luiza-w-ogrodzie 16.12.08, 23:36 Izo, oznajmiam ze z sukcesem wlaczylas na forum Aotearoa BBCode i mozna wklejac zdjecia do postow :o) Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Forum AUSTRALIA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza42 Re: Wklejanie obrazkow w postach 16.12.08, 23:45 Luizo , jestes nieoceniona! Teraz probuje emotikon) Odpowiedz Link
iza42 Re: Wklejanie obrazkow w postach 16.12.08, 23:46 Emotikon wyszedl, obrazkami pobawie sie po pracy, serdeczne dzieki. Odpowiedz Link
kairos55 Re: Wklejanie obrazkow w postach 17.12.08, 07:26 Super. Prosze napisz jeszcze, jak sie to robi i jakiego rozmiaru musza wzgl. moga byc zdjecia (prosze zrozumialym jezykiem dla "normalnych" ludzi, nie dla specow ds IT). Dziekuje. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Wklejanie obrazkow w postach 17.12.08, 08:07 Zajrzyj na "watek techniczny" przyszpilony na gorze forum AUSTRALIA forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=86543&w=88348144&a=88610635 Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º>¸¸. Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
sennys Re: Wklejanie obrazkow w postach 17.12.08, 09:27 Luizo, przez te emotikony coś dziwnego się dzieje z rybkami z twojej stopki Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Wklejanie obrazkow w postach 17.12.08, 10:00 sennys napisał: > Luizo, przez te emotikony coś dziwnego się dzieje z rybkami z twojej stopki I dlatego nie uzywam opcji wyswietlania emotikonow na forach :o) Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º>¸¸. Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
iza42 Re: Wklejanie obrazkow w postach 17.12.08, 11:56 Dlaczego moje emotikony tylko przymykaja porozumiewawczo oko, nie usmiechaja sie, nie szczerza zebow? Moze jednak nie wiem jak je przywolywac do obecnosci? Gdzie mozna wiecej dowiedziec sie o emotikonach? Przepraszam za glupie moze pytania ale ja sie dopiero tego wszystkiego ucze... Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie emotikony 17.12.08, 23:29 Izo, zalezy jakich znakow uzywasz, zazwyczaj standard jest taki: dwukropek : i zamykajacy nawias ) albo dwukropek : myslnik - i zamykajacy nawias ) to usmiech dwukropek : i otwierajacy nawias ( to smutas srednik ; i zamykajacy nawias ) to mrugajace oko litery L O L smiech lol dwukropek : myslnik - i litera D to wyszczerzone w usmiechu zeby srednik ; i litera p to usmiech z jezyczkiem ;P dwukropek : myslnik - i "malpa" @ to gniew :-@ ... etc etc - zalezy jak administracja forum GW ustalila standard Obszernie w Wikipedii: en.wikipedia.org/wiki/Emoticon Luiza-w-Ogrodzie Forum AUSTRALIA Odpowiedz Link
iza42 Re: emotikony 17.12.08, 23:52 Luizo, jestes nieoceniona i w dodatku jak Ty dobrze znasz nazwy znakow przestankowych po polsku, ja juz je pozapominalam, nie pamietalam jak sie nazywa srednik i dwukropek LOL serdeczne dzieki -D wogole, skad Ty to wszystko wiesz?,jestem zazdrosna :-@ czy jest emotikon, ktory wyraza zazdrosc? Odpowiedz Link
iza42 Re: emotikony 17.12.08, 23:54 nie wszystko wyszlo tak jak trzeba ale troche juz umiem! Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: emotikony &8o[+] 18.12.08, 00:00 iza42 napisała: > Luizo, jestes nieoceniona Alez jestem oceniona - sprzedaje moj czas i umysl firmie, ktora mnie calkiem konkretnie wycenia ;D > i w dodatku jak Ty dobrze znasz nazwy znakow przestankowych po polsku, ja juz je pozapominalam, nie pamietalam jak sie nazywa srednik i dwukropek LOL To sie nazywa: "olimpiada polonistyczna" z czasow chodzenia do szkoly w ktorej uczono gramatyki i ortografii > serdeczne dzieki -D U R wlcme > wogole, skad Ty to wszystko wiesz?,jestem zazdrosna :-@ O emotikonach wiem od lat - dzieci mnie nauczyly > czy jest emotikon, ktory wyraza zazdrosc? Nie wiem - google it! &8o[+] Luiza-w-Ogrodzie Mówił Kon Fu Tse: Chcesz być szczęśliwy kilka chwil? Upij się. Kilka lat? Ożeń się. Całe życie? Załóż ogród... Odpowiedz Link