Dodaj do ulubionych

wróciłam, jak widać.

02.09.02, 10:47
Do pracy, ale też na nasze forum. Hurrraaa! Urlop się udał, pogoda dopisała,
pozwiedzało się stare kąty, spotkało się ze starymi znajomymi.

No i koniec tego dobrego. Do końca roku urlopu brak! :(((
Obserwuj wątek
    • wook Re: wróciłam, jak widać. 02.09.02, 12:50
      Witaj, i do roboty!!! :)))
      • gosia-s Re: wróciłam, jak widać. 02.09.02, 13:15
        No co, od razu do roboty?! Nie było mnie pół miesiąca, najpierw muszę od nowa
        złapać rytm, bo jakaś niegramotna jestem...
        • Gość: Muminek Re: wróciłam, jak widać. IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 13:44
          No tak, pozbierać sie nie możesz to musiałaś nieźle tam balować?!
          Zresztą było to widać po Twoim pobycie na forum :))))
          Wpadła jak po ogień, i zaraz się zmyła
          Że nie wiedziałem że tutaj była :))))
          • gosia-s Re: wróciłam, jak widać. 02.09.02, 13:59
            Co do balowania, to się zgadza... ;)
            A swoją drogą, żeby coś wystukać musiałam odstać swoje w kolejce.
            • wook Re: wróciłam, jak widać. 02.09.02, 17:45
              Gosiu ja nie miałem na myśli tej roboty, roboty, tylko żebyś zabrała się do
              roboty na forum hihi.
    • isoxazolidine Re: wróciłam, jak widać. 02.09.02, 18:05
      no to buziaki - cmok, cmok ....
      ;-))
      • wook Re: wróciłam, jak widać. 02.09.02, 20:08
        ups!!! a dla kogo te buziaki?
        • Gość: Muminek Re: wróciłam, jak widać. IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 21:04
          Oj chyba bedzie padało ;)))))
          • wook Re: wróciłam, jak widać. 02.09.02, 21:06
            to chyba przez te buziaki, co?
            • Gość: kuki Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.isko.net.pl 02.09.02, 22:06
              do Waszych rozmow... juz tu kiedys bylem przelotem.
              pozdrawiam z mazowsza. moze Cie kiedys Gosiu potracilem w przejsciu w warszawie, bo nigdy w swinoujsciu nie bylem, a wpadam.
              • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 06:55
                Chyba nie były trafione bo jeszcze nie pada :)))))))
                • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 03.09.02, 08:45
                  Kuki, w Ś-ciu jest całkiem fajnie już w czerwcu, jak ładna pogoda. Dla tych, co
                  lubią dłużej się zabawić na promenadzie polecam sezon.

Ps. W W-wie nikt mnie nie potrącił, zwłaszcza na przejściu, qrna, jak jeździsz?!
                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 16:34
                    A na cały rok Zakopane tam też zawsze jest tłok :)))))
                    • gofa Re: wprosilem sie, jak widac 04.09.02, 00:06
                      gosia - spoznione - ale szczere - HURA! smutno i pusto bylo!
                      • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 04.09.02, 07:10
                        Czy czegoś nie przeoczyłem?
                        • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 04.09.02, 08:59
                          O rany, a może ja coś przeoczyłam?
                      • wook Re: wprosilem sie, jak widac 04.09.02, 20:46
                        gofa napisała:

> gosia - spoznione - ale szczere - HURA! smutno i pusto bylo!

Gofciu!! co za spóźnione, chyba wszyscy coś przeoczyliśmy? Szybciutko nadawaj o
                        co biega :)))
                        • gofa Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 00:11
                          hahaha...ale namieszalam...to bylo spoznione powitanie gosi! ... no chyba ze
                          przez przypadek wiwatowalam z innego powodu :)
                          • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 08:39
                            Wiwatować będziemy na Twojej parapetówie. :)))
                            • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 11:28
                              jak bedzie miała parapety :))))))
                              • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 13:24
                                Parapety zawsze są. A już my zadbamy, żeby było co na nie postawić!
                                • gofa Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 13:50
                                  haha...zaprosze wszystkich, nawet jak tych parapetow nie bedzie ;) tylko
                                  najpierw musze znalezc lokum...
                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 14:00
                                    No to trzymam kciuki, ma być2-pokojowe?
                                    • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 14:07
                                      Może być jeden ale duży jak sala balowa :)))))
                                      • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 14:47
                                        Najmniejsze 2-pokojowe lepsze od największego 1-pokojowego. Kto podziela moje
                                        zdanie? ;)
                                        • wook Re: wprosilem sie, jak widac 05.09.02, 17:49
                                          JA!!!!
                                          • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 20:19
                                            Ale parapetówka w małym 2-pokojowym tak się nie rozkreca :)))))))
                                            • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 06.09.02, 08:35
                                              Jak nie? No i śpiących gości łatwiej ulokować... :)))
                                              • gofa Re: wprosilem sie, jak widac 06.09.02, 12:45
                                                tak jest! lepsze male m3 niz duze m2... no i rachunek prosty - wiecej
                                                parapetow jest w m3...;)
                                                • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 06.09.02, 13:12
                                                  No i musi być balkon, blok najlepiej z windą, wybudowany już po epoce
                                                  gierkowskiej... Jak cośmi jeszcze wpadnie do głowy, to napiszę. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 06.09.02, 20:25
                                                    Jaki blok? jaka winda? Domek jednorodzinny parterowy z tarasem a nie z balkonem
                                                    i najlepiej ogródek z fontanną w której pływają złote rybki - można wtedy
                                                    zrobić kompu kompu, napić sie wody na kaca i zagrycha świeża pływa jakby
                                                    co :))))))
                                                  • wook Re: wprosilem sie, jak widac 06.09.02, 21:10
                                                    wiecie co? gofa wpadłem na świetny pomysł!!! może chata za wsią, świeże
                                                    wiejskie powietrze, przestrzeń za oknami, i do miasta niedaleko, bo przy drodze
                                                    przystanek PKS-u :) a i parapetów pewnikiem więcej i z ulokowaniem gości nie
                                                    było by problemu, siana i słomy na wsi pod dostatkiem:)))
                                                  • gofa Re: wprosilem sie, jak widac 07.09.02, 14:54
                                                    nooo....pomysl jest swietny - ale juz byl brany pod uwage ... moze w
                                                    przyszlosci... taka chata to marzenie... okiennice z serduszkiem, malwy przy
                                                    plocie, dach kryty gontem...ech...
                                                  • wook Re: wprosilem sie, jak widac 07.09.02, 18:01
                                                    ojeju, serce prawie mi wyskoczyło z radości, JA CHCĘ CHATĘ ZA WSIĄ!!!!
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:43
                                                    A cygankę Azę pogonimy... hihihi
                                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 09.09.02, 09:06
                                                    Właśnie, chatka góralska na wsi, pokoje gościnne (zarobek musi być) no i dla
                                                    nas meta w razie czego!
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 09.09.02, 15:43
                                                    I zamiast na Mazury pojadę sobie w góry... Gofciu kupuj chatę!!!!!! :)))))))
                                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 09.09.02, 16:01
                                                    Muminek, Ty kup sobie chatę na Mazurach, czasami i tam człowieka ciągnie.
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 09.09.02, 17:52
                                                    kupiłbym jak bym tam musiał mieszkać, a na miesiac rocznie to mam metę a nawet
                                                    dwie... hehehe
                                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 08:27
                                                    Dwie mety, nie za dobrze? Odstąp jedną internetowym znajomym! ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 08:33
                                                    No Gosiu! Już w pracy? A o mecie jakiej myślisz? Chyba nie tej z
                                                    alkoholem...hahaha
                                                  • gofa Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 10:10
                                                    no prosze...jakie ranne z Was ptaszki ;) w temacie chat - to moze kazdy kupi
                                                    po jednej, co? i bedziemy mogli robic 'objazdy' po forumowych metach ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 10:35
                                                    Chyba przy okazji szukania mieszkania za metami się nie rozglądasz?;))))
                                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 10:52
                                                    Muminku, mieszkanie Gofy to też meta, tyle, że w BB... prawda, Gofciu?... ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 11:13
                                                    To w końcu gdzie Gofcia szuka tego mieszkania nie w BB?
                                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 11:45
                                                    No chyba w BB... ale co, nie chcesz tam mety?
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 11:48
                                                    Ależ ja juz na ten temat wypowiedziałem się pare postów temu,że zostawię Mazury
                                                    i pojadę do Gofci w góry :))))
                                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 12:07
                                                    No to widocznie ja mam zaległości. Ale jesienią w górach ponoć najładniej, więc
                                                    można na drugiego? :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 12:29
                                                    Pssst... Jak nas Gofcia zaprosi? ;)))))
                                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 12:39
                                                    No... trzeba tu jakiejś podpuchy... Urządzimy jej parapetówę? ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 16:31
                                                    Najpierw niech znajdzie mieszkanie ;)))))
                                                  • wook Re: wprosilem sie, jak widac 10.09.02, 18:55
                                                    No proszę, jak tu centralna i nie tylko Polska chce zjeżdżać, Gofciu puścimy
                                                    ich, hihi do "naszej" chatki?
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 06:54
                                                    Czyżby już jakaś chatka była? :))))
                                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 11.09.02, 09:51
                                                    Qrcze, jakiej "naszej"??? O, coś tu się wydało... ;)
                                                  • wook Re: wprosilem sie, jak widac 11.09.02, 12:09
                                                    Ha ha, nic się nie wydało przecież "naszej" jest w cudzysłowiu, po prostu razem
                                                    myślimy o chatce, ot co? Gofciu weź im to przetłumacz z polskiego na nasze:)))
                                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 11.09.02, 12:13
                                                    Razem, to znaczy my wszyscy. Rozumiem... :)))
                                                  • gofa Re: wprosilem sie, jak widac 12.09.02, 10:35
                                                    ooo...widze ze cos sie swieci ;) rozumniem wiec ze jestesmy juz umowieni? nie
                                                    ma jak gory jesienia... zaproszenie jest aktualne, tylko mieszkania jeszcze
                                                    brak... ale to sie MUSI zalatwic do konca miesiaca... wiec najpierw BB, a
                                                    gdzie potem ruszamy? ;) sa chetni?
                                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 12.09.02, 15:03
                                                    Ja nie mam na razie urlopu, ale coś czuję, że nasze spotkanie odwlecze się do
                                                    Sylwestra - wtedy mogę się ruszyć.
                                                  • gofa Re: wprosilem sie, jak widac 12.09.02, 21:24
                                                    moze byc sylwester - wook juz powinien wrocic, a ja powinnam znalezc
                                                    mieszkanie ;)
                                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 13.09.02, 08:56
                                                    Dobra, ja na Waszą cześć skombinuję szampana i flary. :))) Będzie imprezka, oj
                                                    będzie... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 13.09.02, 09:52
                                                    A ja postaram się o rybki w occie :))))
                                                  • gosia-s Re: wprosilem sie, jak widac 13.09.02, 13:39
                                                    No to już się staraj, w grudniu chyba nie będziesz łowił... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 23:02
                                                    Przecież ja nie jestem wędkarzem, rybki kupuje się w sklepie i to najlepiej
                                                    filety... hahaha
                                                  • gofa Re: wprosilem sie, jak widac 15.09.02, 00:49
                                                    haha...Muminku...wiem ze zartujesz z tymi rybkami :)
                                                    a impreza bedzie...ojojoj :)
                                                  • Gość: Muminek Re: wprosilem sie, jak widac IP: *.polpak-karton.pl 15.09.02, 08:45
                                                    no tak do pifka tylko karkóweczka z grilla lub na chupko podpieczony boczek w
                                                    cienkich plasterkach :))), a może poledwiczka ze śliwką chociaż osobiście nie
                                                    smakuje mi ta śliwka :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka