za litr benzyny została przekroczona, w Szczecinie na stacji Orlen na ulicy Kolumba za litr 98-ki (Vervy) kierowcy muszą zapłacić 5 złotych i 6 groszy. - Tragedia jest z tym paliwkiem. Nie idzie żyć, normalnie - powiedział się reporterowi TOK FM rozżalony kierowca. - Dojdzie do 5,50 za trzy miesiące - przewiduje inny. - A państwo akcyzy niestety nie zniesie." jak pięknie, nareszcie będą mniejsze korki! Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolony2008 Re: O Jezu jak mi dobrze 18.06.08, 17:14 " Produkcja przemysłowa spadła w maju o 8,5 proc. wobec poprzedniego miesiąca (m/m), a w ujęciu rocznym (r/r) zwiększyła się o 2,3 proc. wobec 15,1 proc. (po rewizji) w kwietniu, podał Główny Urząd Statystyczny (GUS) w środowym komunikacie." mnie to wystarczy, po co mi więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolony2008 Re: O Jezu jak mi dobrze 20.06.08, 16:07 "Rządowi i samemu premierowi dokłada dziś także brytyjski prestiżowy tygodnik "The Economist", Który twierdzi, że polski rząd, owszem wygląda miło, ale niestety nic nie robi. Samego premiera brytyjski tygodnik przedstawia jako człowieka ujmującego i przyzwoitego, ale niezbyt zdecydowanego." bzdury piszecie Angole, ja z premiera jestem bardzo zadowolony... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: O Jezu jak mi dobrze 20.06.08, 16:54 Lubię ludzi pozytywnie zakręconych. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolony2008 Re: O Jezu jak mi dobrze 27.06.08, 14:14 " W trzeciej propozycji stawek akcyzy Ministerstwo Finansów utrzymało wniosek podniesienia o 58 proc. akcyzy na LPG. Przy drożejących paliwach wzrost akcyzy da się konsumentom we znaki - informuje "Gazeta Prawna". e tam, wytrzymają, ja jestem bardzo zadowolony... Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: O Jezu jak mi dobrze 27.06.08, 14:21 Teraz będzie jeszcze trudniej pozbyć się auta. A propos, gdzie jesteś, Trudny? Wracam, a ciebie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolony2008 Re: To ile szczytów osiągnąłeś? n/t 28.06.08, 14:12 a kto by to zliczył? Odpowiedz Link Zgłoś
strangelet Re: To ile szczytów osiągnąłeś? n/t 28.06.08, 15:20 To więcej niż Himalaje obejmują? Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolony2008 Re: To ile szczytów osiągnąłeś? n/t 28.06.08, 15:55 tyle ile dni rządzi Platforma razy 24 razy 60 - odlot w każdej minucie Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolony2008 Re: O Jezu jak mi dobrze 30.06.08, 22:35 " Prawie połowa Polaków (47 proc.) źle ocenia pracę rządu Donalda Tuska, 38 proc. respondentów jest przeciwnego zdania - wynika z najnowszego sondażu SMG/KRC dla programu "Forum" w TVP Info. Oznacza to spadek pozytywnych ocen rządu o 8 pkt. proc. i wzrost negatywnych o 3 pkt. proc. w porównaniu z poprzednim sondażem tego samego ośrodka, przeprowadzonym trzy tygodnie temu." ja nie wiem, czego ci ludzie chcą, ja jestem bardzo zadowolony... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Pieronki śnią o powrocie tamtych czasów ? 04.07.08, 09:32 1450-1750 r. Okres polowania na czarownice. Straszliwymi torturami zamęczono setki tysięcy kobiet posądzanych o czary. - Dzieci można było również oskarżać o czary: dziewczynki po ukończeniu 9,5 lat, chłopców po ukończeniu 10 lat. Młodsze dzieci torturowano w celu uzyskania zeznań obciążających rodziców. W procesach o czary brane były pod uwagę "zeznania" dwulatków. -Tortury obejmowały : łamanie kołem, wieszanie za ręce, biczowanie, przypiekanie, gotowanie w oleju, wbijanie kolców w oczy, wyrywanie obcęgami piersi i narządów płciowych. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz Re: Pieronki śnią o powrocie tamtych czasów ? 18.08.08, 09:50 www.pardon.pl/artykul/5864/spray_ktory_ochroni_dziecko_przed_ksiedzem_zobacz Odpowiedz Link Zgłoś