Dodaj do ulubionych

Przyjmę dla noworodka

15.09.11, 16:32
Witam, mam termin na listopad, prawdopodobnie będzie dziewczynka, jestem w ciężkiej sytuacji i tak naprawdę to nie mam jeszcze nic skompletowanego do wyprawki, oprócz kilkunastu ubranek. Jeśli ktoś ma jakieś ubranka, czy inne akcesoria potrzebne dla małego dziecka, które nie są już mu potrzebne to z ogromną wdzięcznością przyjmę, z góry bardzo dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: kasik2222 Re: Przyjmę dla noworodka IP: *.aster.pl 15.09.11, 18:49
      skąd jesteś?
      • przyszlamlodamama Re: Przyjmę dla noworodka 15.09.11, 18:52
        Jestem z wielkopolski
        • Gość: gosc004 Re: Przyjmę dla noworodka IP: *.aster.pl 16.09.11, 10:28
          Ja mogę oddać rożek niemowlęcy (taki cieplejszy). Też jestem z W-wy.
          • przyszlamlodamama Re: Przyjmę dla noworodka 16.09.11, 13:37
            A byłaby możliwość wysyłki? Jaki byłby to koszt mniej więcej? Z góry dziękuję za odpowiedź
            • Gość: gosc004 Re: Przyjmę dla noworodka IP: *.aster.pl 16.09.11, 17:15
              Myślę, że w granicach 9-12 zł (paczka za pobraniem). Nie wiem, czy taki rożek zmieści się w kopertę (bąbelkową) i czy można go wysyłać w ten sposób. Musiałabym się zorientować.
              • przyszlamlodamama Re: Przyjmę dla noworodka 16.09.11, 17:42
                Jeśli byłaby możliwość wysyłki to byłoby fajnie, bo osobiście nie jestem w stanie odebrać, tak jak mówiłam jestem z wlkp,a to trochę km jest
                • Gość: gosc004 Re: Przyjmę dla noworodka IP: *.aster.pl 16.09.11, 21:51
                  Dobrze. Wyślę rożek. Proszę o dane adresowe na maila: hania3930@interia.pl
                • Gość: gosc004 Re: Przyjmę dla noworodka IP: *.aster.pl 16.09.11, 22:37
                  Rozumiem, że pokryje Pani koszty przesyłki?
                  • przyszlamlodamama Re: Przyjmę dla noworodka 18.09.11, 23:35
                    Przepraszm, ale po prostu zapomnialam Pani odpisac. Dziekuje , ze chce Pani mi pomoc, ale rozmawialam z sasiadka i dostane prawdopodobnie od niej lozeczko i wozek i rozek mowila, ze tez ma,a moze inna mama bedzie w potrzebie, ale dziekuje ze zechciala Pani pomoc
                    • Gość: gosc004 Re: Przyjmę dla noworodka IP: *.aster.pl 19.09.11, 10:04
                      Ok. W takim razie przekażę komuś innemu.
                • Gość: gosc004 Re: Przyjmę dla noworodka IP: *.aster.pl 18.09.11, 19:36
                  Proszę się odezwać. Bo nie wiem, czy chodzi o koszty, czy zwyczajnie przestała być Pani zainteresowana moim datkiem.
    • Gość: kasik2222 Re: Przyjmę dla noworodka IP: *.aster.pl 15.09.11, 18:52
      pytam bo mam do oddania materascyk do łóżeczka, kołderkę, dwie poszwy i dwa prześcieradła. Materac spory jest więc najlepiej osobiście odebrać. Ja jestem z W-wy
    • Gość: kasik2222 Re: Przyjmę dla noworodka IP: *.aster.pl 15.09.11, 18:58
      i mam komblinezon na zimę na 74. Będziesz potwierdzać swoją sytuację u moderatora?
      czy jestes w stanie pokryć koszty przesyłki?
      • zielona.natka.pietruszki Re: Przyjmę dla noworodka 17.09.11, 12:48
        Młoda Mamo,
        mam trochę ubranek do przekazania, proszę o kontakt na adres gazetowy.
    • aga1309 Re: Przyjmę dla noworodka 17.09.11, 18:27
      Podzielę się z tobą tym co dostałam dla synka. Na pewno mam karuzelkę, kilka grzechotek, kocyk, powinnam też znaleźć również parę " babskich" ubranek . Napisz mi adres na pw
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka