adriana223 25.05.06, 21:47 Czy ktos wie ile kosztuje poród rodzinny w pile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbbb15 Re: Poród rodzinny 28.05.06, 12:27 100 zł tak na przyszłość polecam to forum,więcej sie dowiesz forum.i-pila.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulki080506 Re: Poród rodzinny 03.08.06, 11:45 Polecam poród rodzinny w Trzciance. Rodziłam tam w maju moje pierwsze dziecko. Skorzystałam z możliwości rodzenia w wodzie i było super, jeśli można tak powiedzieć o porodzie :-) Na sali porodowej byliśmy tylko my z mężem i położna, światło przygaszone, muzyka włączona, mogłam się rozluźnić, korzystać z piłek, worków sako, pół godziny spędziłam w super wannie wypełnionej cieplutką wodą, co prawda nie urodziłam małej w wodzie, bo miałam za słabe skurcze parte, ale polecam jak najbardziej... Na czas pobytu w szpitalu maluszek dostaje ubranko, becik, pieluszki jednorazowe, kobieta podkłady poporodowe, koszulę szpitalną do porodu...dodatkowo maluch dostaje "wyprawkę" od szpitala: mnóstwo próbek akcesoriów dla dzieci i mamy (chusteczki nawilżające pampers, pileuszki jednorazowe, proszek lovela, płyn do płukania,antyperspirant, krem na odparzenia...)ze sobą trzeba tylko zabrać chusteczki nawilżające do pupy dla malucha no i ubrako na wyjście ze szpitala Personel jest bardzo miły, ciepły, chętnie pomagają, pozwalają mamie odpocząć po porodzie.. To wszystko za darmo... My byliśmy bardzo zadowoleni z mężem i wpłaciliśmy dobrowolną kwotę na konto szpitala, postanowiliśmy też, że na pewno będziemy polecali ten szpital ... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalska22 Re: Poród rodzinny 14.09.06, 12:58 ja miałam poród rodzinny i nic nas nie kosztował. To jest tylko darowizna dla szpitala i nie musisz dawac jak cie nie stać. Wiesz to zależy na jaką trafisz położną bo nasza była taka miła że powiedziała żebysmy sobie zatrzymali te pieniądze na dziecko....W Pile są fajne położne w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
ewa19711 Re: Poród rodzinny 23.11.06, 00:13 Tez wybieram się do szpitala w Trzciance i mam w związku z tym pytanie- czy miałaś lekarza prowadzącego z tego szpitala?Ja niestety nie mam i juz nic tego nie zmieni (40 t.c.)Mam jednak nadzieję, że zostanę równie dobrze przyjeta - myslę o porodzie rodzinnym , w wodzie.Proszę o pilną odpowiedź bo czas mnie nagli.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulki080506 Re: Poród rodzinny 23.11.06, 11:27 No cóż, pewnie za późno na odpowiedź i dzieciątko już jest :-) Nie miałam lekarza prowadzącego z Trzcianki, nie znałam z tego szpitala dosłownie nikogo, nawet nie wiedziałam dokładnie, gdzie jest szpital (dobrze, że nie musielismy długo szukać) a jestem naprawdę zachwycona pobytem tam...porównując opowieści mam z innych szpitali... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa19711 Re: Poród rodzinny 24.11.06, 00:25 Dzięki za odpowiedź!Dzieciatko jeszcze sie nie zdecydowało na powitanie tego świata, za to we mnie burza nerwów i niepewności.Dobrze chociaz , że szpital mam do konca wybrany a przyznam , że Twoja opinia zaważyła ostatecznie, gdyż rozważałam 3 opcje:Trzcianka,Czarnków lub Drezdenko. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam serdecznie życząc zdrówka dla całej Rodzinki.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
jowa3 Re: Poród rodzinny 11.04.07, 13:40 Witam. Czy może któraś z przyszłych mam chodzi w Trzciance do ginekologa Zworeckiego, albo w Pile do dr Przybylskiego? Potrzebuję opinii i namiarów. Jestem w 30tyg. ciąży i nie wiem na jaki szpital się zdecydować, ale wcześniej chciałabym poznać lekarza danego szpitala :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś