wandula60 08.12.08, 11:58 zapomniałam o linku dimensions.at.ua/load/0-1 wandula60 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoladziak Re: wzory Dimensions 08.12.08, 12:44 żeby tak doba była dłuższa, to my hafciarki miałybyśmy raj , dzięki wielkie Wandziu za super stronkę Odpowiedz Link
jola_ep Re: wzory Dimensions 08.12.08, 13:49 > Aga,ściągałaś już z tej strony? Da się ściągać z tego linku dimensions.at.ua/index/0-7 W formacie xsd (ale ostatecznie nie ściągałam, więc nie wiem, jaki jest ostateczny rezultat) Należy przy tym obejrzeć stosowaną dawkę reklam Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link
dona2000 Re: wzory Dimensions 08.12.08, 15:18 skoro nie ściągałaś to skąd wiesz ,że się da???;0 Odpowiedz Link
jola_ep Re: wzory Dimensions 08.12.08, 15:47 > skoro nie ściągałaś to skąd wiesz ,że się da???;0 Bo doszłam do okienka "Zapisz plik jako...". Ściągnąć i zapisać się da, ale nie mam doświadczenia z formatem xsd, nie mam odpowiedniego oprogramowania i nie wiem, na ile czytelna i sensowna jest jego zawartość. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link
czekoladziak Re: wzory Dimensions 08.12.08, 17:15 ja kombinowałam na wszystkie sposoby i doszłam do etapu, gdzie trzeba wpisać kod (niestety używają rosyjskich liter) i nie znalazłam żeby było "zapisz jako" ... Odpowiedz Link
jola_ep Re: wzory Dimensions 08.12.08, 19:35 Najpierw klikam na podpis pod obrazkiem z wybranym wzorem. Potem: Скачать бесплатно W okienku pod Введите цифры wpisuję cyfry z obrazka Potem przycisk z prawej (Скачать ... ściąganie powoli, bo wzorek niewielki) i już moja przegląrka pyta mnie (po polsku) gdzie zapisać ten plik. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link
czekoladziak Re: wzory Dimensions 09.12.08, 12:18 dzięki Jolu , ja doszłam do tego samego, jednak nie wiedziałam co zrobić w ostatnim kroku, a teraz już wiem Odpowiedz Link