cabeza5 07.09.15, 17:47 Hej, niedługo wybory, zastanawiam się, w którą stronę sie obrócić. Zostać przy PO czy poszukać innej opcji. A Wy, jakie macie nastroje w związku z wyborami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobietaopolityce Re: Niedługo wybory 12.09.15, 01:29 tym razem postanowiłam postawić swój głos na kobietę:) zbyt dużo mężczyzn w polityce. nie wiem niestety na jaką, jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
bres Re: Niedługo wybory 13.09.15, 03:48 Panie Wołodyjowski,larum grają, PiS...cy łby podnoszą, haki szykują, rankiem do drzwi łomotać będą... A Ty na koń nie siadasz, szabli się nie imasz, obrony nam skąpisz i watach nie wycinasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
alojzymo Re: Niedługo wybory 18.10.25, 20:46 Ja będę głosował na tą partię, która zapowie wyjście Polski z Unii Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
moingeal Re: Niedługo wybory 22.02.26, 15:18 Jestem wściekły na Unię Europejską za styczniowy rachunek za prąd bo udało im się zabrać wszystkie moje oszczędności. Precz z UE. Precz z ETS. Polexit. Odpowiedz Link Zgłoś