romano001 09.02.05, 15:21 Pilanie ! Co sądzicie o "taryfiarzach" z Piły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pav20 Re: TAXI w PILE !! 15.02.05, 22:51 polecam 2144444 chyba sa najtansi, a i przy okazji skuteczni :) Odpowiedz Link Zgłoś
scandix Re: TAXI w PILE !! 20.02.05, 13:21 Ostatnio skorzystałem z usług HALO TAXI (ze stacjonarki 0800 222 222). Nie wiem jak kształtują się cenniki w innych korporacjach, ja za przejazd 2 km odcinka zapłaciłem niecałe 6 zł. Kierowca był uprzejmy więc nie mogę powiedzieć złego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: TAXI w PILE !! 29.03.06, 13:07 ich dodatkowym atutem jest to, ze maja bezplatny nr 0800:) dzieki temu mozena przedzownic nie majac przy sobie komorki, ani karty telefonicznej ( pierwsze moze sie rozladowac, a drugie coraz rzadziej kupowane jest) Odpowiedz Link Zgłoś
asia9931 Re: TAXI w PILE !! 09.05.05, 21:39 Gorąco polecam HIT TAXI 214 44 44 są najlepsi i najtansi. Godni zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
paacynka Re: TAXI w PILE !! 10.05.05, 23:30 jak dla mnie są przyjemni gdzie się nie zadzwoni jest o.k. a wątek chyba nie miał słżyć reklamie ;) w Poznaniu można źle trafić. Miałam raz przypadek, że pojechalam do Chodzieży i wróciłam spowrotem pociągiem zapłaciłam 15 zł, spod stacji podjechałam na Grunwald i zapłaciłam 40 zł strasznie się wtedy nacięłam, do dziś mi żal i jestem o to wściekła bo nie było mnie stać na taką wycieczkę. W Pile jest bardzo tanio, slodnie, miło. Odpowiedz Link Zgłoś
kamiloprv Re: TAXI w PILE !! 22.03.06, 23:50 Nie jestem zadowolony z "redów". Te ich Logany są okropne. Mają fatalne zawieszenie. Wole wsiąść do starego dobrego mercedesa. Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: TAXI w PILE !! 26.03.06, 18:25 w Pile taxi to po prostu bajka-szczególnie patrząc po cenach-gdy tylko bywam w waszym pięknym miescie,korzystam w nocy z red taxi-całkowicie rekompensuja one brak komunikacji miejskiej.W Bydzi cennik w tanszych korporacjach to 6 zl startowe i 1,90 za kazdy km... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kos Re: TAXI w PILE !! 13.04.06, 00:32 W Pile TAXI są ok. tanie,ale na red uważaj,stawkę wejściową mają niby taką samą jak inne ale kilometrówkę mają wyższą. I nie radzę brać taksówki z dworca PKP, jak już ,to spod "Kasztana",naprzeciwko wyjścia z dworca.Tam stoją taksówki normalne.I wtedy będziesz miał tanio w Pile oprócz redów i małych kogutów (lub bez:radio9191,halo,(może el;el)RADIO9624,Hit coś z4444,tele,echo, (wiecej "g" nie pamietam).Jasne,że jestes zadowolony. Ale porównaj inne!!! Polecam :), :) Odpowiedz Link Zgłoś