Dodaj do ulubionych

Szukam pracy

10.08.13, 14:50
Jestem osobą niepełnoletnią i szukam jakieś pracy w Pile. Jakieś propozycje? Oczywiście nie interesuje mnie bycie ,,galerianką" czy coś w tym stylu i roznoszenie ulotek też mi nie odpowiada ...
Obserwuj wątek
    • wlodek155 Re: Szukam pracy 24.08.13, 02:01
      Proponuję pracę w reklamie naturalnych metod powrotu do zdrowia.
      W Polsce co trzecia osoba ma nadwagę, większość po 40-ce ma nadciśnienie, a po 50-ce cukrzycę! Tego wszystkiego można uniknąć gdyby ludzie mieli elementarną wiedzę o zdrowiu!
      Wszystkie leki to trucizny, w ostatnich latach wiele psychotropów zostało wycofanych i zakazanych, gdyż stwierdzono, że np powodują myśli samobójsze, nie mówiąc o normalym działaniu czyli otumanieniu i otępieniu, czy upośledzeniu wchłaniania, co prowadzi do następnych chorób!
      Według mnie, bardzo często problemy zdrowotne i psychiczne wynikają z niedotlenienia i niedożywienia mózgu. Gdy mózg nie ma wystarczającej ilości niezbędnych składników do prawidłowego działania, to po prostu źle działa. Wystarczy mózg dożywić w niezbędne mu do pracy witaminy, minerały, aminokwasy i dać odpowiednią energię, oraz wyeliminować trucizny, którymi truje nas przemysł spożywczy. Organizujemy szkolenia informacyjne o naturalnych metodach powrotu do zdrowia. Nasze efekty to redukcja chronicznego bólu trwającefgo od wielu o 50% w 5 min (Reumatoidane zapalenie stawów), przemówienie osoby nie mówiącej od kilku lat (Altzheimera)! Zapraszam do programu poprawy własnego zdrowia! Pisz wlodek155@gazeta.pl, 533 803 300.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka