Dodaj do ulubionych

Język niemiecki

10.11.06, 09:39
Witam!
Szukam osoby udzielającej lekcji niemieckiego. Proszę o kontakt tutaj lub na
maila gazetowego. Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • ja_weronika Re: Język niemiecki 14.11.06, 16:39
      Cześć! Jetem studentką Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza, kierunek gospodarka
      przestrzenna. Posiadam certyfikat Deutsches Sprachdiplom stufe II! Skończyłam
      klasę z wykładowym niemieckim i zdałam maturę dwujęzyczną. Ciekawi mnie tylko
      jaki jest Twój/Pana? poziom języka i jaka forma nauki miałaby to być?
      Przygotowanie do matury? Pomoc w szkole? czy może indywidualna chęć poznania
      tego pięknego języka :D. Zapewniam własne materiały do nauki i ciekawe oraz
      przyjemne zajęcia ;)
      Pozdrawiam Weronika.
      • zaba247 Re: Język niemiecki 22.11.06, 13:09
        cześć! pięknie to ujęłaś :))) "indywidualna chęć poznania tego pięknego języka
        :D" a tak naprawdę, to nigdy w życiu nie miałam kontaktu z tym językiem a teraz
        życie mnie zmusza jednak do nauki niemca... także chodzi o podstawy. Możesz mi
        na maila gazetowego (jeśli nie chcesz tutaj) napisać takie szczegóły jak koszt,
        miejsce - czy mogłybyśmy spotykać się u Ciebie (ja nie mam zbytnio warunków) i
        ewentualny kontakt tel. do Ciebie? Pozdrawiam
        • kaell Re: Język niemiecki 22.11.06, 13:17
          to ja pisałam - z koleżanki komputera - stąd inny nick ;) także proszę o
          odpowiedź na mój adres - kaell, a nie koleżanki, nie mam dostępu do Jej poczty :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka