gosia.badowska 28.10.13, 13:26 Poszukuje wzoru head, który jest pionowy i w ciemnych barwach. Czy ma któraś w swoich zbiorach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina19536 Re: Pionowy head 29.10.13, 00:24 Mam na płycie zbiór HAED 180 autorów.Każdy z nich ma co najmniej kilka,a niektórzy nawet kilkanaście prac.Nierealnym jest z takiej masy prac wybrać jakiś bliżej nieokreślony schemat.Najlepiej jest znaleźć stronę tej firmy wybrać jakiś konkretny schemat i dopiero szukać. Odpowiedz Link
gosia.badowska Re: Pionowy head 29.10.13, 10:20 Widzisz Ty masz z czego wybrać, ja nie mam nic, i niewiele mogę znaleźć; Odpowiedz Link
inna57 Re: Pionowy head 29.10.13, 10:55 Halinka ma rację. Najpierw musisz określić czego szukasz a dopiero później prosić może ktoś ma konkretny wzór. Tu masz linka do free wzorków H&E heavenandearthdesigns.com/index.php?main_page=page&id=19&zenid=a1754e522ae6cd13a7700f2dccf4874f wystarczy kliknąć na obrazek i otrzymasz wzór w pdf. A tu masz linka do wszystkich prawie 9000 wzorów H&E heavenandearthdesigns.com/index.php?main_page=products_all ceny nie są powalające i zwykle nie przekraczają 15 U$. Jeśli nigdy nie haftowałaś wzorów H&E to będę odradzać jeśli nie masz dużego hafciarskiego doświadczenia. Są to wzory nieopracowane i aby nie mieć problemów należy taki wzór najpierw opracować, usunąć zbędne krzyżyki, ograniczyć ilość kolorów itd. Zwykle wzory H&E to od kilku do kilkudziesięciu stron A4 więc warto się zastanowić przed przystąpieniem do zwykle bardzo kosztownej pracy czy wystarczy nam cierpliwości. Odpowiedz Link