kameralis 13.05.06, 17:06 1.Czy jest ktokolwiek, kto mógłby pomoderować Forum chociażby z doskoku? 2.Czy nie uważacie, że temu forum dobrze by zrobiło wprowadzenie wymogu logowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielkopolskawschodnia Re: O forum 13.05.06, 17:42 Zgłaszam kandydaturę Sectora11. Jeśli to konieczne, mogę tę kandydaturę uzasadnić, ale nie sadzę, by Sector11 znalazł wielu godnych konkurentów. Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: O forum 13.05.06, 17:46 Zgłaszamy się sami. Też możesz jeżeli uważasz, że zrobisz to dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linda Re: O forum IP: *.promax.media.pl 13.05.06, 18:46 Odwiedzam to forum od jakiegoś czasu i kandydatura sectora na moderatora jak najbardziej mi się podoba. Tylko czy on bedzie chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: O forum 13.05.06, 19:28 Wolałbym uniknąć wskazywania palcem. Nikt nie powiniem czuć się zmuszany. Tymbardziej, że ruszenie i sprzątanie forum Ostrów to zadanie niełatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elutka Re: O forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 09:47 Ja już wiele razy pisałam na forum "O moderacji" że chciałabym moderować forum, niestety bez jakiejkolwiek odpowiedzi:/ Co do logowania - także jestem jak najbardziej ZA !! Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: O forum 14.05.06, 13:16 Sądzę, że należałoby napisać na maila któregoś z adminów. Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: O forum 14.05.06, 13:32 Napisałem już do jednego z adminów w sprawie wprowadzenie obowiązku logowania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linda Re: O forum IP: *.promax.media.pl 14.05.06, 15:39 Oby to pomogło, bo po lekturze niektórych wypowiedzi nie wiem czy się śmiać, czy płakać..;) Naprawdę przydałby nam się moderator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moderator6001vel11 Re: O forum IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.06, 17:59 > Oby to pomogło, bo po lekturze niektórych wypowiedzi nie wiem czy się śmiać, > czy płakać..;) Naprawdę przydałby nam się moderator. Tutaj tylko płakać, płakać i jeszcze raz płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linda Re: O forum IP: *.promax.media.pl 14.05.06, 18:12 Niestety, odkąd osoby Twojego pokroju zaczęły się tu wypowiadać - tylko płakać. Nad poziomem intelektualnym rodaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: O forum IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.06, 18:43 Masz cięty jęzor, a ładna chociaż jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linda Re: O forum IP: *.promax.media.pl 14.05.06, 18:54 Dla tych, dla których biust jest istotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miuniek Re: O forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 12:46 Mnie teź się podobasz z charakteru ale widzę, że jesteś zajęta bo chodzisz na nauki przedmażeńskie. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linda Re: O forum IP: *.promax.media.pl 16.05.06, 13:28 Już nawet skończyłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: O forum 16.05.06, 10:32 Dobra, jesli nie będzie wyraźnego sprzeciwu to wezmę to stanowisko, ale to też jest półśrodek - nie mam dość czasu, aby na bieżąco je przeglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleander Re: O forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 10:35 a pisales juz do wyborczej w tej sprawie. trzeba admina znalezc jak najszybciej bo inaczej "ziomale" zza miedzy nas zaleja jadem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: O forum 17.05.06, 14:30 Pisałem na razie tylko w sprawie nałożenia nakazu logowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: O forum 16.05.06, 12:17 Jak w PRLowskim Sejmie: "Kto jest "przeciw"? Nie widzę." I jeszcze to "branie stanowisk". Dobre, dobre... ----- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linda Re: O forum IP: *.promax.media.pl 16.05.06, 13:30 Lepsze to niż zachwycanie się nabijaniem licznika.. Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: O forum 17.05.06, 14:50 Napisałam maila do admina, zobaczymy czy odniesie to jakiś skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: O forum 19.05.06, 15:39 Logowania. Jeżeli chcesz być opiekunem to ja nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za. Nawet gdybyś miał być "z doskoku", bo przecież ja Ci mogę pomagać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: O forum 19.05.06, 17:58 To byłoby fajne, a najważniejsze, że jest możliwe z formalnego punktu widzenia. Na przykład to forum ma dwóch opiekunów: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=157 Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: O forum 24.05.06, 16:11 Tytułem uzupełnienia - opiekunem forum może zostać osoba mająca minimum 6 miesięcy "stażu". To znacznie ogranicza liczbę potencjalnych kandydatów. Szukamy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: O forum 15.06.06, 17:08 Nawet stali bywalcy wybyli... Sesja? Praca? Czy wszyscy w cafe baci? Upały? Już sezon ogórkowy? Smutno tak, a tematów jak sądzę nie brakuje. Aż głupio się produkować, gdy nikt nie komentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: O forum 16.06.06, 00:11 Ja jestem ;) Sesja zakończona, praca napisana ;) Odpowiedz Link Zgłoś