Dodaj do ulubionych

Chwalę Haftix!

13.01.12, 14:11
Tym razem nie "chwalę się", ale pasmanterię internetową www.epasmanteria.pl/. Nie jestem z nią w żaden sposób związana, więc nie jest to kryptoreklama. smile Gdyby to była transakcja na Allegro, byłby duży pozytyw! smile Zamówienie złożyłam w nocy z wtorku na środę i już dziś otrzymałam przesyłkę z materiałami na zaplanowany obrazek. Ceny zaskakująco przyjemne, koszty wysyłki niskie, dostępne rabaty. Mam nadzieję, że dzięki takiej polityce pan Grzegorz szybko się rozwinie i wzbogaci asortyment! smile Kupiłam muliny DMC i kanwy Zweigart (duży wybór kolorów i rozmiarów!) w kuponach- w znanych mi stacjonarnych pasmanteriach nie ma kuponów, a na metry wybór kolorystyczny jest nieduży i wychodzi drogo.
Obserwuj wątek
    • inna57 Re: Chwalę Haftix! 16.01.12, 11:36
      Też z czystym sumieniem mogę pochwalić ten sklep internetowy, przystępne ceny, ciekawe niewystępujące w innych sklepach tkaniny to prawdziwe zalety. Ale najważniejszy jest czas realizacji. W piątek złożyłam zamówienie a już w poniedziałek odebrałam przesyłkę. Większość sklepów internetowych stara się szybko obsługiwać ale tym razem jestem naprawdę bardzo mile zaskoczona. Polecam innym tylko to co sama sprawdziłam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka