Dodaj do ulubionych

Zespól Music Line na wesele

21.03.11, 22:21
Witam! Poszukuję opinii na temat zespołu Music Line. Jak prowadzą oczepiny i w ogóle czy dobrze bawią na weselu, bo zastanawiam się nad ich wynajęciem na swoje wesele. Za każdą opinię dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • eliza_ko Re: Zespól Music Line na wesele 21.03.11, 22:39
      Polecam w 100%. Super zespół. Rewelacyjnie śpiewają i oczepiny też fajne, zabawne ale bez łapania za kolanka itp. Wszystko na poziomie i ze smakiem.
      • gregia Re: Zespól Music Line na wesele 21.03.11, 22:53
        Eliza dziekuję za odpowiedź:) Czy grają taki repertuar, że zabawia młodych i starszych? Czy robią długie przerwy w graniu?
        • eliza_ko Re: Zespól Music Line na wesele 22.03.11, 20:27
          Repertuar dla starszych i młodych. Trochę utworów współczesnych, trochę też starszych, znanych wszystkim, część w jęz. angielskim, część typowo "weselnych" ale nie żadne disco polo. Z resztą na stronie od razu można zauważyć, że chłopaki nie gustują w disco polo, itp. A czy przerwy długie? Jakoś nie pamiętam więc chyba nie - akurat na jednego i zakąskę ;) Na pewno będziesz zadowolona z tego zespołu i jeśli chcesz wziąć ich na swoje wesele to radzę Ci się pospieszyć. Wiem, że mają terminy pozajmowane już na przyszły rok. U mnie było tak samo tylko, że ja dla nich zmieniłam datę ślubu :)
          • adziorka89 Re: Zespól Music Line na wesele 30.08.11, 21:17
            byłam ostatnio na weselu gdzie grał ten zespół i byłam zadowolona, na moim weselu też będą grać! przerwy takie akurat, repertuar fajny -nawet pojawiło się "jesteś szalona"!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka