Gość: Jaro Dirty Shoes IP: *.rcb.vectranet.pl 14.09.07, 00:43 Żałosny ten Scolari... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PioS Scolari przeprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 00:47 a może to był Materazzi?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSD Scolari jest zwykla ci.. IP: *.hsd1.va.comcast.net 14.09.07, 01:03 zeby z takim skadem dwa remisy dziabnac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Scolari przeprasza IP: *.aster.pl 14.09.07, 01:07 Powiedzial mu hijo de puta, czy jakos gorzej, jak obstawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Jutro dowiemy sie... IP: *.VIC.netspace.net.au 14.09.07, 01:26 ze to byla proba gwaltu ze strony zboczonego Serbaa,a ta stara, brazylijska malpa tylko sie bronila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tee Scolari przeprasza IP: *.generacja.pl 14.09.07, 01:26 tia, strzelil go konkretnie, a potem od razu zaczal sie sawlowac ucieczka. swoja droga - czy ktos oprocz mnie zauwazyl, ze scolariego gra gene hackman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Scolari przeprasza IP: *.si.res.rr.com 14.09.07, 02:38 nie lubie tego becwala scolariego,bufona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: candlekeep Re: Scolari przeprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 06:37 Ja zauważyłem. Miałem dokładnie to samo wrażenie z tym Gene Hackmanem ;-) A co do samego Scolariego - szkoda gadać. Zamiast przeprosić, że po prostu nerwy poniosły, to najpierw "nawet nie dotknął", potem nagle "obrazili mu rodzinę"... Ciekawe, czy Dragutinovicowi chodziło o starszą siostrę, którą wolałby mieć zamiast przepoconej koszulki Scolariego? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strejlau obrona "na Zidane", IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 14.09.07, 03:58 obrona metada "na Zidane", czyli zaslanianie sie rodzina, tamtemu pajacowi tez puscily nerwy i sie glupio tlumaczyl, zawodowiec musi umiec wygrywac i przegrywac, a Zidane i Scolari tego nie potrafili, i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dffd Re: obrona "na Zidane", IP: *.is.net.pl 14.09.07, 05:29 A co ty wiesz o obronie? ty stara d... jestes! Gdyby twoja matka zwyzywali od najgorszych to bys nie reagowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: obrona "na Zidane", IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.09.07, 05:47 Na pewno bym nikogo nie probowal uderzyc. Obrazanie kogokolwiek nigdy nie jest usprawiedliwieniem dla przemocy fizycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purify co mnie to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:54 ... obchodzi, co jakis pajac mysli o mojej rodzinie. czlowiek ktory znaczy tyle dla mnie, co psia kupa. powiedzialbym pewnie, ze jest zerem dla mnie i ze zero znaczenia ma to co do mnie mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Scolari przeprasza IP: *.ruch.com.pl 14.09.07, 04:39 Serb powiedział Brazylijczykowi po hiszpańsku. Żałosne, a poza tym co trener robił na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Scolari przeprasza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.09.07, 05:39 Proba obrazenia kogokolwiek NIGDY nie usprawiedliwia przemocy fizycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Scolari przeprasza IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.09.07, 06:31 może i nie usprawidliwia ale ja bym chama lutnął. mniemozna obrażać ale mojej matki nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski 'Ku...twoja mac!'- jest tylko przerywnkiem... IP: *.VIC.netspace.net.au 14.09.07, 06:58 jezykowym,NIE MA NIC WSPOLNEGO z obrazaniem kogokolwiek.Scolari to prymityw,PODOBNIE JAK TEN FRANCUSKI MAHMUD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lou_Bieznik Re: Scolari przeprasza IP: 212.244.167.* 14.09.07, 13:35 i ty uwierzyłeś, że koleś go obraził?? co za naiwność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpuś Re: Scolari przeprasza IP: *.chello.pl 14.09.07, 07:19 Ojejku! dotykał tylko jego włosów i nic sie nie stało. Teraz jak wszystkie kamery pokazały, że zrobił brutalne "spieprzaj dziadu" czyli dał "w papę" to muwi, że musuał bo Ród SCcolarich został obrażony... Moim zdaniem nie należy mu wierzyć. Decyzja FIFA walkower 0:3 dla Serbi i papa finały. Byłaby HECA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpuś Re: Scolari przeprasza IP: *.chello.pl 14.09.07, 07:20 wyżej mówi przez "o z kreską" oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
appfunds Scolari przeprasza 14.09.07, 07:34 Jako trener powinien być szczególnie surowo ukarany. W końcu on ma dawać przykład piłkarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Scolari przeprasza - to są przeprosiny?! 14.09.07, 08:25 Scolari przeprasza wszystkich, ale nie Dragutinovica. Na początku chciał bronić Quaresmę (przed czym?), teraz znowu pozuje się na innego kretyna - Zidane'a. Żenada. Niech pomyśli o dzieciach, dla których jest idolem i jak może spaczyć im obraz fairplay. Nie ma miejsca dla takich idiotów w piłce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lou_Bieznik za przeproszeniem, sranie w banię... IP: 212.244.167.* 14.09.07, 13:33 ...Scolari jest jeszcze bardziej żenujący, niż podczas samego zajścia... nie stać go na szczere przyznanie sie do ewidentnej winy, tylko wymyśla jakieś farmazony o obrażaniu rodziny... Panie Scolari, jast pan zerem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrykkkkkkkkkkkkk Re: Scolari przeprasza IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.07, 16:37 scolaro dobrze mu tak ma za swoje chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On z USA Chwilka - on go rabnal a nie probowal rabnac IP: *.grn-bsr1.chi-grn.il.cable.rcn.com 15.09.07, 01:22 Za takie cos pilkarz nie gra pare meczow a jego klub poddany jest karze pienieznej. Ciekawe co UEFA i FIFA zrobia tutaj? Eh nic - przeciez to WIELKA druzyna. Ale jakby to byla np Legia czy Steua to oh jakby krakali w TV zachodniej... Odpowiedz Link Zgłoś