Dodaj do ulubionych

Przyjmę-zamienię Pilnie gondola Tako JumperX

08.06.11, 09:51
Witam.
Jak w tytule,szukam pilnie gondolki do tako Jumper X ( pasuja wszystkie gondole z różnych Jumperów lub Warriora)
Na dniach urodze dzidzię i nie mam wózka gondolki,do spania dziecka w domu i wychodzenia na dwór, bo mam tylko spacerówkę, w której jeździ jeszcze starszy synek.
Ale czasem na ten stelaz mogłabym podmienić na gondole jak ze starszym nie wychodzi sie na dwór a niestety nie posiadam gondoli do stelaża

jesli ktos ma w stanie technicznym dobry lub bardzo dobrym to z miłą chęcią przyjme lub zamienię

moje do zamiany;
fotoforum.gazeta.pl/a/49563.html
lub z boku inne albumy do zamiany

czekam na maila gazetowego
Dziekuje i pozdrawiam
Ania

P.S.
szukam jeszcze;
-łóżeczka
-materacyka do łóżeczka
-wkładek laktacyjnych jak komuś zostały
- pieluchy rozmiar 5 i rozmiar 1 lub 2 ( oczywiście jak komus zostały)

dziekuję
Obserwuj wątek
    • bj32 Re: Przyjmę-zamienię Pilnie gondola Tako JumperX 09.06.11, 00:10
      Yyyy.... Chcesz *zamienić* biżuterię, gąbeczki, ściereczki, clerasil, tampony i mleczko do czyszczenia na gondolę i się ogłaszasz *tutaj*, czy ja mam omamy?
      • aniabasior [...] 09.06.11, 11:33
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • missmiriam1 Re: inne zamiany 09.06.11, 12:51
          Czy Pani nie zrozumiała nazwy forum oddam/przyjmę? I czy to ta sama aniabasior, co w tym wątku? forum.gazeta.pl/forum/w,42644,50418344,116500759,aniabasior_zbanowana.html?wv.x=2
          • bj32 To forum "Oddam/Przyjmę", 09.06.11, 15:20
            nie "Zamiana".

Zaś historia koleżanki wyjaśnia, czemu nie rozumie tego prostego faktu...

Aniu, kolejne propozycje zamiany będą usuwane.
    • aniabasior przyjmę lub wymienię 09.06.11, 20:51
      Dla wyjaśnienia napisałam że przyjmę, ale jeśli nie jest ktoś hojny na tyle ( tez to zrozumiem) to wtedy mogę na coś wymienić, aby osoba nie była stratna.
      Jak komuś nie pasuje proszę nie odpisywać lub wcale nie pisać, albo po prostu skasować post.
      Ja i tak już mam zszargane nerwy a kobiecie w ciąży nie można się denerwować.A ja dziennie mam stresy z życia codziennego.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka