Dodaj do ulubionych

ksiązki, plecak do szkoły

04.06.11, 11:44
Moze komuś juz bedzie niepotrzebny plecak dla pierwszoklasistki to z chęcia przyjmę dla swojej córki. Potrzebuje również książek do 6 klasy, jesli ktos ma to prosze o kontakt. Bedę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • missmiriam1 Re: ksiązki, plecak do szkoły 04.06.11, 12:27
      Basiu, w każdej szkole może być inny zestaw podręczników, napisz, jakie konkretnie tytuły i autorzy są na liście:)
    • basia73 Re: ksiązki, plecak do szkoły 04.06.11, 18:27
      Tak , wiem,że są różne podręczniki, ale nie mam dokładnych tytułów. Wiem tylko ,że wydawnictwo to "NOWA ERA" Córka ma książki do 5 klasy i wiem,że będzie kontynuacja tylko tytuły mogą się różnić. Miedzy innymi mam:
      "Dzień dobry historio" Wojciechowski
      "Tajemnice Przyrody"Ślósarczyk, Kozik, Szlajfer
      "Plastyka" Stopczyk
      "Język Polski" wydawnictwo WSIP "Jutro pójdę w świat"" Dobrowolska
      Matematyka wokół nas wydawnictwo WSIP Lewicka Kowalczyk
      Resztę napiszę jak córka dostanie wykaz książek.
      • grzalka Re: ksiązki, plecak do szkoły 07.06.11, 16:41
        masz maila?
        • basia73 Re: ksiązki, plecak do szkoły 08.06.11, 08:16
          Oczywiście zapomniałam o @. Mozna pisać na pocztę gazetową basia73@gazeta.pl
          lub wojpan30@wp.pl
    • penelopa40 Re: ksiązki, plecak do szkoły 10.06.11, 12:05
      mam nowy plecaczek - fioletowy, nie utwardzany, z kieszonkami, lekki, może być do szkoły - w 1 klasie nie ma chyba dużo książek... jestem z wwy, odbiór osobisty, ale mogę wysłać...
      książki do 6 klasy może najłatwiej odkupić taniej od 6klasistów ze szkoły córki...
      • basia73 Re: ksiązki, plecak do szkoły 10.06.11, 14:36
        Z odkupieniem jest problem, bo duzo dzieci ma ksiązki juz zarezerwowane dla znajomych, a reszta ma uzywane i niestety nie nadają sie , bo musi byc wydanie najpóźniej z 2010. W miejscu zamieszkania jestem w trakcie poszukiwań, a ogłoszenie zamieściłam, żeby zwiększyć szanse znalezienia odpowiednich podręczników. Co do plecaczka napisz czy na plecach nie ma nawet gabki usztywniającej, bo książek jest sporo nawet w 1 klasie.
        • penelopa40 Re: ksiązki, plecak do szkoły 14.06.11, 12:04
          to taki bardzo zwykły a la tornister, tyle, ze nowy, mogę wysłać, może się przyda... choćby na razie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka