ko-ka 02.11.08, 18:57 Super jak dla mnie ,mam nadzieje,że dla was też natalytretyak.gallery.ru/#feature=fuser-mainpage Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ko-ka Re: Świąteczne orginalne wzory 02.11.08, 18:58 tutaj też actpa.gallery.ru/?albums=1&parent=boSu Odpowiedz Link
asia440 Re: Świąteczne orginalne wzory 02.11.08, 19:02 Bardzo ciekawe i ładne . Mam ochotę zrobić takie cacko . Odpowiedz Link
ko-ka Re: Świąteczne orginalne wzory 02.11.08, 19:22 Odnośnie użycia " paciorków "/ nie wiem czy dobrej nazwy użyłam / Mam dostęp tylko do tych www.galplast.com.pl/cms/itemcat.php?id=16&t=Koraliki.html czy będą sie nadawały ??? no i jak znaleźć zamienniki ?? Odpowiedz Link
elishafciarka koraliki Mill Hill 04.11.08, 08:31 Trudno powiedzieć, też mam w planie obraz na którym jest mnóstwo koralików Mill Hilla. Spisałam sobie z ich strony odpowiednie numery koralików (podanych we wzorze) z rozmiarem i będę kiedyś próbowała dobrać - najlepiej chyba w empiku, bo można sobie stać przy tych koralikach i szukać i widzisz czy kolor jest odpowiedni. www.millhillbeads.com/products/product_category.php?category=1 kolory możesz porównać z tabelą do kolorów DMC www.millhillbeads.com/images/bead_to_dmc_conversion.pdf Odpowiedz Link
ann08 JESTEŚCIE WIELKIE 04.11.08, 09:23 Jakie są piękne te rzeczy!!! Dziękuje za super linki!!! Pozdr Ania Odpowiedz Link
vikkaj Re: JESTEŚCIE WIELKIE 03.11.09, 02:07 Witam!!!Może mi ktoś podpowie w jakim sklepie internetowym ,można kupić koraliki Mill Hill!!! Bardzo dziękuję z góry!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
zelfi mill hill 03.11.09, 03:43 www.wojtek.com.pl/wojtek/wojtek/wojtek.php?a=search&page=0&str=mill+hill Odpowiedz Link
rychly.0 Re: Świąteczne orginalne wzory 03.11.09, 16:22 Może było ale oglądania mnóstwo elypetrova.gallery.ru/?albums=1 Odpowiedz Link
ewikowa Re: Świąteczne orginalne wzory 03.11.09, 16:31 ok super glupie pytanie, - nie znam w ogole rosyjskiego...czy musze sciagac po jednej kartce ta ksiazke z ciastami urodzinowymi czy moge jakos cala na raz sciagnac? Jesli mi ktos moze pomoc, to bylabym baaaardzo wdzieczna!!!! Coreczka ma 3 urodziny za miesiac i moglabym sie wykazac)) - zgroza - ze zrozumieniem samej ksiazki zzeeeerrooo problemu, tylko ze sciagniecem!!! Odpowiedz Link
gra.60 Re: Świąteczne orginalne wzory (do ewikowa) 03.11.09, 18:31 Po mojemu książka: "Ciasta na urodziny" ma 92str i należy każdą stronę osobno zapisać na dysk. elypetrova.gallery.ru/watch?ph=GV5-bMOWO#feature=topscroll Klikasz na : Bce pa3miery (po prawej stronie obrazka) następnie klikasz na ostatni rozmiar i zapisz jako... elypetrova.gallery.ru/watch?ph=GV5-bMOWO&zoom=8 Odpowiedz Link
ewikowa Re: Świąteczne orginalne wzory (do ewikowa) 03.11.09, 22:34 dziekuje po raz kolejny!!! po mojemu: you're an angel)) Odpowiedz Link
rychly.0 Re: Świąteczne orginalne wzory 04.11.09, 11:31 Jeszcze tu dosyć dużo forvatop.gallery.ru/?albums=1 Odpowiedz Link
rychly.0 Re: Świąteczne orginalne wzory 04.11.09, 12:51 Dużo aniołków venipuh.gallery.ru/watch?a=A8y-bv2j#feature=mainlist Odpowiedz Link