gosia-s 02.09.02, 10:47 Do pracy, ale też na nasze forum. Hurrraaa! Urlop się udał, pogoda dopisała, pozwiedzało się stare kąty, spotkało się ze starymi znajomymi. No i koniec tego dobrego. Do końca roku urlopu brak! :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-s Re: wróciłam, jak widać. 02.09.02, 13:15 No co, od razu do roboty?! Nie było mnie pół miesiąca, najpierw muszę od nowa złapać rytm, bo jakaś niegramotna jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wróciłam, jak widać. IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 13:44 No tak, pozbierać sie nie możesz to musiałaś nieźle tam balować?! Zresztą było to widać po Twoim pobycie na forum :)))) Wpadła jak po ogień, i zaraz się zmyła Że nie wiedziałem że tutaj była :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wróciłam, jak widać. 02.09.02, 13:59 Co do balowania, to się zgadza... ;) A swoją drogą, żeby coś wystukać musiałam odstać swoje w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: wróciłam, jak widać. 02.09.02, 17:45 Gosiu ja nie miałem na myśli tej roboty, roboty, tylko żebyś zabrała się do roboty na forum hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: wróciłam, jak widać. 02.09.02, 18:05 no to buziaki - cmok, cmok .... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wróciłam, jak widać. IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 21:04 Oj chyba bedzie padało ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kuki Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.isko.net.pl 02.09.02, 22:06 do Waszych rozmow... juz tu kiedys bylem przelotem. pozdrawiam z mazowsza. moze Cie kiedys Gosiu potracilem w przejsciu w warszawie, bo nigdy w swinoujsciu nie bylem, a wpadam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 06:55 Chyba nie były trafione bo jeszcze nie pada :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 03.09.02, 08:45 Kuki, w Ś-ciu jest całkiem fajnie już w czerwcu, jak ładna pogoda. Dla tych, co lubią dłużej się zabawić na promenadzie polecam sezon. Ps. W W-wie nikt mnie nie potrącił, zwłaszcza na przejściu, qrna, jak jeździsz?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 16:34 A na cały rok Zakopane tam też zawsze jest tłok :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: wprosilem sie, jak widac 04.09.02, 00:06 gosia - spoznione - ale szczere - HURA! smutno i pusto bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 04.09.02, 07:10 Czy czegoś nie przeoczyłem? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 04.09.02, 08:59 O rany, a może ja coś przeoczyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: wprosilem sie, jak widac 04.09.02, 20:46 gofa napisała: > gosia - spoznione - ale szczere - HURA! smutno i pusto bylo! Gofciu!! co za spóźnione, chyba wszyscy coś przeoczyliśmy? Szybciutko nadawaj o co biega :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 00:11 hahaha...ale namieszalam...to bylo spoznione powitanie gosi! ... no chyba ze przez przypadek wiwatowalam z innego powodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 08:39 Wiwatować będziemy na Twojej parapetówie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 11:28 jak bedzie miała parapety :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 13:24 Parapety zawsze są. A już my zadbamy, żeby było co na nie postawić! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 13:50 haha...zaprosze wszystkich, nawet jak tych parapetow nie bedzie ;) tylko najpierw musze znalezc lokum... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 14:00 No to trzymam kciuki, ma być2-pokojowe? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 14:07 Może być jeden ale duży jak sala balowa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 14:47 Najmniejsze 2-pokojowe lepsze od największego 1-pokojowego. Kto podziela moje zdanie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 20:19 Ale parapetówka w małym 2-pokojowym tak się nie rozkreca :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 06.09.02, 08:35 Jak nie? No i śpiących gości łatwiej ulokować... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: wprosilem sie, jak widac 06.09.02, 12:45 tak jest! lepsze male m3 niz duze m2... no i rachunek prosty - wiecej parapetow jest w m3...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 06.09.02, 13:12 No i musi być balkon, blok najlepiej z windą, wybudowany już po epoce gierkowskiej... Jak cośmi jeszcze wpadnie do głowy, to napiszę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 06.09.02, 20:25 Jaki blok? jaka winda? Domek jednorodzinny parterowy z tarasem a nie z balkonem i najlepiej ogródek z fontanną w której pływają złote rybki - można wtedy zrobić kompu kompu, napić sie wody na kaca i zagrycha świeża pływa jakby co :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: wprosilem sie, jak widac 06.09.02, 21:10 wiecie co? gofa wpadłem na świetny pomysł!!! może chata za wsią, świeże wiejskie powietrze, przestrzeń za oknami, i do miasta niedaleko, bo przy drodze przystanek PKS-u :) a i parapetów pewnikiem więcej i z ulokowaniem gości nie było by problemu, siana i słomy na wsi pod dostatkiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: wprosilem sie, jak widac 07.09.02, 14:54 nooo....pomysl jest swietny - ale juz byl brany pod uwage ... moze w przyszlosci... taka chata to marzenie... okiennice z serduszkiem, malwy przy plocie, dach kryty gontem...ech... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: wprosilem sie, jak widac 07.09.02, 18:01 ojeju, serce prawie mi wyskoczyło z radości, JA CHCĘ CHATĘ ZA WSIĄ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:43 A cygankę Azę pogonimy... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 09.09.02, 09:06 Właśnie, chatka góralska na wsi, pokoje gościnne (zarobek musi być) no i dla nas meta w razie czego! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 09.09.02, 15:43 I zamiast na Mazury pojadę sobie w góry... Gofciu kupuj chatę!!!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 09.09.02, 16:01 Muminek, Ty kup sobie chatę na Mazurach, czasami i tam człowieka ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 09.09.02, 17:52 kupiłbym jak bym tam musiał mieszkać, a na miesiac rocznie to mam metę a nawet dwie... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 08:27 Dwie mety, nie za dobrze? Odstąp jedną internetowym znajomym! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 08:33 No Gosiu! Już w pracy? A o mecie jakiej myślisz? Chyba nie tej z alkoholem...hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 10:10 no prosze...jakie ranne z Was ptaszki ;) w temacie chat - to moze kazdy kupi po jednej, co? i bedziemy mogli robic 'objazdy' po forumowych metach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 10:35 Chyba przy okazji szukania mieszkania za metami się nie rozglądasz?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 10:52 Muminku, mieszkanie Gofy to też meta, tyle, że w BB... prawda, Gofciu?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 11:13 To w końcu gdzie Gofcia szuka tego mieszkania nie w BB? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 11:45 No chyba w BB... ale co, nie chcesz tam mety? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 11:48 Ależ ja juz na ten temat wypowiedziałem się pare postów temu,że zostawię Mazury i pojadę do Gofci w góry :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 12:07 No to widocznie ja mam zaległości. Ale jesienią w górach ponoć najładniej, więc można na drugiego? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 12:29 Pssst... Jak nas Gofcia zaprosi? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 12:39 No... trzeba tu jakiejś podpuchy... Urządzimy jej parapetówę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 16:31 Najpierw niech znajdzie mieszkanie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 18:55 No proszę, jak tu centralna i nie tylko Polska chce zjeżdżać, Gofciu puścimy ich, hihi do "naszej" chatki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 06:54 Czyżby już jakaś chatka była? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 11.09.02, 09:51 Qrcze, jakiej "naszej"??? O, coś tu się wydało... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: wprosilem sie, jak widac 11.09.02, 12:09 Ha ha, nic się nie wydało przecież "naszej" jest w cudzysłowiu, po prostu razem myślimy o chatce, ot co? Gofciu weź im to przetłumacz z polskiego na nasze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 11.09.02, 12:13 Razem, to znaczy my wszyscy. Rozumiem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: wprosilem sie, jak widac 12.09.02, 10:35 ooo...widze ze cos sie swieci ;) rozumniem wiec ze jestesmy juz umowieni? nie ma jak gory jesienia... zaproszenie jest aktualne, tylko mieszkania jeszcze brak... ale to sie MUSI zalatwic do konca miesiaca... wiec najpierw BB, a gdzie potem ruszamy? ;) sa chetni? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 12.09.02, 15:03 Ja nie mam na razie urlopu, ale coś czuję, że nasze spotkanie odwlecze się do Sylwestra - wtedy mogę się ruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: wprosilem sie, jak widac 12.09.02, 21:24 moze byc sylwester - wook juz powinien wrocic, a ja powinnam znalezc mieszkanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 13.09.02, 08:56 Dobra, ja na Waszą cześć skombinuję szampana i flary. :))) Będzie imprezka, oj będzie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 13.09.02, 09:52 A ja postaram się o rybki w occie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 13.09.02, 13:39 No to już się staraj, w grudniu chyba nie będziesz łowił... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 23:02 Przecież ja nie jestem wędkarzem, rybki kupuje się w sklepie i to najlepiej filety... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: wprosilem sie, jak widac 15.09.02, 00:49 haha...Muminku...wiem ze zartujesz z tymi rybkami :) a impreza bedzie...ojojoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 15.09.02, 08:45 no tak do pifka tylko karkóweczka z grilla lub na chupko podpieczony boczek w cienkich plasterkach :))), a może poledwiczka ze śliwką chociaż osobiście nie smakuje mi ta śliwka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś