zlotowiak 02.04.04, 13:30 Do jakiegoś momentu byłem obojętny wobec Samoobrony, a nawet z lekka sympatyzowałem z R. Beger. Teraz jednak wstydzę się takiego reprezentanta. Ludzie, to przecież najgorsza wizytówka naszego regionu w historii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 cos takiego 02.04.04, 16:43 jak sympatyzowales? <><> eurOkicioR <><> Mam dla ciebie N O T E S jakiego na pewno nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowiak Re: cos takiego 02.04.04, 20:11 Kurwiki, bracie, kurwiki, przecież wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
goldtown9 Re: cos takiego 02.04.04, 20:16 Ja też traktowałem ich z przymrużeniem oka, ale teraz, to widzę, że to ćwierćmózgi,w dodatku obnoszący się ze swoim mankamentem. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Podpisuję się pod wotum nieufności dla samooBRONY 04.04.04, 16:05 Podpisuję się pod wotum nieufności dla samooBRONY. Oby bezmózgowców skłonnych na nich głosować było jak najmniej. Strach pomyśleć co nas czeka jak dorwą się do steru...chyba emigracja! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
biesiadnik1 Re: Podpisuję się pod wotum nieufności dla samooB 08.06.04, 08:55 Nie wystrczy podpisac sie pod wotum nieufnosci. Trzeba zmobilizowac siebie i innych i pojsc do glosowania. W przeciwnym wypadku to mamy mogile. Z tego co slysze to nikt nie ma zamiaru isc glosowac. Ludzie tak nie mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Samosiejka 08.06.04, 13:49 Może jak przeczytają ten artykuł to jednak pójdą!!! polityka.onet.pl/162,1167868,1,0,2455-2004-23,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
klaker Re: Samoobrona niech skona 08.06.04, 20:18 Gdy Renatka sie rodzila,to jej matka wolala "LUDZIE DAJCIE SIANA BO SIE OSIOL RODZI" Odpowiedz Link Zgłoś
elmek największy kretyn w Polsce ;-))) 08.06.04, 21:45 Wejdźcie na wyszukiwarkę google, wpiszcie wyszukiwane słowo: kretyn i naciśnijcie "Szczęśliwy traf", domyślacie się co zobaczycie??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunkam Re: największy kretyn w Polsce ;-))) 08.06.04, 23:03 Niezłe, naprawde niezłe!!!!Co prawda spodziewałam sie zobaczyć osobnika płci pięknej(powiedzmy ze pięknej, hihihi, troche przesadzilam z ta piękością):))).Ta wyszukiwarka naprawdę potrafi znaleźć dokładnie to, czego szukamy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldtown9 Re: największy kretyn w Polsce ;-))) 09.06.04, 00:08 Skąd się biorą ich wyniki? Przecież nie z powietrza? Tylu mamy debili? Odpowiedz Link Zgłoś
fraanc Re: największy kretyn w Polsce ;-))) 09.06.04, 08:39 Stare numery. Kiedys Kwachu wyswietlal sie w googlach na haslo dupa. Ale po kilku dniach zablokowali. Odpowiedz Link Zgłoś
indi_a Re: największy kretyn w Polsce ;-))) 09.06.04, 11:17 To "haslo" nie jest w stanie zmienic nic obecnej sytuacji. Ludzie zaglosuja i bedzie po staremu - czyli bez zmian! Albo zmiany na gorsze. Juz teraz mamy okropna ekipe ale gorszej juz sobie nie wyobrazam... Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: największy kretyn w Polsce ;-))) 09.06.04, 13:49 Może jak wybiorą teraz osłów a oni narobią przysłowiowego "gnoju" w Parlamencie Europejskim, to przy okazji wyborów do polskiego Parlamentu wiara się opamięta! Łudzę się taką nadzieją... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowiak Re: największy kretyn w Polsce ;-))) 09.06.04, 18:05 Będzie ubaw, jak Lepper powie: I am the penis of European Parliament... Odpowiedz Link Zgłoś
klaker Re: największy kretyn w Polsce ;-))) 25.06.04, 19:43 to co lepper powiedzial po "expose" 24.06 to bylo naprawde dobre,ale od slow do czynu daleka droga Odpowiedz Link Zgłoś
kosa1 Re: Samoobrona niech skona 02.07.04, 10:39 ZNAJDZIE SIE CELA DLA ANDRZEJA LEPPERA Odpowiedz Link Zgłoś