Dodaj do ulubionych

kurs grafiki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

10.05.06, 20:45
Witam !
czy ktos byłby zainteresowany kursem grafiki komputerowej w Pile - poszukuję
conajmniej 2 osób,gdyz kurs jest drogi dla mnie,a przy 3-4 osobach koszta sie
rozkładają.kurs jest na bardzo wysokim pozimie,koszt to ok 1000zł za 100
godzin na osobę.jesli ktos jest chętny to niech sie wpisze,sprawdzam forum
codziennie wiec jak kogoś to zainteresuje to ja sie odezwe,i napisze
szczegóły.
Obserwuj wątek
    • jozych Re: kurs grafiki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.06, 20:07
      Witam.
      Powiedzmy, że jestem zainteresowany. Co wchodzi w skład tego kursu, jaka cena, gdzie i w jakich godzinach by się odbywało???
      Mój email kontaktowy to gtad@o2.pl
      Pozdrawiam
      • eselka Re: kurs grafiki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.06, 07:16
        witam!
        jesli chodzi o to co na kursie by było -to jest wiele programów i chyba do
        wyboru-bo nie wiem czy wszystkie zdążymy poznac-min corel,ilustrator,i
        inne,jesli chodzi o godziny to uzgadniamy sami-ze względu na małą grupe mozna
        sie jakoś czasowo łatwiej zgrac, kurs kosztuje ok 1500 zł za 100 godzin-ale
        przy 2 osobach to jest koszt,a gdzie miałby sie odbywac to w zasadzie nie wiem
        jeszcze-w pile na pewno,ale nie wiem czy w firmie która go organizuje czy u
        wykładowcy w "domu" powiedzmy.to chyba wszystko do uzgodnienia.
        • jozych Re: kurs grafiki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.06, 18:32
          witam.
          tak naprawde, to dalej nic nie wiem. wielu programów dogłębnie w ciągu 100h to sie nie nauczysz. chodzi mi o konkrety. co, jak, gdzie i kiedy? bo byłbym zainteresowany, ale żeby wydać te "pare zlotych", to muszę dokładnie wiedzieć na co je wydam. jeśli możesz, to napisz - najlepiej na maila(gtad@o2.pl)- kto jest organizatorem tego kursu, jakieś namiary. a najbardziej interesuje zakres materiału i w jakim jest on stopniu zaawansowania, bo jeśli mam się nauczyć gdzie jest pędzel, a gdzie pióro na pasku zadań, no to ... dzięki.
          będę wdzięczny za szczegółowe informacje.
          pozdrawiam!
          • eselka Re: kurs grafiki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 07:49
            witam
            szczegółów to ja niestety samam nie znam-jesli chodzi oprogramy i stopień ich
            zaawansowania-rozmawiająć z wykładowcą poinformował mnie ,iż czy chce
            poznac "dogłębnie" jakis program ,czy moze kilka ale juz mniej "dogłębnie" to
            zalezy ode mnie-mam tu taki komfort ze na tym kursie miałam być samam i dlatego
            wszelkie decyzje począwszy od tego jaki program chce poznac oraz wybór dni i
            godzin zajec zalezał tylko ode mnie,no ale kurs jest dla mnie zbyt drogi
            dlatego szukam chetnych i wiadomo-te wybory juz nie beda takie oczywiste gdyż
            jak jest wiecej osób to trzeba sie dogadac co do programów takze-ja spróbuje
            dzis zadzwonić do tej firmy i zapytac jakie konkretnie maja programuy do wyboru
            (napisze poetm),co do czasu to jak wspomiałam -kwestia dogadania sie-ja pracuje
            wiec moge np codziennie po 17,co do intensywnosci i pozimu-ja niestety nie zanm
            grafiki zupełnie wiec mnie interesuje nauka od samych podstaw,a kurs organizuje
            Korporacja Romaniszyn-www.romaniszyn.com.pl-mieszcząca sie w pile na ul.Różana
            Droga.wiem ze nie da sie nauczyc wielu programów dogłębnie w ciągu 100h,ale to
            jest kurs a nie szkoła czy studium,takze muszisz miec ta świadomość.
            wiec dzis wieczoram dzwonie do goscia i pytam z czego ewentualnie mozna
            wybierac jesli chodzi o programy i potem napisze.
            • jozych Re: kurs grafiki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 20:08
              no witam

no to czekam na kolejne wieści. a ta strona, którą podałaś niestety jest pusta.

pozdrawiam
              • eselka Re: kurs grafiki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.06, 07:08
                witam!
                a więc-na kursie jest tylko pakiet corel,a wnim program do obróbki
                zdjęć ,tworzenia stron www,oraz projektowanie graficzne-takie ogólne,(nie znam
                sie na tym zupełnie dlatego pisze takim językiem).ma wprawdzie jeszcze inne
                programy -ilustratora i autocad,ale one są drogie i ewentualna chęc poznania
                ich wiąże sie z dodatkowymi kosztami.
                no to tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka