Dodaj do ulubionych

TAXI w PILE !!

09.02.05, 15:21
Pilanie !
Co sądzicie o "taryfiarzach" z Piły?
Obserwuj wątek
    • pav20 Re: TAXI w PILE !! 15.02.05, 22:51
      polecam 2144444 chyba sa najtansi, a i przy okazji skuteczni :)
    • scandix Re: TAXI w PILE !! 20.02.05, 13:21
      Ostatnio skorzystałem z usług HALO TAXI (ze stacjonarki 0800 222 222). Nie wiem
      jak kształtują się cenniki w innych korporacjach, ja za przejazd 2 km odcinka
      zapłaciłem niecałe 6 zł. Kierowca był uprzejmy więc nie mogę powiedzieć złego
      słowa.
      • oooo Re: TAXI w PILE !! 29.03.06, 13:07

ich dodatkowym atutem jest to, ze maja bezplatny nr 0800:) dzieki temu mozena
        przedzownic nie majac przy sobie komorki, ani karty telefonicznej ( pierwsze
        moze sie rozladowac, a drugie coraz rzadziej kupowane jest)
    • asia9931 Re: TAXI w PILE !! 09.05.05, 21:39
      Gorąco polecam HIT TAXI 214 44 44 są najlepsi i najtansi. Godni zaufania.
    • paacynka Re: TAXI w PILE !! 10.05.05, 23:30
      jak dla mnie są przyjemni gdzie się nie zadzwoni jest o.k. a wątek chyba nie
      miał słżyć reklamie ;) w Poznaniu można źle trafić. Miałam raz przypadek, że
      pojechalam do Chodzieży i wróciłam spowrotem pociągiem zapłaciłam 15 zł, spod
      stacji podjechałam na Grunwald i zapłaciłam 40 zł strasznie się wtedy nacięłam,
      do dziś mi żal i jestem o to wściekła bo nie było mnie stać na taką wycieczkę. W
      Pile jest bardzo tanio, slodnie, miło.

• kamiloprv Re: TAXI w PILE !! 22.03.06, 23:50
      Nie jestem zadowolony z "redów". Te ich Logany są okropne. Mają fatalne
      zawieszenie. Wole wsiąść do starego dobrego mercedesa.
      • mc_pele Re: TAXI w PILE !! 26.03.06, 18:25
        w Pile taxi to po prostu bajka-szczególnie patrząc po cenach-gdy tylko bywam w
        waszym pięknym miescie,korzystam w nocy z red taxi-całkowicie rekompensuja one
        brak komunikacji miejskiej.W Bydzi cennik w tanszych korporacjach to 6 zl
        startowe i 1,90 za kazdy km...
        • agnieszka.kos Re: TAXI w PILE !! 13.04.06, 00:32
          W Pile TAXI są ok. tanie,ale na red uważaj,stawkę wejściową mają niby taką samą
          jak inne ale kilometrówkę mają wyższą. I nie radzę brać taksówki z dworca PKP,
          jak już ,to spod "Kasztana",naprzeciwko wyjścia z dworca.Tam stoją taksówki
          normalne.I wtedy będziesz miał tanio w Pile oprócz redów i małych kogutów (lub
          bez:radio9191,halo,(może el;el)RADIO9624,Hit coś z4444,tele,echo, (wiecej "g"
          nie pamietam).Jasne,że jestes zadowolony. Ale porównaj inne!!! Polecam :), :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka