prochottka1 30.03.13, 12:44 www.medem.com.pl/pari-junior-boy-s.htmj.w. oddam inhalator, prosze o kontakt na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wercia1203 Re: inhalator oddam IP: *.play-internet.pl 03.04.13, 12:09 Witam serdecznie . Bardzo bym prosiła o przekazanie tego inchalatora dla mojej córeczki która jest chora na astme i codziennie przyjmuje inchalacjie .Niestety nasz obecny juz ledwo co działa wiec i tak myslimy o zmianie a na nowy nas narazie nie stać więc boje się ze któregoś dnia nasz przestanie działać a w danej chwili na nowy nie będe miała pieniązków.Jestem z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: inhalator oddam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 21:30 chętnie przyjmę moja córcia ma astmę więc bez tego ani rusz zapłacę za koszty przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
prochottka1 Re: inhalator oddam 11.04.13, 14:18 Gość portalu: alina napisał(a): chętnie przyjmę moja córcia ma astmę więc bez tego ani rusz zapłacę za koszty przesyłki juz pisalam ze oddane !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Re: inhalator oddam IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.13, 10:26 Witam Czy ogloszenie "oddam inhalator"jest aktualne? Prosze o kontakt Pozdrawiam Malgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
prochottka1 Re: inhalator oddam 13.04.13, 13:40 czy Wy umiecie czytać?????????????? dwa razy pisałam ze ODDANE !!!! to jak ma być aktualne magazynu z inhalatorami nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
diabollos29 Re: inhalator oddam 13.04.13, 16:18 oj tam, oj tam. za rok lub dwa ktos znow odkopie to ogloszenie i tez bedzie pytanko czy jest jeszcze aktualne :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina21061986 Re: inhalator oddam 13.08.13, 15:12 witam, była by możliwość wysyłki? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
prochottka1 Re: inhalator oddam 13.08.13, 15:39 nie nie ma takiej mozliwosci trzeci raz pisze ze ODDANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś