Dodaj do ulubionych

Przyjmę wyprawkę dla noworodka

05.10.10, 08:52
Witam,
Jestem w 20 tygodniu ciąży (poród luty). Potrzebuję ciepłych ubranek dla noworodka: kombinezon, ciepłe śpiochy, body na długi rękaw, czapeczki po kąpieli - wszystko co jest potrzebne od urodzenia. Płeć nie jest potwierdzona na 100% ale wskazanie jest na dziewczynkę. Kolor nie ma dla mnie znaczenia.
Jeżeli któraś z mam ma do oddania coś z potrzebnych mi rzeczy bardzo proszę o kontakt na gazetowego. Najchętniej przyjmę od jednej osoby większą ilość ze względu na koszty przesyłki.
Z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • czerwiec83 up 06.10.10, 13:07
      • trendsetterka00 Re: up 19.10.10, 00:14
        ja nie mam dla ciebie ciuszkow, ale chcialam sie pochwalic ze tez mam termin na luty :):) ale "starsza" troszke jestem, bo to 24 tydzien :):) no i bede miala chlopczyka :):)

pozdrawiam cie serdecznie i zycze duuuzo zdrowka i spokoju ;-***
        • agnes_nyc ciuszki 56-68 19.10.10, 10:52
          poisadam ubranka od kolezanki lecz sa to ubranka tylko do domu

maja male dziurki ktore mozna zaszyc itd ale ogolny stan dobry - jedne spioszki maja obciete stopki

ciuszki do obejrzenia w linkach
          s1218.photobucket.com/albums/dd407/szafajulki/?action=view¤t=P1010809.jpg
          s1218.photobucket.com/albums/dd407/szafajulki/?action=view¤t=P1010808.jpg&
          do pokrycia tylko koszt wysylki
    • k.mat Re: Przyjmę wyprawkę dla noworodka 26.10.10, 00:41
      Witam,
      napisz proszę coś więcej o swojej sytuacji jeśli możesz. Skąd jesteś? Może być na mojego maila gazetowego. Pozdrawiam
      • blueagrafka Re: Przyjmę wyprawkę dla noworodka 31.10.10, 09:07
        Jeśli to jeszcze aktualne to poproszę o adres na priv. I napisz, jakiej płci będzie maluch (jeśli już wiadomo). Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka