goldtown9 20.03.04, 10:34 Szukałem w Biuletynie Informacji Publicznej Złotowa informacji na temat zeznan majatkowych naszych urzędników i radnych. Pusto. Czyżby mieli coś do ukrycia? A BIP powinien byc już dawno kompletny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stone_go Re: BIP a la Złotów 20.03.04, 12:49 Zeznania majątkowe tam są. Zobacz w menu po lewej stronie prawie cłkiem na dole. Po kliknieciu otworzy sie tam nowe menu. Np zeznania radnych są tu: www.bip.zlotow.pl/index.php?sub=bazydanych&cat_id=76&clr=yes&X=97&SID=b3bc439b6d3c4d06a3a5008f28edb82b Odpowiedz Link Zgłoś
goldtown9 Re: BIP a la Złotów 20.03.04, 13:33 Rezczywiscie, dzięki. Nie wiem czemu nie mogłem znaleźc od razu. Moze to wina przegladarki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
artekb1 Re: BIP a la Złotów 22.03.04, 09:12 Taki pic:-) Teraz juz wiem jak mam wypelniac te dokumenty. Wystarczy ze w kazdej rubryce wpisze : nie dotyczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
biesiadnik1 Re: BIP a la Złotów 24.03.04, 16:21 Po obejrzeniu strony doszedlem do wniosku, ze albo oswiadczenia podakowe sa dla biednych tylko dla biednych. Ciekawe czy w naszym rzadzie zwlasza wsrod politykow znajda sie tacy ktorzy robia uczciwe oswiadczenia podatkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: BIP a la Złotów 04.04.04, 23:51 Przeglądając złotowskiego BIP-a natknąłem się na fragment "Charakterystyka miasta". Oto niektóre cytaty: 1. "Przebiega tędy linia kolejowa. Piła – Chojnice-Tczew i Piła – Krzyż" (no proszę okazuje się, że Złotów leży między Piłą a Krzyżem!) 2. "W Złotowie rozwinął się przemysł związany z przetwórstwem drewna, drobna wytwórczość oraz bardzo dobrze rozwinięty handel i usługi." (rozwinął się rozwinięty handel, bomba!) 3. "Wielka ilość zieleni sprawiły, że tutejsze lasy bogate są w zwierzynę, a jeziora obfitują w mnogość ryb, bo woda i powietrze są tu wyjątkowo czyste." (dzięki czystemu powietrzu mamy tyle ryb) 4. "Zmodernizowane są ciągi komunikacyjne w mieście, gdzie znajduje się wiele miejsc parkingowych." (tzn. gdzie?) 5. "Nowoczesne osiedla mieszkaniowe przyciągają uwagę turystów." (teraz wiadomo po co turyści do Złotowa przyjeżdżają - oglądać bloki!) Ktoś powie, że się czepiam. Być może, ale niech ten ktoś pomyśli, że za jego (m.in.) pieniądze mamy w Złotowskim Urzędzie Miejskim takich fachowców, posługujących się językiem polskim z wprawą dziesięciolatka... Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Uhahahaha, chyba skonam!!! 10.04.04, 15:21 Widzę, że nasi włodarze chyba zaglądają na to forum, bo zauważyłem, że ktoś naniósł poprawki w złotowskim BIP-ie (w dziale "charakterystyka miasta"). Na dalsze wytykanie błędów nie liczcie, chyba że dostanę jakieś honorarium za korektę!!! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowiak Re: Uhahahaha, chyba skonam!!! 10.04.04, 21:56 Spokojnie, to jeszcze nie koniec... Niezliczone jeziora i mniejsze akweny okalające zewsząd miasto, połączone sieciami strumyków i wśród leśnych rzek są rajem dla turystów, wędkarzy, grzybiarzy. Grzybiarzy cieszą akweny... A kościół farny jest Wniebowzięcia NMP. A datę powinno się pisać 10 kwietnia, a nie 10 kwiecień... Odpowiedz Link Zgłoś