Dodaj do ulubionych

Fizia - wątek roboczy.

• malagracja Sprzedam nylony Eva na rozmiar 37. 17.01.09, 21:32
      Nowe, nie używane. Beda dobre na osobe noszącą rozmiar 37 bucika.
      • plica help 18.01.09, 11:08
        dziewczyny, probowalam przedrzec sie przez caly watek, ale nie bardzo mi to wyszlo. potrzebuję ponczochową poradę. strasznie mi sie toto podoba i CHCEM nosic, ale kurde nie wiem jak sie zabrac do tego. samonosne odpadają. po 2 h odparza mi sie skora, swedzi uczula, w ogole silikon jest ble. pas z metalowymi zabkami - odpada. metale przy odziezy uczulaja mnie jeszcze szybciej niz silikon. plastikowe zabki- czytalam ze sie lamią. a poza tym - mam wystajacy tyłek bardzo i nad nim takie wciecie duze. kazdy pas mi zjezdza do tego wyciecia, co jest troszke za nisko. czy jest dla mnie jakas alternatywa drogie pończokoleżanki ?
        • pinupgirl_dg Re: help 18.01.09, 11:31

Co do silikonu to musisz uważać, bo wykończone są nim też niektóre żabki. Szukaj żabek, które mają tą spodnią część wykonaną z materiału. Co do metalu to musisz się przyjrzeć czy on dotyka skóry czy nie. I wybrać taki z osłonkami. Plastikowe żabki i regulacje są mniej trwałe, ale jeśli chcesz nosić tylko cieńkie pończochy elastyczne możesz zaryzykować.
          Co do pasa to zależy jaki Cie interesuje. Jeśli chcesz, by pas "siedział" wyżej weź trochę mniejszy. Półpełne pasy mocno wycięte z tyłu nie powinny Ci przeszkadzać. Nie wiem, czy dobrze rozumiem w czym problem :).
          • plica Re: help 19.01.09, 21:46
            > Co do pasa to zależy jaki Cie interesuje. Jeśli chcesz, by pas "siedział" wyżej
            > weź trochę mniejszy. Półpełne pasy mocno wycięte z tyłu nie powinny Ci przeszk
            > adzać. Nie wiem, czy dobrze rozumiem w czym problem :).
            >

ja po prostu chcialabym cos wygodnego, a pasy ktore testowalam (raczej takie burdelowe niz do chodzenia) po prostu zjezdzaly mi z tyłka. nawet te co wydawaly sie ciasne.
            • malagracja Re: help 20.01.09, 16:13
              Wiec radze Ci pas lekko modelujacy, ktory specjalnie jest węższy tuż nad pupą a
              nie w talii :)
        • malagracja Re: help 19.01.09, 21:06
          Kup Pas firmy Rago.
      • pinupgirl_dg Malagracjo 19.01.09, 14:19
        Pod najnowszą notką jest pytanie o pas do pończoch na 86cm w biodrach. To chyba
        wymiary podobne do Twoich więc moze podzielisz się doświadczeniami z 2pani_bovary ?
        • malagracja Re: Malagracjo 19.01.09, 21:07
          Tak, tylko znajde.
          Przepraszam, ale normalnie mam w tym tygodniu 5 sprawdzianow - zakuwam jak
          szalona! :(
          Wszystko nadrobie w piatek po poludniu!
          wybaczcie, kochane kobiety
          • pinupgirl_dg Re: Malagracjo 19.01.09, 21:16
            Jasna sprawa :). Miłej nauki! Ja też się uczę, ale postaram się pod koniec
            tygodnia trochę popisać. Dzięki za odpowiedź na blogu!
    • malagracja E-MAIL 19.01.09, 21:19
      Założyłam e-mail dla fizi.
      Brzmi on tak:

fziaponczoszanka @ op . pl

Prosze, wyslijcie e-maile na ten adres to wysle Wam wszystkim dane i hasło do
      skrzynki :)

Teraz prosze pinup, zeby umiescila odnosnik - napisz do nas na stronie Fizi :)
      Moze taka sliczna koperta na wzor tej skrzynki Newsletter? ;)

A teraz znikam! Kuć :(
      • monissska Re: E-MAIL 19.01.09, 21:30
        tyyylko nie onet, litości!

a tak a propos notek, za jakieś 20 minut będzie gotowa notka o pasach nadających
        się do biodrówek;) tyle ile znalazłam (było ciężko!) tyle będzie.

Właścicielka Admirała ma dać znać jeszcze w tym tygodniu na Fizi o nowych
        kolorach pasów - pomarańczowy, żółty, chabrowy, błękitny i cały biały chyba
        (ciekawe czy ktoś pomarańczowy kupi:P); na razie nie ma szans na 1,5 cm paski.
        tyle z nowości:)
        • pinupgirl_dg Re: E-MAIL 19.01.09, 21:41
          > a tak a propos notek, za jakieś 20 minut będzie gotowa notka o pasach
          > nadających się do biodrówek;)

o! Super :)

> Właścicielka Admirała ma dać znać jeszcze w tym tygodniu na Fizi o nowych
          > kolorach pasów - pomarańczowy, żółty, chabrowy, błękitny i cały biały chyba
          > (ciekawe czy ktoś pomarańczowy kupi:P); na razie nie ma szans na 1,5 cm paski.
          > tyle z nowości:)

Chabrowy brzmi nieźle :).
          • monissska Re: E-MAIL 19.01.09, 21:50
            też o chabrowym pomyślałam, ale póki co nastawiam się na biały -tylko szkoda,że
            bez żadnych ozdób, no ale najwyżej sama coś doszyję:P

nooo chyba, że chabrowy mnie opęta...wtedy biały będzie musiał poczekać:D
      • pinupgirl_dg Re: E-MAIL 19.01.09, 21:34

W tym adresie chyba jest błąð, brakuję "I" w wyrazie Fizia. Postaram się to
        jakoś ładnie wyeksponować na blogu, biorę się za to.
      • pinupgirl_dg Re: E-MAIL 19.01.09, 22:11
        Ok, już wiem mniej więcej jak to zrobić. Ale teraz pytanie, czy lepiej żeby ten
        odnośnik od razu uruchamiał program pocztowy (osobiście nie przepadam) czy
        przekierowywał do jakiejś strony gdzie byłby umieszczony nasz @ z krótką
        informacją zachecającą do pisania. Pomyślałam tez, żeby dodać ten adres pod
        notką powitalną i do niej przekierowywać. Ok, teraz przemyślę projekt tej koperty.
        • monissska Re: E-MAIL 19.01.09, 22:12
          opcja nr 2 ZDECYDOWANIE:)
          • pinupgirl_dg Re: E-MAIL 19.01.09, 22:32
            To muszę założyć nam stronę :). Zacznę już działaś ale na blogu umieszczę
            dopiero jak się sprawa z adresem ustali, bo mi @ d fiziaponczoszanka@op.pl się
            odbił, chyba że ja coś namotałam...
            • monissska Re: E-MAIL 19.01.09, 22:34
              raatunku , co xle robie ,ze wpisu nie moge opublikowac;(
              • pinupgirl_dg Re: E-MAIL 19.01.09, 22:45
                Jak to? Spróbuj jeszcze raz.
                • monissska Re: E-MAIL 19.01.09, 22:47
                  blog sie rozjechal caly, zajrzyj. widac tylko koncowa czesc mojej ntoki.
                • monissska Re: E-MAIL 19.01.09, 22:50
                  uff, udalo sie. przestraszylam sie ,że juz taki rozjechany blog zostanie :D
                  przepraszam za usterki:D
                  • pinupgirl_dg Re: E-MAIL 19.01.09, 22:55

O jak fajnie :). Dzięki za notkę!
                  • pinupgirl_dg Re: E-MAIL 19.01.09, 22:59
                    Nie wiem, czy przypadkiem nie ma błędu w adresie tego drugiego sklepu.
                    • monissska Re: E-MAIL 19.01.09, 23:08
                      jest błąd:) dzięki:) już go poprawiam!

<komputerowa niedojda ze mnie> zawsze coś:D - to tak a propos problemów z
                      opublikowaniem:D musiałam przejść na inną przeglądarkę i to opublikować.

mam tez taki pomyl,żeby zrobić gdzieś w szkicach - podpięte info o tym jak długa
                      może być notka, jak szerokie mogą być zdjęcia,żeby blog się nie rozjechał:D
                      • pinupgirl_dg Re: E-MAIL 19.01.09, 23:11
                        W sumie masz rację, przydało by się :). Ja zawsze robię "na oko". Kopertę już
                        mamy, teraz czas na założenie strony.
                        • monissska Re: E-MAIL 19.01.09, 23:16
                          po co strony? nie moze byc takie przekierwoanie do notki powitalnej? i tam
                          ades,,,tak jak mowilas
                          • pinupgirl_dg Re: E-MAIL 19.01.09, 23:21
                            Aha! Nie zrozumiałam Cię :). W porządku, zrobimy przekierowanie do notki
                            powitalnej z adresem.
                            • monissska Re: E-MAIL 19.01.09, 23:25
                              moim zdaniem tak by było najlepiej:) - ew możesz dopisać do notki kilka slow
                              właśnie na zachętę:) po co masz tracić czas na jakieś strony:)
                              chyba,że napiszesz nową notkę na zachętę - kilka slow, potem zrobisz odnośnik od
                              koperty do tej notki:) jak Ci będzie wygodniej;)
                              • pinupgirl_dg Re: E-MAIL 19.01.09, 23:34
                                No właśnie z tymi słowami na zachętę się najbardziej męczę :). Narazie robię
                                tak, żeby było, podoałam mój adres bo z tamtym coś nie gra. Za 10 minut będzie
                                gotowe. Potem będzie to można poprawiać.
                                • monissska Re: E-MAIL 19.01.09, 23:49
                                  zawsze możemy założyć nowa skrzynkę na Gmailu;p

z tymi słowami się tak nie męcz:) 2-3 zdania wystarczą:)
                                  jakjuz nie bedziesz miala pomyslu co napisac , tto daj znac, pomecze sie z Tobą;)
                                  • pinupgirl_dg Re: E-MAIL 19.01.09, 23:58
                                    Ufff... gotowe :). Stać mnie było tylko na jedno zdanie, więc jak wymyślicie coś
                                    lepszego to dajcie znać :). Adres zmienię jak się wyjaśni sprawa z tamtym @. A
                                    teraz mykam spać :).
                                    • monissska Re: E-MAIL 19.01.09, 23:59
                                      wystarczy:) koperta tez fajna:)
                                      • pinupgirl_dg Re: E-MAIL 20.01.09, 00:00
                                        Dzięki za wszystko i dobranoc :)!
                                        • malagracja Pinup 20.01.09, 16:12
                                          Oczywiscie, ze adres brzmi fiziaponczoszanka@op.pl.

Ale jesli nie chcecie na onecie - ok. Ale wp itp to fiziaponczoszanka@ costam
                                          jest juz zajete :)
                                          • pinupgirl_dg Re: Pinup 20.01.09, 16:19
                                            Ok, to spróbuje jeszcze raz, bo wczoraj mi wróciło, chociaż może ja coś
                                            pokręciłam :).
                                            • malagracja Re: Pinup 20.01.09, 16:26
                                              Hm..dawaj znać :-)
                                              • pinupgirl_dg Re: Pinup 20.01.09, 16:28

Wysłałam @ na ten adres.
                                            • malagracja 9 miejsce na sznurkowni! n/t 20.01.09, 16:31
                                              • pinupgirl_dg ... i 85 na bloxie :) n/t 20.01.09, 16:39

• malagracja Pinup, apropos e-maila 20.01.09, 16:33
                                              Moze zrobic ta ikonke z koperta nie fioletowa, ale takiej wielkosci jak ja np. z
                                              napisem Blox, białym tłem i fioletową kopertą? Bedzie bardziej czytelne moze? I
                                              napis "kontakt" umiescic pod ikonka?
                                              • pinupgirl_dg Re: Pinup, apropos e-maila 20.01.09, 16:37
                                                Jasne, wszystko jeszcze można zmienić :). To ustalcie szczegóły a ja to zrobię,
                                                ale raczej dopiero w piątek.
                                              • pinupgirl_dg Re: Pinup, apropos e-maila 20.01.09, 16:54
                                                Ok, zmieniłam już dane w ten notce powitalnej. I tym sposobem mamy już kontakt,
                                                tadam :). Resztę poprawię w piątek, a teraz idę kuć :)
    • pinupgirl_dg Fizia prosi Fizie o radę 20.01.09, 19:23
      Dziewczyny, jak myślicie - wymieniać ten pas Admirał na M-kę czy zostawić? Wiem,
      że M-ka pójdzie niżej, a ja boję się tego zdradliwego podkreślenia boczków :).
      Jeśli pas wyląduje trochę pod pępkiem to ok, gorzej jeśli akurat zawiśnie na
      moich zapasach zimowych ;). Tak mi się przypomniało w związku z dyskusją pod
      ostatnią notką. Może któraś z Was ma M-kę i mogłaby zmierzyć jej szerokość w
      pasie to sama zobaczę, gdze by to u mnie wypadło?
      • malagracja Re: Fizia prosi Fizie o radę 20.01.09, 19:30
        A ja Ci powiem tak - to nie jest wina rozmiaru, a także złego uszycia. Zwlaszcza
        widać to na zdjęciu z tyłu.
        Tak na mojego oko :)
        • pinupgirl_dg Re: Fizia prosi Fizie o radę 20.01.09, 19:34
          Chodzi Ci o to, że pas trochę za bardzo wpija się w talię, a poniżej widać luzy?
          Może to mogłoby zniknąć gdyby pas leżał trochę niżej?
      • monissska Re: Fizia prosi Fizie o radę 20.01.09, 22:06
        a gdyby tak przedłużkę stanikową do tego pasa podczepić? może pas tak jak obwód
        stanika trochę by się rozciągnął? obawiam się,że m-ka zjedzie ( szyte na talie
        trochę powyżej 70 cm) któraś z dziewczyn ma eMke - na fizi się chwaliła.

a co do samej Fizi - nie mam jej dziś, bo ją widziałam i Fizia obita w lustrze
        wyglądała nieźle, za to Fizia nie odbita miała kaczy kuper i teraz mam taką
        rozminę dla wspólnoty Fiź - ciężko będzie nasza Fizię obrobić tak,żeby z kartki
        papieru (białej) przenieść ją na fioletowe czy inne tło, więc pytanie - czy
        nadal chcemy Fizię? od razu mówię - ta Fizia jest ładna, ale osoba malująca to
        nie absolwentką ASP, więc trochę niedoskonała będzie. Poprawki mają być zrobione
        w ciągu 2-3 dni, tylko pytanie czy nadal chcemy.
        • pinupgirl_dg Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 00:38
          > a gdyby tak przedłużkę stanikową do tego pasa podczepić? może pas tak jak obwód
          > stanika trochę by się rozciągnął? obawiam się,że m-ka zjedzie ( szyte na talie
          > trochę powyżej 70 cm) któraś z dziewczyn ma eMke - na fizi się chwaliła.

Moze spróbuje z tą przedłużką. W sumie dopinam się dość swobodnie, tylko garbić
          się nie mogę :). Z drugiej strony taki wyższy dobrze modelujący pas też by się
          przydał....

> ciężko będzie nasza Fizię obrobić tak,żeby z kartki
          > papieru (białej) przenieść ją na fioletowe czy inne tło

Spokojnie się da :). Ja moje Fizie rysowałam na brudnej kartce w kratkę
          długopisem na kolanie :). A Fizia na pewno jest super, sądząc po tym co
          widziałyśmy :).
          • monissska Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 00:47
            ok, w takim razie będę męczyć rysownika;)
        • malagracja Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 15:13
          Zadnen problem zeskanowac Fizie i potem ja obrobic w jakims programie :) Ale nie
          ma sensu meczyc dziewczyny jesli potem rysunku nie wykorzystamy.
          • monissska Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 16:13
            no to męczyć czy nie męczyć? bo już sama nie wiem jakie jest zdanie ogółu...
            • malagracja Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 16:20
              Ja jestem za tym zeby na razie nie meczyc - moze wstrzymajmy sie i
              przedyskutujmy to jeszcze raz. Po co robic cos co byc moze nam sie nie przyda?
              • monissska Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 16:32
                DOBRZE!
                WIĘC KAŻDA Z NAS POWINNA NAPISAĆ CO CHCE,JAK WIDZI FIZIEPONCZOSZANKE (blog), I
                NIECH WYPOWIE SIĘ KAŻDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a nie tylko
                pinup,malagracja,ja ...

piszcie wszystkie pomysły jakie macie, na tło, szablon itd jest nas ponad osiem
                w tym momencie, wiec powinnyśmy coś wymyslić!
                • malagracja Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 16:37
                  Krzycz na nie, a nie na mnie - ja też moge coś namalowac. Ostatnio dużo się
                  nauczyłam :D :D :D
                  • monissska Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 17:36
                    krzyczę na wszystkich:D a co:D mobilizuję krzykiem!
                    no teraz mówisz,ze możesz namalować a przed chwilą Fizi nie chciałaś;d
                • pinupgirl_dg Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 17:21
                  Możnaby napisać @ do reszty dziewczyn, bo widać mało tu zaglądają.
                  • stary_dywanik Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 17:32
                    Zaglądają, ale w pracy ukradkiem i wtedy nie piszą :)
                    • pinupgirl_dg Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 17:34
                      To niech napiszą co myślą jak szef nie będzie widział ;)
                  • monissska Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 17:39
                    napisze do klymenystry (jak to się odmienia:P)żeby wpadła na forum i napisała
                    coś od siebie:) bo tylko do niej mam maila;)
                    • pinupgirl_dg Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 17:43
                      Ok :). Jeszcze można do tfu.tfu bo ona odbiera gazetowego. Ale myślę, że nie
                      będziemy już zmieniać koncepcji i Fizia gdzies się pojawi, możemy co najwyżej
                      ustalać w którym miejscu i jak ma być duża.
                    • klymenystra Re: Fizia prosi Fizie o radę 22.01.09, 11:20
                      Odmienia sie dokladnie tak:) Dziewzyny, ja sie zgadzam na to, co wiekszosc, mam
                      grype i 38,6 goraczki, wiec nie mam sily na analizy :)))
                      • monissska Re: Fizia prosi Fizie o radę 22.01.09, 17:29
                        życzę zdrówka;)

Fizia się rysuje ze wszystkimi zmianami - będzie w przyszły wtorek, bo nie będę
                        koleżanki pospieszać.
            • pinupgirl_dg Re: Fizia prosi Fizie o radę 21.01.09, 17:20
              Ja jestem za Fizią :). Ten szablon już mi się zaczyna nudzić, Fizia skoro już
              jest prawie gotowa moim zdaniem bardzo by się przydała.
    • malagracja CZERWONA HALKA rozm. S 21.01.09, 16:37
      vintagedoll.pl/dodatki-czerwona-haleczka-nr121805.htm
      • pinupgirl_dg Re: CZERWONA HALKA rozm. S 21.01.09, 17:23
        Jest śliczna, chociaż mało "probiuściasta" bo wydaje mi się, że odcięcie pod
        biustem wchodzi na pierś. Mam podobną tylko białą :).
        • malagracja Re: CZERWONA HALKA rozm. S 21.01.09, 20:11
          Mi sie wydaje, ze osoba malobiusciasta moglaby ja nosic po delikatniej przeróbce
          :) Poza tym, wiem gdzie szukac juz takich cudeniek, nie? ;) Ale kolor ma zabojczy :)
          • pinupgirl_dg Re: CZERWONA HALKA rozm. S 21.01.09, 21:06
            "Ale kolor ma zabojczy :)"

Piękny! :)
            • malagracja Pinup zobacz coś 21.01.09, 21:11
              www.pandoraschoice.com/
              Widziałas juz ten sklep? :)
            • malagracja Zwlaszcza to, 21.01.09, 21:12
              niespotykane :)

www.pandoraschoice.com/harlow-peach-narrow-6-strap-suspender-belt-539-p.asp
              • pinupgirl_dg Re: Zwlaszcza to, 21.01.09, 21:29
                Byłam już kiedyś w tym sklepie, ale to jakoś przegapiłam :). Świetne!
    • malagracja Drogie dziewczyny, 21.01.09, 20:01
      jesli nie umiemy się zorganizować to zarządzam pewne zmiany [poważny ton].
      Wyznaczamy dwie osoby, ktore będą odpowiedzialne za wygląd Fizi i będą
      sprawowały piecze nad szatą graficzą. Reszta współautorek bloga oczywiście ma
      prawo głosu, ale wtedy kiedy widzi konkretną prace - zawsze można wszystko
      poprawić.
      Mysle, ze wtedy praca szla bym nam szybciej.

Ja moge narysować Fizie. Ok - nie ma sprawy. Jednak jestem przeciwna wahaniom
      nastroju wobec osoby rysujacej spoza bloga :) Nie mozemy wykorzystywac tak osob
      nam obcych :)
      • monissska Re: Drogie dziewczyny, 21.01.09, 20:21
        jakich wahań? pytałam czy chcemy Fizię czy nie? bo czeka ją kilka poprawek i
        będzie gotowa - wg projektu - odbita w lustrze. Ale jeśli nie to nie;) to nie
        przymus przecież; jeśli zmieni się koncepcja bloga i nie będziemy chciały Fizi
        (albo z czasem ją zdejmiemy) to nikt się nie powiesi z okazji, że jego Fizi nie
        będzie. Jesteśmy dorosłymi ludźmi, nie dziećmi w podstawówce, nie placzemy;)
        Nie rozumiem o co cala sprawa - zaczekajmy aż dziewczyny się zbiorą i
        wypowiedzą, nie każdy wchodzi na blog co 20 minut jak ja (w trakcie robienia
        referatu z toksykologii:P)
        • malagracja Re: Drogie dziewczyny, 21.01.09, 20:26
          A ja to odebralam tak, ze innych zwyczajnie to nie obchodzi :) I uznalalam, ze
          to glupio, ze Ty zalatwiasz Fizie ktorej nie daj Boze potem wogole nie
          wykorzystamy :)
          Teraz sie rozumiemy?
          • monissska Re: Drogie dziewczyny, 21.01.09, 20:37
            rozumiemy:)

moim zdaniem warto chwilę zaczekać na wypowiedzi innych dziewczyn, jak mówiłam -
            nikt nie siedzi na forum/blogu i czeka aż zadamy to trudne pytanie "co dalej":P

póki co powiedziałam 'rysownikowi' żeby się nie spieszył, bo na razie zmieniła
            nam się koncepcja, ale pewnie za kilka dni poproszę ją o narysowanie:P -
            najwyżej znowu będziemy czekać do kolejnego wtorku; no to chyba tyle.
            • malagracja Re: Drogie dziewczyny, 21.01.09, 20:43
              No tak, tak :) Kurcze, szkoda ze sama szablonów robić nie umiem :( Cholera ;/
              • pinupgirl_dg Re: Drogie dziewczyny, 21.01.09, 21:35
                Chyba nikt z nas nie umie :)? Chyba że jednak któraś potrafi i się z tym ukrywa
                :> ? Przyznajcie się :)
                • malagracja Re: Drogie dziewczyny, 21.01.09, 21:42
                  Ja umiem, ale na blog.pl :)
      • pinupgirl_dg Re: Drogie dziewczyny, 21.01.09, 21:11

> Ja moge narysować Fizie. Ok - nie ma sprawy. Jednak jestem przeciwna wahaniom
        > nastroju wobec osoby rysujacej spoza bloga :) Nie mozemy wykorzystywac tak osob
        > nam obcych :)

Jasna sprawa, dlatego biorę Fizię w ciemno taka jaka jest :). Jakieś
        poważniejsze błędy mogę poprawić w GIMPie, ale po tym co widziałam myślę, ze
        Fizia będzie bez zarzutu. Co do wahań nastrojów to nie zauważyłam, poprostu
        jakoś temat Fizi ostatnio przycichł ale myślę, że nikt nie zmienił zdania.
        Zwłaszcza że Fizia już prawie gotowa, nie możemy teraz powiedzieć "sorry,
        odwidziało nam się". Gdyby ktoś miał coś przeciwko to było dużo czasu, żeby się
        buntować :). Tajemnicza Osoba Rysująca włożyła w to już sporo pracy, nie możemy
        teraz jej powiedzieć, że męczyła się na próżno.
        • malagracja Re: Drogie dziewczyny, 21.01.09, 21:25
          zgadzam się.
      • stary_dywanik Re: Drogie dziewczyny, 22.01.09, 13:05
        malagracja napisała:

Jednak jestem przeciwna wahaniom
        > nastroju wobec osoby rysujacej spoza bloga :) Nie mozemy
        wykorzystywac tak osob
        > nam obcych :)

Zgadzam sie z tym.

Jeszcze jedno, traktujecie mnie (przynajmniej na razie) jako
        bardziej sympatyczke niz wspoltworczynie. Na razie mam malo wiedzy a
        z czasem tez kiepsko.
    • malagracja Kolejna halka koronkowa r.38-40 21.01.09, 20:43
      www.vintage-agi.pl/sklep/koronkowa-halka-3840-p-335.html
      • pinupgirl_dg Re: Kolejna halka koronkowa r.38-40 21.01.09, 21:31
        Piękna! I jaka tania! Ja akurat jestem spłukana, ale dziewczyny bierzcie ją bo
        szkoda żeby się marnowała! Cała halka do kolan w takim fajnym kolorze - rarytas :)
        • malagracja Re: Kolejna halka koronkowa r.38-40 21.01.09, 21:41
          Dalam ją do watku o halkach, moze ktos ja weźmie?
    • malagracja Jeszcze 2 halki 21.01.09, 21:26
      vintagedoll.pl/dodatki-biay-motyl-nr120384.htm
      vintagedoll.pl/dodatki-kalipso-nr120385.htm
    • malagracja 2 nowe notki na blogu! 22.01.09, 18:56
      jutro przez Fizie 1 z historii dostane ;p no moze 2 ;p
      • monissska Re: 2 nowe notki na blogu! 22.01.09, 19:51
        ZAJRZYJCIE NA POCZTE FIZOWĄ:) czuje ze nowa Fizia nam przybędzie - z
        doświadczeniem:) ale nie odpisywałam - może niech pinup odpisze od razu dając
        dostęp:P te zdjęcia nylonów <rozmarzyła się>
        chociaż - "profesjonalna strona" o naszej Fizi brzmi abstrakcyjnie:P
        • klymenystra Re: 2 nowe notki na blogu! 22.01.09, 19:55
          Jak sie dostac na te poczte? Chcialam wyslac maila na fiziaponczoszanka @ op.pl
          i mi odbilo :(
          • malagracja Odpisalam jej 22.01.09, 20:59
            jego pytanie, czy dołączy do nas :) Ale pewnie nie.
            • monissska Re: Odpisalam jej 22.01.09, 21:07
              a niby czemu nie ?:)

ana pocztę gmail proponuje;p
              • malagracja Re: Odpisalam jej 22.01.09, 21:16
                Bo to profesjonalistka ;p poza tym mowila raczej o udostepnianiu zdjec....

kurcze, zmotywowało mnie to do wzięcia sie do roboty!!!
                • monissska Re: Odpisalam jej 22.01.09, 21:19
                  idź do historii!!!! jako ja idę do podstaw żywienia;D jutro tez się czymś zajmę.
                  btw - malagracjo, za chwilę dostaniesz ode mnie maila:) na gazetową, bo Twojego
                  adresu nie mam na razie;/
                  • malagracja Odpisalam Ci monisssko :) 22.01.09, 21:35
                    Ale historia jest taaaaaaaaaaaaka nudna.
                    • malagracja BOZE! DZIEWCZYNY!!! 22.01.09, 21:56
                      Wlasnie gadałam z kumplem ktory jak sie okazało zna sie na aplikacjach
                      internetowych i powiedział, ze jak bedziemy chciały zrobic z tego porzadna
                      strone to mam sie odezwac :) Obiecał pomóc w rozkręcaniu strony i zrobienia z
                      tego biznesu :D :D :D
                      Ktora sie cieszy tak jak ja? :D :D :D
                      • monissska Re: BOZE! DZIEWCZYNY!!! 22.01.09, 22:31
                        jjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa:) ale to nie zmienia faktu,że mówie SIOSIOSIO idx do
                        historii:D
          • malagracja Re: 2 nowe notki na blogu! 22.01.09, 21:00
            U mnie e-mail działa poprawinie. Hm, bedziemy musialy sie przeniesc niedlugo na
            inna poczte :(
    • madzioreck Nowy wątek 22.01.09, 22:36
      Załóżcie sobie nowy, oki? W takim pełnym tyle trzeba klikać ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka