nowa13 26.10.04, 15:30 UMARŁO BIEDNE FORUM PRZEZ NOWĄ13 I STAREGO-ALE-JAREGO:( TAK TWIERDZI ANDZIA31. LUDZISKA, JAK TEN ŚWIAT WYGLĄDAŁBY GDYBYŚMY WSZYSCY MYŚLELI TAK SAMO! POZDRAWIAM WSZYSTKICH NA MOIM ULUBIONYM FORUM ZŁOTOWSKIM! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elmek Re: ...I FORUM ZŁOTOWSKIE UMARŁO. 26.10.04, 15:34 Nie umarło, nie umarło i nie umrze :-) Poza tym, chyba opatrznie zrozumiałaś słowa Andzi. PS. I nie krzycz tak, bo to niegrzecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa13 Re: ...I FORUM ZŁOTOWSKIE UMARŁO. 26.10.04, 17:10 Ja tylko głośno mówię:) Odpowiedz Link Zgłoś
klaker Re: ...I FORUM ZŁOTOWSKIE UMARŁO. 26.10.04, 18:11 ty glosno szczekasz........... Odpowiedz Link Zgłoś
stary-ale-jary Re: ...I FORUM ZŁOTOWSKIE UMARŁO. 26.10.04, 19:12 No i wyszło szydło z worka: każdy komuch to cham. Hamuj klakier, bo monitor oplujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
stary-ale-jary Re: ...I FORUM ZŁOTOWSKIE UMARŁO. 26.10.04, 19:50 To ty szczekasz Klaker. Nie, ty warczysz i charczysz. To twój sposób na życie? A mówiłeś tyle o tolerancji. "Re: zboczenia-zbliżenia-i te rzeczy klaker 25.10.2004 16:09." Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanka1 Re: ...I FORUM ZŁOTOWSKIE UMARŁO. 26.10.04, 22:40 Ja też uważam, że nie umarło!Zmieńcie słownik, bo dzieci też to czytają. Nie wiecie kto ma być nowym dyrektorem Muzeum Ziemi Złotowskiej? Co z konkursem na nazwę basenu? Odpowiedz Link Zgłoś
scapular Re: ...I FORUM ZŁOTOWSKIE UMARŁO. 26.10.04, 23:38 Kto sobie zaprząta głowę takimi problemami? Na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
jaaster Re: ...I FORUM ZŁOTOWSKIE UMARŁO. 27.10.04, 09:03 Galicyanka! Ogloszono konkurs na dyra wiec moze zglosi sie ktos nowy czlowiek pelen werwy,zapalu i nowych pomyslow. Zas co sie tyczy nadawania imienia budynkom to tutaj jestem bardzo ostrozny. Malo tego uwazam to za glupote.Jak mozna nadawac IMIE budynkom? Tego nie praktykuje sie nigdzie w normalnym swiecie oczywscie poza naszym wschodnim sasiadem.Polska zawsze tak bardzo anty radziecka durnieje bo inaczej tego nie mozna nazwac i robi chrzest budynkom. To sie w pale nie miesci. Albo komuna albo katolicyzm a nie nie tak i to i to:-) Gdyby jednak doszlo do jakiegos plebiscytu to pamietaj,ze ja jako pierwszy wyszedlem z propozycja nadania im.Jana Pawla II! Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: ...I FORUM ZŁOTOWSKIE UMARŁO. 27.10.04, 12:22 Do konkursu na dyrektora Muzeum stanęła tylko jedna osoba i chyba zostanie wybrana... Odpowiedz Link Zgłoś
wkarol Re: ...I FORUM ZŁOTOWSKIE UMARŁO. 27.10.04, 12:40 to nic dziwnego w naszej "polskiej rzeczywistości", znam takie przypadki jak ktoś żegnał się z pracownikami już w piątek, a konkurs na stanowisko o którym wszystkim mówił było dopiero w poniedziałek. Zaznaczę, że nie tylko on startował w tym konkursie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: ...I FORUM ZŁOTOWSKIE UMARŁO. 28.10.04, 11:41 No i miałem rację, JEDYNY KANDYDAT (a właściwie kandydatka) wygrał... sam ze sobą! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klaker Re: ...Do starego-jarego 27.10.04, 18:29 Nie pluj tyle, bo pomysla zes syn hydraulika, Odpowiedz Link Zgłoś