edytafrydrych 28.01.09, 15:56 Pilnie poszukuję klucza z numerami nici do wzoru: pauksciukas.gallery.ru/watch?ph=Bic-7AtB#feature=topscroll Mam wszystko oprócz właśnie numerów nici, a sprawa bardzo pilna!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gra.60 Re: metryczka poszukiwana 28.01.09, 16:27 Dołączam się do prośby. Również mam ten schemat, z tej samej strony. Numeracji mulin brak... mój adres: grazyna.c1@vp.pl Dziękuję z góry. Odpowiedz Link
kinioslawa Re: metryczka poszukiwana 28.01.09, 18:37 Mam te schematy zgrane z picassy. Informacja jest, że treści zostały usunięte. Wysyłam na maila Mam nadzieję, że jest tam komplet, bo nie analizowałam całego zestawu. Odpowiedz Link
gra.60 Re: metryczka poszukiwana 29.01.09, 09:45 Dziękuję za e-maila Miłego dnia Grażyna kinioslawa napisała: > Mam te schematy zgrane z picassy. Informacja jest, że treści zostały usunięte. > Wysyłam na maila Mam nadzieję, że jest tam komplet, bo nie analizowałam > całego zestawu. > Odpowiedz Link
mink-a33 Re: metryczka poszukiwana 31.01.09, 23:12 mogę też dostać ten wzór. dziękuję,pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link
pasjonatka.krzyzykow Re: metryczka poszukiwana 31.01.09, 16:55 witam, czy i ja mogę prosić na maila o opis kolorów, wraz ze wzorem? Nie wiem czy udalo mi sie sciagnac najlepsze dostpne powiekszenie. Odpowiedz Link
pasjonatka.krzyzykow Re: metryczka poszukiwana 31.01.09, 17:08 W ogole mi sie wzory nie zapisaly. Wlasnie sprawdzilam. Zapisaly sie w formie jakis skrótów- IE. Ja chcialam miec w jpgu. Pomoze mi któras z Was? Odpowiedz Link
muchatsetse1 Re: metryczka poszukiwana 31.01.09, 21:07 Jeżeli klikniesz na zdjęcie to otworzy się ono na czarnym oknie - zapisze się wtedy jako skrót do strony. Jak chcesz zapisać obraz musisz kliknąć na link pod obrazkiem "сохранить оригинал" - tak otworzony obrazek możesz zapisać klikając na nim prawym przyciskiem myszy. Odpowiedz Link
meririm Re: metryczka poszukiwana 31.01.09, 22:59 kiniosławo i czy ja mogę prosić o wszystko na pocztę gazetową? Odpowiedz Link
pasjonatka.krzyzykow Re: metryczka poszukiwana 01.02.09, 15:52 Dziekuje za wskazowki, udalo mi sie zapisac wzory. Niestety nie mam numerów nici. Czy mogę prosic o przeslanie na maila?? Dostalam na maila od Gra.60 ale nie mogę otworzyc. Odpowiedz Link
gra.60 Re: metryczka poszukiwana 01.02.09, 16:19 pasjonatka- wysłałam rozpakowane.Sprawdź pocztę. Odpowiedz Link
bk110 Re: metryczka poszukiwana 04.02.09, 23:30 ja też mam ten wzór i staram się dopasować do niego kolory nici. Jeśli mogłabym skorzystać z czyjejś pomocy to byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link
gra.60 Re: metryczka poszukiwana 05.02.09, 02:32 bk110 napisała: > ja też mam ten wzór i staram się dopasować do niego kolory nici. Jeśli mogłabym > skorzystać z czyjejś pomocy to byłabym wdzięczna. > Wysłałam na pocztę gazetową Odpowiedz Link
gra.60 Re: metryczka poszukiwana 01.02.09, 10:11 Koleżanki - podzieliłam się schematami, które otrzymałam od kinioslawy. Sprawdźcie poczty gazetowe, a kinioslawie jeszcze raz dziękuję. Grażyna Odpowiedz Link
te_sia Re: metryczka poszukiwana 05.02.09, 07:59 pomocy nie wiem jak wejsc na poczte gazetowa ,ja shemat wydrukowałam ale jest nie dokładny i brak mi kopisu kolorów czy moge prosić na poczte tere_sa@o2.pl Odpowiedz Link