Dodaj do ulubionych

BIP a la Złotów

20.03.04, 10:34
Szukałem w Biuletynie Informacji Publicznej Złotowa informacji na temat zeznan majatkowych naszych urzędników i radnych. Pusto. Czyżby mieli coś do ukrycia? A BIP powinien byc już dawno kompletny.
Obserwuj wątek
    • stone_go Re: BIP a la Złotów 20.03.04, 12:49
      Zeznania majątkowe tam są. Zobacz w menu po lewej stronie prawie cłkiem na dole.
      Po kliknieciu otworzy sie tam nowe menu. Np zeznania radnych są tu:
      www.bip.zlotow.pl/index.php?sub=bazydanych&cat_id=76&clr=yes&X=97&SID=b3bc439b6d3c4d06a3a5008f28edb82b
      • goldtown9 Re: BIP a la Złotów 20.03.04, 13:33
        Rezczywiscie, dzięki. Nie wiem czemu nie mogłem znaleźc od razu. Moze to wina przegladarki.
        Pozdrawiam!
        • artekb1 Re: BIP a la Złotów 22.03.04, 09:12
          Taki pic:-)
          Teraz juz wiem jak mam wypelniac te dokumenty.
          Wystarczy ze w kazdej rubryce wpisze : nie dotyczy:-)
          • biesiadnik1 Re: BIP a la Złotów 24.03.04, 16:21
            Po obejrzeniu strony doszedlem do wniosku, ze albo oswiadczenia podakowe sa dla
            biednych tylko dla biednych.
            Ciekawe czy w naszym rzadzie zwlasza wsrod politykow znajda sie tacy ktorzy
            robia uczciwe oswiadczenia podatkowe?
    • elmek Re: BIP a la Złotów 04.04.04, 23:51
      Przeglądając złotowskiego BIP-a natknąłem się na fragment "Charakterystyka
      miasta". Oto niektóre cytaty:
      1. "Przebiega tędy linia kolejowa. Piła – Chojnice-Tczew i Piła – Krzyż" (no
      proszę okazuje się, że Złotów leży między Piłą a Krzyżem!)
      2. "W Złotowie rozwinął się przemysł związany z przetwórstwem drewna, drobna
      wytwórczość oraz bardzo dobrze rozwinięty handel i usługi." (rozwinął się
      rozwinięty handel, bomba!)
      3. "Wielka ilość zieleni sprawiły, że tutejsze lasy bogate są w zwierzynę, a
      jeziora obfitują w mnogość ryb, bo woda i powietrze są tu wyjątkowo czyste."
      (dzięki czystemu powietrzu mamy tyle ryb)
      4. "Zmodernizowane są ciągi komunikacyjne w mieście, gdzie znajduje się wiele
      miejsc parkingowych." (tzn. gdzie?)
      5. "Nowoczesne osiedla mieszkaniowe przyciągają uwagę turystów." (teraz wiadomo
      po co turyści do Złotowa przyjeżdżają - oglądać bloki!)

Ktoś powie, że się czepiam. Być może, ale niech ten ktoś pomyśli, że za jego
      (m.in.) pieniądze mamy w Złotowskim Urzędzie Miejskim takich fachowców,
      posługujących się językiem polskim z wprawą dziesięciolatka...
      • elmek Uhahahaha, chyba skonam!!! 10.04.04, 15:21
        Widzę, że nasi włodarze chyba zaglądają na to forum, bo zauważyłem, że ktoś
        naniósł poprawki w złotowskim BIP-ie (w dziale "charakterystyka miasta"). Na
        dalsze wytykanie błędów nie liczcie, chyba że dostanę jakieś honorarium za
        korektę!!! ;-P
        • zlotowiak Re: Uhahahaha, chyba skonam!!! 10.04.04, 21:56
          Spokojnie, to jeszcze nie koniec...

Niezliczone jeziora i mniejsze akweny okalające zewsząd miasto, połączone sieciami strumyków i wśród leśnych rzek są rajem dla turystów, wędkarzy, grzybiarzy.
          Grzybiarzy cieszą akweny...
          A kościół farny jest Wniebowzięcia NMP.
          A datę powinno się pisać 10 kwietnia, a nie 10 kwiecień...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka