dusiek7 16.03.06, 10:29 Witam! Chciałam spytać czy ktoś z forumowiczów zna może niejakiego Włodka Wysockiego?? Bardzo sympatyczny koleś, tańczy break dance. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karusia28 Re: Break dance 17.03.06, 17:55 znam.chodzialm z nim do szkoly ,nie mam teraz kntaktu z nim,ale fakt,tanczy niczego sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
paacynka Re: Break dance 18.03.06, 10:43 tańczy super i jest super facetem :) Przedewszystkim bardzo mądrym, nie odbiła mu woda sodowa do głowy. Uczy break dance w PDK-u i robi to z prawdziwą pasją. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiek7 Re: Break dance 20.03.06, 11:53 a masz może do niego jakieś namiary? Pilnie poszukuję z nim kontaktu. Byłabym wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
saaw Re: Break dance 19.03.06, 20:20 Znam, świetne piosenki komponował, ale to rosjanin i do tego już dawno nie żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
paacynka Re: Break dance 25.03.06, 15:33 ale nie o tego chodzi tylko o Pilanina, który z tego co wiem ma się b. dobrze. do zainteresowanej, namiarów poszukaj przez PDK, nie chciałabym by ktoś podawał moje przez internet obcej osobie więc prośba nie na miejscu. Na pewno w popołudniowych godzinach spotkach Włodka. Odpowiedz Link Zgłoś